- 10 Mayıs 2019
- 67
- 34
- 3
- 35
bülent tıraşa da dediğiniz gibi diyorlar, hastalarıdan doktoru görmüyoruz bile diyen çok kişi var, bende bülent tıraşa gidecektim bu yorumlardan sonra vazgeçtimMerhabalar tüp bebek malesef ticarete dökülmüş benim yakınım çok ünlü bi doktora gidiyordu , doktor hiç yüz yuz3 konuşmamış hep asistantleri bakmış ama yakınımız hâlâ ona gidiyor ikna edemedim bi türlü. Tüp bebek te eğer imkaniniz varsa başkent universitesi hulusi zeyneloglunu tavsiye ederim . Işine aşık çok iyi niyetli ve işini ticarete dökmeyen bi doktor. Hastalarıyla bire bir ilgilenir çok yoğun olsa bile. Evet bazen randevu alıp gidersiniz belki 3 saat beklediğiniz olur ama bütün herşeye kendi koştuğu içindir.
Medicalpark prof. tayfun alperdoktorun kim canım ya ne güzel ilgileniyormuş öyle, ben serdar koça gidiyorum açıkcası apar topar iki dk içinde işini halledip gitme çabasında sürekli bir yoğunluk hiç böyle detaylı konuşmalar vs yok
Bulent tirasa bn bir kere gttim hic ilgilenmedi netten hep bakardım kendisine aa derdim ne guzel ilgileniyor hepsi reklam amacli ..bülent tıraşa da dediğiniz gibi diyorlar, hastalarıdan doktoru görmüyoruz bile diyen çok kişi var, bende bülent tıraşa gidecektim bu yorumlardan sonra vazgeçtim
bende öyle duydum ve vazgeçtim. benim doktorum medikalpark serdar koç, öyle uzun uzun konuşup rahatlatma falan yapmıyor ama en azından doktorun kendini görüyoruz kendisi ilgileniyor.Bulent tirasa bn bir kere gttim hic ilgilenmedi netten hep bakardım kendisine aa derdim ne guzel ilgileniyor hepsi reklam amacli ..
bende öyle duydum ve vazgeçtim. benim doktorum medikalpark serdar koç, öyle uzun uzun konuşup rahatlatma falan yapmıyor ama en azından doktorun kendini görüyoruz kendisi ilgileniyor.
Insallah bundan sonraki sureclerimiz cok guzel olur dua edelim rabbimin vardir.bi bildigi illaki olucak ama iste zamani var ...hCaresizligimizi kullanıyorlar elimiz kolumuz bağlı onlardan bi çare umuyoruz.. allahım düşmanıma vermesin bu derdi...
O kadar iğneler ilaçlar.. umutlar hayaller hepsi yok oluyor ne ümitlerle başlıyoruz tadavi ye..
Haram olsun bu işi para için yapan kullanan doktorlara.. piskolojimizi düşünen yok yazıklar olsun onlara...
Evet dediğim doktor lardan birisi de kendisi zaten . Unlu bi doktor ama hastalarıyla arka plan da ilgilenen ya da ilgileniyormuş gibi yapan bi doktor ben ona gidicektim ama vazgeçtim iyiki de vazgecmisimbülent tıraşa da dediğiniz gibi diyorlar, hastalarıdan doktoru görmüyoruz bile diyen çok kişi var, bende bülent tıraşa gidecektim bu yorumlardan sonra vazgeçtim
5 deneme yaptim hep çift çift kaliteli embryilardi 5.güne giden dondulmuslarda dahil hiçbiri tutmadı yaş 42 oldu ümidi kestimTabii ki : Hayır
Tüp bebek tedavisi, pek çok farklı sebepten kaynaklanan kısırlık vakalarında çiftlere bebek sahibi olabilme olanağı sağlamaktadır. Tedavinin başarı oranının çok yüksek olduğu bilinmektedir. Zira istatistiklere göre 3 deneme sonrasında toplamda % 85, 4 deneme sonrasında ise yaklaşık % 90’lara varan başarılı gebelik oranına ulaşmak mümkün olabilmektedir.
Ancak son yıllarda Türkiye’de de uygulanmakta olan tek embriyo transfer politikasıyla en iyi şartlara da sahip olunsa deneme başına % 50-55 başarılı gebelik oranı vardır. Ayrıca gebelik oluşsa da bunun % 10 – 15 kadarı düşükle sonuçlanabilmektedir. Böyle olunca da 35 yaşından genç bir kadının ilk 2 denemesi tek embriyo transferiyle canlı bebek doğurma oranı aslında en iyi şartlarda her bir deneme için % 40 civarındadır.
Bazı merkezlerin daha ilk görüşmede çok daha yüksek başarı oranları vermesi, hatta başarı garantisi vermesi, oradaki kişilerin çok da güvenilir olmadığına işarettir.
Prp yalan bence biizm arkadaşlar yaptırdı fayda görmediler yine de siz bilirisnizArkadaslar prp hakkinda bilgisi olan varmi . Bu benim 5 ci tup bebek denemem olcak . Doktorum bana birde prp deneyelim ama tabiki sonuc yuzde yuz olacak diyemem dedi tutanda var tutmayanda var dedi ..rahim prp si olcak bununla alakali bilgi edinen çevresinde olan varmi
Evet var bana hiç tahlil yapılmadan direk başlandı 3 kere prolaktin aşırı yuksek tarnsfer yapıldıBir de şöyle sorayım ;
"Sizce ticari faaliyet için tüp bebek başarısızlığını göze alan doktor var mı ? " ya da "Başarı oranı yüzdesini düşürmek pahasına özensiz çalışan (kibarca böyle ifade edelim) doktorlar var mı ? "
doktorun kim canım ya ne güzel ilgileniyormuş öyle, ben serdar koça gidiyorum açıkcası apar topar iki dk içinde işini halledip gitme çabasında sürekli bir yoğunluk hiç böyle
Evet var bana hiç tahlil yapılmadan direk başlandı 3 kere prolaktin aşırı yuksek tarnsfer yapıldı
Him anlafim bnmde yasim 30 bndede hep iyi kalitedeydi ama benmkilerde tutmadi hepsi kimyasal gebelik oldu. Doktorum madem kimyasal oldu demekki rahim icinde embriyoyu tutunmamasi icin maddeler var dedi .beslenme spor ve organikbeslenceksin dedi . Bu ay transferim olcak .fakat prp yapalim dedi ama bu kesin sonuc verio demedi .istersen birde onu deneyelim dedi5 deneme yaptim hep çift çift kaliteli embryilardi 5.güne giden dondulmuslarda dahil hiçbiri tutmadı yaş 42 oldu ümidi kestim
Hadi ya bu formda bi yerde okumustim kizin biriside prp yapmis ama o yumurtalıklara yaptrmis kendiliğinden gebe kaldim dio .bnde anlamadimPrp yalan bence biizm arkadaşlar yaptırdı fayda görmediler yine de siz bilirisniz
Bana da cok kan tahlili yapilmiyor acikcasi .estrofemi verip su gun gel dio rahime bakio transfer olcagi zaman yapilio .diger doktorumda her gttiigmde kan bakardi . Kan tahlili bakan da da tutmadi bakmayan da da tutmadi :) nasip mi diyelim artikHangi merkezde tedavi oldunuz..
Aynı konudan benim de tedavim negatif ile sonuçlandı..
Kan tahlili hiç yapmadan ilaç verdi..
O ilaçlar bana çok ağır geldi..
2 negatifim var ve embriyo lar çok iyi kalitede 5. Gün embriyosu...
Ya tutarsa diye deneme yaptı sanırım..
Umutlarimla hayallerimle oynadı..
Çok üzgünüm çok kırgınım..
Elimizden hiç bir şey gelmiyor onların eline bakıyoruz bir umut diye ama onlarda bunu kullanıyor malesef...
Kimyasal oluyorsa genetik bakılması gerekir niye bakmadı kormozom analizi ve pgt düşünülebilir prp boşa masrafHim anlafim bnmde yasim 30 bndede hep iyi kalitedeydi ama benmkilerde tutmadi hepsi kimyasal gebelik oldu. Doktorum madem kimyasal oldu demekki rahim icinde embriyoyu tutunmamasi icin maddeler var dedi .beslenme spor ve organikbeslenceksin dedi . Bu ay transferim olcak .fakat prp yapalim dedi ama bu kesin sonuc verio demedi .istersen birde onu deneyelim dedi
Vala blmiyorum canim genetik tarama testlerini yapmadılar bana bosa para dedi doktorum .sen beslenmene ve sporuna dkkt edersen daha iyi dediKimyasal oluyorsa genetik bakılması gerekir niye bakmadı kormozom analizi ve pgt düşünülebilir prp boşa masraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?