- 24 Temmuz 2018
- 604
- 254
- 103
- 45
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Salı test günüm cnm Dr 9 aralıkta yap dedi ama belirti gelan olmayınca inan test yapmaya korkuyorumCanın yarın test günün nasılsa bugüne evde gebelik testi yapsan çıkmaz mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı test günüm cnm Dr 9 aralıkta yap dedi ama belirti gelan olmayınca inan test yapmaya korkuyorumCanın yarın test günün nasılsa bugüne evde gebelik testi yapsan çıkmaz mı
Kendini nasıl iyi hesssedeceksen canım ama bence bu şekilde daha çok stres yapıp zarar verme bebeğe bebeğin seninle inşllahSalı test günüm cnm Dr 9 aralıkta yap dedi ama belirti gelan olmayınca inan test yapmaya korkuyorum
İnşallah isteyen herkessede nasip etsin rabbimKendini nasıl iyi hesssedeceksen canım ama bence bu şekilde daha çok stres yapıp zarar verme bebeğe bebeğin seninle inşllah![]()
Ayy bende 3 tane war evde ovulasyon testiii yapsam miki ama bnm daha t+4 :/Kızlar ben dayanamadım son testimi de kullandım dün öğlen yaptığın ovulasyon ve bugün öğlen yaptığım ovulasyon yeniden yumurtlamıyorumdur herhalde![]()
4. Günden sonra az miktarda salgılanmaya başlar bthcg çok erken olmuş ayrıca idrar değil kan testi öneriyorlar . Moralinizi bozmayınYok canım bekledi de çıkmadı. Dediğim gibi yarın sabah tekrarlayacağım ama tecrübeme göre olsa çıkardı. Tabii insan hala mucize arıyor ama gerçeklikten uzakta da kalmak istemiyorum.
Yap bakalım bende dün yaptım hiç çizgi yoktu hem kontrol etmiş olursun yarın çıkacak mı yoksa hep mi yüksekAyy bende 3 tane war evde ovulasyon testiii yapsam miki ama bnm daha t+4 :/
Yap bakalım bende dün yaptım hiç çizgi yoktu hem kontrol etmiş olursun yarın çıkacak mı yoksa hep mi yüksek
Kız senın yuzunden meraktan bende yaprım cok sılınık cıktı lh testıYap bakalım bende dün yaptım hiç çizgi yoktu hem kontrol etmiş olursun yarın çıkacak mı yoksa hep mi yüksek
Bebek yükleniyorKız senın yuzunden meraktan bende yaprım cok sılınık cıktı lh testı
Evet canım burda cok bellı olmuyo ama sılık var ama bu dogrumu bılmıyorum sonucta lh buSilik mi çıktı canım dün benimde böyle çıktı yarın yine dene. Bende çift embrio var belli olmaz belki benim ikisi de turmuştureğlencesine tabi ki bunlar sakın takılmayın takılacak olan bakmasın arkadaşlar
Canım doğru değil tabikiEvet canım burda cok bellı olmuyo ama sılık var ama bu dogrumu bılmıyorum sonucta lh bu
Bende gebelık testıde var ama yapmaya cesaretım yok suanCanım doğru değil tabikiöylesine yapıyoruz gebelik göstermez bunlar. Chat gbt ye göre gösterir diyor ama ben ona güvenmiyorum
![]()
Yok yapma arkadaşım bekle eğleniyoruz işte ne güzel boşver o strese sokuyor adamıBende gebelık testıde var ama yapmaya cesaretım yok suan![]()
Aynen valla kan vermek en ıyısıYok yapma arkadaşım bekle eğleniyoruz işte ne güzel boşver o strese sokuyor adamı![]()
Benımde goguslerım agrıyor mesela ve fıtıl yaptıktan sonra adet olucak gıbı hafıf agrılar oluyor bencede hepsı progestandanKızlar ben bugğn ağrılar erken başladı kaşık ve bel ağrılarım var. Benim teorim progesteron vücutta arttıkça ağrıda onunla doğru orantılı bir şekilde artıyor
Göğüsler progesteron şişiriyor ben oğlumda hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı şişmişti ama oda progesteondandı çünkü yazın negatif sonucumda da şiştiler yine progesteron şimdide şiştiler yine aynı oyğzden onun progesteron olduğuna eminim sadece yazın negatifte hiç bir bel ağrısı kaşık ağrısı olmadı ama onda bu kadar yatmamıştım oda etkili yattığımız içinde velimiz ağrıyor bence. Bugğn oğlan uyanınca çıkış biraz gezeceğim markete falanBenımde goguslerım agrıyor mesela ve fıtıl yaptıktan sonra adet olucak gıbı hafıf agrılar oluyor bencede hepsı progestandan
Test siparişi verdim ben büyük ihtimalle 7. Günü ancak gelir. 8 ilk idrarla yaparım inşllah pozitif çıkarAynen valla kan vermek en ıyısı![]()