- 18 Ocak 2019
- 2.873
- 2.500
- 133
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Asla değil oğlumda 3. Günler de hep pozitifti emin ol bu grup hep pozitifiz öyle düşünelim lütfen hiç birimiz modumuzu düşürmeyelim bunun kalite o bu hiç birşey ile alakası yok Allah ol dedikten sonra olurBi ben 3.gün ya ihtimalim daha mi dusuk kizlar ben 10. Gunden asagi test de yapamam
Yaaa oyle dusunme bilinmez bu islerBi ben 3.gün ya ihtimalim daha mi dusuk kizlar ben 10. Gunden asagi test de yapamam
Sadece testi sen erken yapma çünkü mesela o zaman arkadaşlar biz erken yaptık diye onlarda yapmıştı çıkmamıştı ama sonradan pozitifti onlarınsa sizin 5. Günler ile aynı gün teste yansımıyor daha geç yansıyor oyğzden bekleyinBi ben 3.gün ya ihtimalim daha mi dusuk kizlar ben 10. Gunden asagi test de yapamam
Ohhh mis valla bende öyle ağrı olmayınca diyorum nereye gittilerResmen karnım ağrıyor diye seviniyorum oradalar ve kendilerini hatırlatıyorlar bebitolarım
AynenOhhh mis valla bende öyle ağrı olmayınca diyorum nereye gittilerAğrıdığında sanki kendimizi hamile gibi hissediyoruz
Normal yoldan bir gebeliğim olduğu için çekilmedim canım doktor istemediKızlar siz tüp bebek tedavisi öncesi hsg çekildiniz mi?
Benimki kasım transferi 26 kasımda oldum 8 aralık test günüm
Olsun ekleyeyim istersenBenimki kasım transferi 26 kasımda oldum 8 aralık test günüm
Test yaptın mı bu arada hiçBenimki kasım transferi 26 kasımda oldum 8 aralık test günüm
Hahaha transfer gunu pembe bisiler sonra kahverengi lekeleme 2 gun.Kızlar hadi belirti sandığımız kendimizi çok dinleyince çıkan şeyleri yazalım hem sohbet etmiş oluruz
Bu arada ben rahim filmi çektirdimHahaha transfer gunu pembe bisiler sonra kahverengi lekeleme 2 gun.
Gecenin korunce bir bel agrina uyandim zor daldim geri sabah kaktm agri filan yok
suan sol kasik da war biraz agri bazen gogusum de agri oluyor az ama bukdr sunalik :)
Birde su hormon hapindan midir nedir sinir kat sayim acaip yuksek
5 gundur gogus hassaasiyeti disinda herhangi bir hissiyatim yok o da bazen artiyor bazen azaliyorj0. Gün - hiç birşey yok
1. Gün - işlemden dolayı iki üç kere peçete kahve akıntı geldi. Aspirin kesildi
2. Gün gündüz hiç birşey yok akşam gece özellikle kafif böyle kaşık ağrısı gibi değişik birşey
3. Gün gündüz hiç birşey yok 5. Ten sonra kasık ağrısı ayak üşümesi ve ısınamama
4. Gün sabah hiç birşey yok akşam 1 saattir kaşık ağrım var. Hafif belşm ağrıyor yatmaktan. Kalp atışım hızlandı sanki tüm vücudum zonkluyor gibi. Ve yine üşüme ayaklarım buz gibi
Çok su içtiğim için 3 litre 5 dakikada 1 tuvaletretim kasık ağrılarımı genellikle yatıp kendimi dinlediğim de hissediyorum
Kalp atismbnm hizli ya ara ara fark ediyorm unutmusum yazmayi ..ayaklarim benimde buz gibi hayatimda ilk defa corap giyiyorum terliksiz gezmiyorm0. Gün - hiç birşey yok
2. Gün gündüz hiç birşey yok akşam gece özellikle kafif böyle kaşık ağrısı gibi değişik birşey
3. Gün gündüz hiç birşey yok 5. Ten sonra kasık ağrısı ayak üşümesi ve ısınamama
4. Gün sabah hiç birşey yok akşam 1 saattir kaşık ağrım var. Hafif belşm ağrıyor yatmaktan. Kalp atışım hızlandı sanki tüm vücudum zonkluyor gibi. Ve yine üşüme ayaklarım buz gibi
Çok su içtiğim için 3 litre 5 dakikada 1 tuvaletretim kasık ağrılarımı genellikle yatıp kendimi dinlediğim de hissediyorum
Olur canım ekleyebilirsin tabikide 5.gün embriyosu benim tek embriyo 4bc kalitedeOlsun ekleyeyim istersen
Tabi sizjn belirtiler benden once gorulur su an 5.gun embriyosu koyulup 3.gunde olanlarla ayni olabilir aslinda ben 3.gun koyulup 5.gundeyim0. Gün - hiç birşey yok
Tarih | Kaç embrio | Kaçıncı gün embriyosu | Test günü |
02/12/2025 @Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık |
05/12/2025 | 5.gün | 3bb | 15 aralık |
06/12/2025 | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık |
04/12/2025 | 15 Aralık | ||
03/12/2025 A Ada8787 | 5. Gün 2 adet | 13 Aralık | |
01/12/2025 E eatn1 | 3. Gün 1 tane | 12 Aralık | |
T Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?