• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Umarım bizlerede nasip olsun buraya pozitif yazmak canı gönülden diliyorum herkes kucağına sağlıkla bebeklerini alsın 🙏🏻 perşembe günü benim transferimi sonucundan korkmaktan heyecanlanamıyorum bile

Bu akşam kan vermeye gideceğim dualarınıza talibim💝💝🌸

Eklentiler

• E42C4FE0-13BE-4800-A33E-C1739B369D5A.webp
    E42C4FE0-13BE-4800-A33E-C1739B369D5A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 21
Uyurken sağa sola dönmenin merdiven inip çıkmanın sakıncası olmadığı da yazıyorr
Ben çok yerden eğilip bir şey almamaya zıplamamaya uzanmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. Bir de henuz duş almadım. Annem eskiden kadınların sıcak suyla düşük yaptığını soyledi yarın belki çok kısa bir duş alırım okadar

Peki uzun süreli yatmak ya da oturmakla alakalı birşey dediler mi? 10 gün rapor alacağım evde yatacak mıyım ful onu merak ediyorum 😂
Uzun sure oturmak problem canım. Daha onceden bir gebeliğim oldu yolculuğa falan bile doktor saat başı biraz yürüme şartıyla izin veriyor ilk zamanlar. Pıhtı atma durumu var

Peki uzun süreli yatmak ya da oturmakla alakalı birşey dediler mi? 10 gün rapor alacağım evde yatacak mıyım ful onu merak ediyorum 😂
Ben de rapor aldım doktorum çok gönüllü vrmedi aslında işim stresli diye verdi ama evde de günler geçmiyor zaten her gün çıkıyorum iğnem olduğu için bugun dönüşte markete gittim arabaya benzin aldım filan biraz takıldım açıkçası sonra gelip uzandım dışarıda olmak da iyi geliyo ama işte pişman olmamak için dinlenmeye dikkat ediyorum

Back
X