Tüp bebekte uzman doktor başarı garantisi verebilir mi ?

Bunlari nerde yaptrcam peki ben pgt nedir
Bu iki testi devlet hastanelerinin genetik bölümleri yapıyor. Randevu alıp gidebilirsiniz. Daha önce 5 negatif denemeniz olduğunu soyleyince yaparlar.

Kısaca anlatırsam Pgt yumurtalar toplanıp döllendikten sonra 5. Güne gelen embriyolara genetik tarama yapılıyor. Saglıksız olanlar eleniyor , saglıklı olanlar size transfer ediliyor.

Doktorunuz doğru soylemiş sağlıklı yaşam önemli stres faktor ama testler ve tanıda çok önemli önce bunlardan emin olmak lazım.

Birde tüp bebek yapılacaksa laboratuvar kalitesi inanılmaz önemli ilk transferim rezil bir merkezdeydi. Sonrasında başarı oranı yuksek bir hastane seçimi önemli.

O pgt yapildi zaten doktorum soylemisti .cnki esim ozel hastanede calisiyor ozelikle sormustu doktora doktor embriyolar zaten testten geciyor dedi . Fakat bama herhangi bi tarama testi olmadi onuda doktor istemedi .. kimyasal gebelik oluyorda mutluka ama mutluka tuzsuz yagsiz ve sekersiz yiyeceksin spor yapicaksin dedi .

Kaç tane yumurta yolladınız pgt ye ? Kaç adet sağlıklı geldi ? Pgt işlemini yapılmadan mutlaka istiyorlar bu testleri. Nasıl atlamış doktorunuz ? Hiç kolay değil 5 negatif yine söylüyorum herseyinize bakılması lazım.

Vala okadar bilemiyorumki canim ya bn iki kere yumurta toplattim .yok 4 negatif bu 5 ci olcak

Vala okadar bilemiyorumki canim ya bn iki kere yumurta toplattim .yok 4 negatif bu 5 ci olcak
Pgt yapılmamıştır canım. Çünkü bu tüp bebek paketinin dışında ayrı bir işlem. Embriyo başına 300 $ ödeniyor. Embriyolar genetik taramalardan geciyor. 20-25 gün sürüyor işlemler. Saglıklı transfere uygun olanlar donduruluyor. Sonra transfer yapılıyor. Bu konuyu , kromozon analizini ve pıhtılaşma konusunu bir araştırmanı tavsiye ederim

Anladim canim bugun doktor basladi tekrar .emriyolarim duryor. E2 50 , fhs 6.21 ,tsh 1.66 , amh 10.07 ,prolaktin 22 cikmis nasil

Hayırlı olsun canım. Ben 5. Transferde hamile kalmıştım inşallah sanada nasip olur devamı gelir ve sağlıklı devam eder Anladığım kadarıyla pko var galiba amh yüksek fsh düşük. Benim sorunum sperm sayısı düşüklüğüydü bendede rezerv azalıyordu

Vala blmiyorum canim genetik tarama testlerini yapmadılar bana bosa para dedi doktorum .sen beslenmene ve sporuna dkkt edersen daha iyi dedi
Stres beslenme spor bu ucunu yapicaksn dedi
prp ile ilgili ben arastirma yapmistim ve onun tamamen para tuzagi oldugunu duymustum.. kendiliginden hamile kalanlar icin ise 20 kisiye yapiyorlar 1 kisi kaliyor zaten tedavi goren kisiler bazen kendiliginden de hamile geliyor demisti doktorum... ben senin doktorunun dedigi gibi transferden once 2-3 ay duzenli yuruyus ve plates yapip 5-6kilo vermistim ve onemli olan sporla cok terleyip vucudumdaki toksitleri temizlemistim.. ve boll suu icip yediklerime dikkat etmistim.. diyet yapmadim ama saglikli beslendim.. kasiklarima ara ara masaj yapmistim... bir yerde okumustum oksijen gitmesini sagliyormus diye.. sukurler olsun ki bugun 6+1 deyim 3. denememde rabbim tum isteyenlere nasip etsin... ve en en onemli sey dua... once rabbimden istiycez... bol bolll dualar ettim yasinler okuttum...

Evet pko ve cikilota kisti lanet olasi ikisidevar ondam yuksek amhdimi .bnm prolaktin 45 ti hep pda dusmus 2 ay once diyete basladim4 kilo verdim acaba ondan mi :) genel olarak değerlerimnasil peki

Aynen canim doktorum zaten prp yuzde yuz sonuc degil he hamilen kalan da oldu hamile kalmayanda dedi :) tabiki bu prp ile alakalimi yoksa nasip mi bilemeyiz dedi . Ama bi hastam vardi dedi 90 kiloydu emriyo tutmuyo 7 kere yaptik dedi . Tarama testleri hcbisey ckmiyor hepte kimyasal oluyor dedi . En son cok sıkı diyete girceksin ozelikle organik beslencen suyu dahi pet şişeden icmiceksin dedim dedi 15 kilo verdi o ay hamile kaldi dedi . Ayni senin dedigin gibi rahim icindeko toksinleri atmak icin oneriyoruz dedi surekli saglikli dengeli beslenmek onemli dedi . Bn o yuzden beslenme sart diyorum dedi doktorum .

Evet pko ve cikilota kisti lanet olasi ikisidevar ondam yuksek amhdimi .bnm prolaktin 45 ti hep pda dusmus 2 ay once diyete basladim4 kilo verdim acaba ondan mi :) genel olarak değerlerimnasil peki
Okuduklarıma göre amh değeri 3 ün üstü pko olarak kabul ediliyor. Bence çok yumurta iyi bir şey tüp bebek tedavisinde... yani sansın yüksek... bende 3 ayrı tedavide en fazla 7 tane yumurta toplandı bu konuda şanslısın. Troidinde güzel. Prolaktin hakkında birsey diyenemeyeceğim en iyi yorumu doktorun yapar canım

Zaten bnde 27 yumurta cikti elde edilen 7 emriyo :) syanda 6 tane var bu ay trasnfer olcak

1 tedavide 7 blasto çok iyi maşallah bir taneside yetiyor o ayrı tabiki mutlu haberini almak nasip olsun
Bnde yimurta da embriyoda sorun yok zaten :) sorun tutunamıyor .iste doktorda diyor ki rahim icinde kotu toksinler var demekki engellio yedigin hersey organik olcak beslenme spor kesinlikle yapilacak dio .adam pet sisede asla su icilmicek diyor hazir gidalalr paket gidalar asla diyor .. hepsini tabiki yapamıyorum ama en azndan 2 ayda 4 kilo verdim .

Bende seninle aynı durumdaydım canım yumurtam az olsada blast oluyordu. Üstüste 3 tane negatif 4. Kimyasal gebelik oldu. Son tedavi ile 5. Transferimde pozitifi gördüm şükürler olsun darısı başına inş.

Bende seninle aynı durumdaydım canım yumurtam az olsada blast oluyordu. Üstüste 3 tane negatif 4. Kimyasal gebelik oldu. Son tedavi ile 5. Transferimde pozitifi gördüm şükürler olsun darısı başına inş.
Ayyy ne kadar guzel yarabbim nasil sevindim ins kucagina almayi nasip etsin rabbim . Benimde bu sefer olur ins . Sorun neydi cnm sende
Emriyo kalitesi neydi senn

Bnmkide tam diyet sayılmaz saglikli beslenmek . Bnde 4 kilo verdim suanda :) bnde kasiklarima masaj yapim o zaman ..bnd3 surekli dualar okuyorum hergun okuyorum mesela . Rabbim ne eylerse guzel eyler ins bnde bu ayki sonuctan pozitifi alirim ins

Ayyy ne kadar guzel yarabbim nasil sevindim ins kucagina almayi nasip etsin rabbim . Benimde bu sefer olur ins . Sorun neydi cnm sende
Emriyo kalitesi neydi senn
Eşimin sperm sayısı düşüktü. Embriyom 6AA ydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…