- Konu Sahibi Siyahhhinci
Tebtik eden herkese teşekkür ederim. Kızlar inşallah hepinizin pozitif olur dualarım sizinle 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah. Stres yapma canım sakin kalUmarım bizlerede nasip olsun buraya pozitif yazmak canı gönülden diliyorum herkes kucağına sağlıkla bebeklerini alsınperşembe günü benim transferimi sonucundan korkmaktan heyecanlanamıyorum bile
Elimde değil, benim 3.gün embriyosu transfer edilecek sanki şansım düşükmüş gibi geliyor çok korkuyorum açıkcası chatgpt bile kaygı düzeyin çok yüksek diyorAmin inşallah. Stres yapma canım sakin kal
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin çizgi çok netBu akşam kan vermeye gideceğim dualarınıza talibim![]()
Allahım inşallah hepimiz o kadar dua ediyorum ki tanıdığım tanımadığım herkeseHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin çizgi çok net
Ben transferden beri her gün bir tane kayısılı activia yiyorum kabızlık problemi olan biriyim normalde çok rahat ettimKabız olmamak için ne yapıyorsunuz ben ne yaparsam yapayım geçmiyor malesef umarım kötü etkilemez süreci
Bana verilen kağıtta öksürme ve hapşurma problem değil yazıyor canım korkmaKızlar ya az önce boğazıma mandalina kaçtı biraz öksürdüm sonra endişelendimsiz öksürüp hapşırıyor musnuz ?
Maşallah çok net canım hcg 100 üzeri gibiBu akşam kan vermeye gideceğim dualarınıza talibim![]()
Sizi de tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah çok seviniyorum pozitiflere kızlarHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayo nasip etsin çizgi çok net
Tamam canım teşekkür ederimBana verilen kağıtta öksürme ve hapşurma problem değil yazıyor canım korkma
Benim bünyem alerjik çok hapşırıyorum hiçbirşey olmaz hiç merak etmeKızlar ya az önce boğazıma mandalina kaçtı biraz öksürdüm sonra endişelendimsiz öksürüp hapşırıyor musnuz ?
Peki uzun süreli yatmak ya da oturmakla alakalı birşey dediler mi? 10 gün rapor alacağım evde yatacak mıyım ful onu merak ediyorumUyurken sağa sola dönmenin merdiven inip çıkmanın sakıncası olmadığı da yazıyorr
Ben çok yerden eğilip bir şey almamaya zıplamamaya uzanmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. Bir de henuz duş almadım. Annem eskiden kadınların sıcak suyla düşük yaptığını soyledi yarın belki çok kısa bir duş alırım okadarUyurken sağa sola dönmenin merdiven inip çıkmanın sakıncası olmadığı da yazıyorr
İnşallah kan testimizi görelim bizde o zaman sevineceğizSizi de tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah çok seviniyorum pozitiflere kızlar![]()
Uzun sure oturmak problem canım. Daha onceden bir gebeliğim oldu yolculuğa falan bile doktor saat başı biraz yürüme şartıyla izin veriyor ilk zamanlar. Pıhtı atma durumu varPeki uzun süreli yatmak ya da oturmakla alakalı birşey dediler mi? 10 gün rapor alacağım evde yatacak mıyım ful onu merak ediyorum![]()
Ben de rapor aldım doktorum çok gönüllü vrmedi aslında işim stresli diye verdi ama evde de günler geçmiyor zaten her gün çıkıyorum iğnem olduğu için bugun dönüşte markete gittim arabaya benzin aldım filan biraz takıldım açıkçası sonra gelip uzandım dışarıda olmak da iyi geliyo ama işte pişman olmamak için dinlenmeye dikkat ediyorumPeki uzun süreli yatmak ya da oturmakla alakalı birşey dediler mi? 10 gün rapor alacağım evde yatacak mıyım ful onu merak ediyorum![]()