• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Salı test günüm cnm Dr 9 aralıkta yap dedi ama belirti gelan olmayınca inan test yapmaya korkuyorum
Kendini nasıl iyi hesssedeceksen canım ama bence bu şekilde daha çok stres yapıp zarar verme bebeğe bebeğin seninle inşllah ❤️❤️❤️

Yok canım bekledi de çıkmadı. Dediğim gibi yarın sabah tekrarlayacağım ama tecrübeme göre olsa çıkardı. Tabii insan hala mucize arıyor ama gerçeklikten uzakta da kalmak istemiyorum.
4. Günden sonra az miktarda salgılanmaya başlar bthcg çok erken olmuş ayrıca idrar değil kan testi öneriyorlar . Moralinizi bozmayın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 28
Silik mi çıktı canım dün benimde böyle çıktı yarın yine dene. Bende çift embrio var belli olmaz belki benim ikisi de turmuştur 🫣😂 eğlencesine tabi ki bunlar sakın takılmayın takılacak olan bakmasın arkadaşlar

Lh testi gebelik ölçmez Oyüzden eğlencesine yapacaksanız yapın 😂

Silik mi çıktı canım dün benimde böyle çıktı yarın yine dene. Bende çift embrio var belli olmaz belki benim ikisi de turmuştur 🫣😂 eğlencesine tabi ki bunlar sakın takılmayın takılacak olan bakmasın arkadaşlar
Evet canım burda cok bellı olmuyo ama sılık var ama bu dogrumu bılmıyorum sonucta lh bu

Evet canım burda cok bellı olmuyo ama sılık var ama bu dogrumu bılmıyorum sonucta lh bu
Canım doğru değil tabiki 😂 öylesine yapıyoruz gebelik göstermez bunlar. Chat gbt ye göre gösterir diyor ama ben ona güvenmiyorum 😂

Kızlar ben bugğn ağrılar erken başladı kaşık ve bel ağrılarım var. Benim teorim progesteron vücutta arttıkça ağrıda onunla doğru orantılı bir şekilde artıyor

Kızlar ben bugğn ağrılar erken başladı kaşık ve bel ağrılarım var. Benim teorim progesteron vücutta arttıkça ağrıda onunla doğru orantılı bir şekilde artıyor
Benımde goguslerım agrıyor mesela ve fıtıl yaptıktan sonra adet olucak gıbı hafıf agrılar oluyor bencede hepsı progestandan

Benımde goguslerım agrıyor mesela ve fıtıl yaptıktan sonra adet olucak gıbı hafıf agrılar oluyor bencede hepsı progestandan
Göğüsler progesteron şişiriyor ben oğlumda hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı şişmişti ama oda progesteondandı çünkü yazın negatif sonucumda da şiştiler yine progesteron şimdide şiştiler yine aynı oyğzden onun progesteron olduğuna eminim sadece yazın negatifte hiç bir bel ağrısı kaşık ağrısı olmadı ama onda bu kadar yatmamıştım oda etkili yattığımız içinde velimiz ağrıyor bence. Bugğn oğlan uyanınca çıkış biraz gezeceğim markete falan

Back
X