Aynen öyle. Benim doktor ilk günden sabır gereken zaman alan bir süreçtir, olumsuzluklara kapanmayıp pes etmemek lazım dedi.. İnşeAllah hayırlısı olsun.Ben inançlı biri olarak taktir Allahın derim hep.
Ama bazı düzenbaz doktorcuklar %100 tutar diyerek çok umut veriyorlar.
Gerçekten umut tacirliği yapmanın ne kadar yanlış olduğunu görmezden geliyorlar.
Hangi doktor kesin olacak derse bilelim ki o paranın esiri olmuştur.
Aynw oyle bu isler nasip isi .tabiki doktor faktoru onemli ama bizde o surecte kendimizi iyi motive etmemizlazmAynen öyle. Benim doktor ilk günden sabır gereken zaman alan bir süreçtir, olumsuzluklara kapanmayıp pes etmemek lazım dedi.. İnşeAllah hayırlısı olsun.
Bana da hep olacagı tutacagı soylendi ama maalesef 4 negatif 1 pozitif o da düştü 6 haftalık. Koskaca 5 tedavi. Sonuc elim bos. Kan pıhtılasma ve kromozom testini kendı çabamla yaptırdım.
Bana da hep olacagı tutacagı soylendi ama maalesef 4 negatif 1 pozitif o da düştü 6 haftalık. Koskaca 5 tedavi. Sonuc elim bos. Kan pıhtılasma ve kromozom testini kendı çabamla yaptırdım.
Ben Türkiye de çok iyi denilen bir klinikte çok iyi denilen bir doktora gittim ve bunu yaşadım keşke bu şekilde umut vermesiydi yıkımı daha kötü oldu.Şimdi yurt dışında gittim doktora bana bir sürü şey sordu bu yapıldı mı diye ama hiçbiri yapılmadı sorunu bilmeden başlayamayız tedaviye boşa gider deneme yanılma yöntemiyle olmaz bu iş dedi.Benim gördüğüm Türkiye de ilk tedaviyi araştırmadan yapıyorlar çünkü benim negatif sonuçlanınca doktor aradı Ve bir daha yaptıracaksan gelmeden önce haber ver bi iğne tedavisi uygulayacağım kaliteli yumurta için dedi.Dedim ilk başta neden yapmadınız cevap vermedi geçiştirdi
Bana ilk basta kan sonuclarima bakildi sonra sonra doktorum mr cekti cikilota kisto ve pko var.dedi.sonra tüplerime baktilar acikti. 1 asilama 4 tup denedim ama maalesef sonuç hüsran. Smdj baska doktora gttim bu da bana öncelikle takdir allahin dedi stres ve beslenmene dkkt etceksin dedi .genetik tarama testi istedim onlar bosa para dedi doktorummerhaba ben 4 tup bebek yaptırdım ve en üzüldüğüm şey, her gittiğim doktorun aaaaa size bu test yapılmadı mı diye şaşırması. 3 tup bebekten sonra rahime bi bakalım diyorlar... 4. tup bebekten sonra size kromozom testi yaptırmak lazim diyorlar. yahu baştan herşeyin testini yap sorunu anla ona göre çözüm üret...
Siz hangi Ülkedesiniz ben Almanya’dayım.Burda tedavi çok uzun sürecek diye gittim ama uzun sürsün temiz olsun diyorum şimdi.Bana bir tane test yapılmadı Türkiye’de 6 ay önce burada yaptırdığım testler ile tedaviye başlandı.Aynen canım bende şimdi tedavime yurt dışında başlayacağım..
Yeni aldım NEGATİF sonucumu önce biraz ara verip burda yani yurt dışında başlamayı düşünüyoruz.. inşallah güzel sonuçlanır..
Embriyolar çok kaliteli 5. Gün embriyosu..
Yinede doktor ihmali olduğunu düşünüyorum..
Vala bana hcbirdoktor yuzde yuz demedi hepsi oncelikle nasip sonrasi biz dediler . Hatta benim suanda 6 emriyom var belki iclerinden bi tanesi tutar belki hc tutmaz belki hepsi tutar bunu bilemeyiz diyor doktorum . Ama oncelikle is sende bitiyor dedi spor spor spor diyor. Organik beslenme dedi . O genetik tarama testleri hep para tuzagi dediBaşarısızlığı göze alıp işi ticari gören doktor olmamalı, % 100 garanti veren doktor da olmamalı dürüst olmalı.
Benim gibi bir hastanın başarı oranı nedir diye söylemeli benim ilk iki tedavideki dr. bana % 100 garanti olacak dedi ikisinde fos çıktı ve hiç tatmin edici bir açıklama yapmadı işi embriyologa pasladı oda kem küm açıklama yaptı. üçüncü tedaviye farklı dr başladım ve başlarken dr a sordum bana %10-20 şansın var dersen ben hiç başlamayacağım çünkü zaten maddi imkansızlıklarla başladık tedaviye yok dedi % 50 lerde şansın oda fos çıktı. Artık tedavi işini bıraktım hem yaştan dolayı hemde maddi imkansızlıklardan dolayı. Allah bu yolda yürüyenlerin karşısına dürüst dr çıkarsın tek dileğim bu.
Siz hangi Ülkedesiniz ben Almanya’dayım.Burda tedavi çok uzun sürecek diye gittim ama uzun sürsün temiz olsun diyorum şimdi.Bana bir tane test yapılmadı Türkiye’de 6 ay önce burada yaptırdığım testler ile tedaviye başlandı.
Ben Mustafa Bahçeci ye gitmiştim.Ama bana hiç test yapmadı benim 6 ay eşimin 1 yıl önceki burda yapılan testlerine baktı.Birde negatif sonuçlanınca bir iki ayda bile yumurta rezervi düşer ikinciyi yapmakta gecikmeyin dedi.Yani tedaviye başladığında yumurta rezervim kaçtı belli değil.Bende ay sonunda gidicem doktora bakalım nasıl bir yol çizecekNrw da kalıyorum canım...
Sen türkiyede hangi doktor hangi merkezde tedavi oldun.. Ben acıbadem bursa şahin zeteroglu..
Çok pişmanım keşke burda devam etseydim..
Şimdi herşey baştan başlayacak ve gücüm yok..
Araştırmalar uzun sürecek...
Ben Mustafa Bahçeci ye gitmiştim.Ama bana hiç test yapmadı benim 6 ay eşimin 1 yıl önceki burda yapılan testlerine baktı.Birde negatif sonuçlanınca bir iki ayda bile yumurta rezervi düşer ikinciyi yapmakta gecikmeyin dedi.Yani tedaviye başladığında yumurta rezervim kaçtı belli değil.Bende ay sonunda gidicem doktora bakalım nasıl bir yol çizecek
Amin canım inşallah hepimize hayırlı zamanda hayırlısını versin RabbimHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. zor bir yol sabır gereken bir sınav.. hayırlısı olsun..
doktorun kim canım ya ne güzel ilgileniyormuş öyle, ben serdar koça gidiyorum açıkcası apar topar iki dk içinde işini halledip gitme çabasında sürekli bir yoğunluk hiç böyle detaylı konuşmalar vs yokVala bana hcbirdoktor yuzde yuz demedi hepsi oncelikle nasip sonrasi biz dediler . Hatta benim suanda 6 emriyom var belki iclerinden bi tanesi tutar belki hc tutmaz belki hepsi tutar bunu bilemeyiz diyor doktorum . Ama oncelikle is sende bitiyor dedi spor spor spor diyor. Organik beslenme dedi . O genetik tarama testleri hep para tuzagi dedi
Bn istedim kac kere yapmadi
Cok istiyorsan yapalim ama gerek yok dedi . Belli sonuc kistler var ve bu kistlerin en önemli faktoru beslenme diyor . Her gtttigimde 20 dk oturup konusur benjmle . Insani motive ediyor psikolojik . Bn bu seferki doktoruma guveniyorum ins olur :) rabbim herkese de nasip eder .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?