Tüp bebekte uzman doktor başarı garantisi verebilir mi ?

12 yilda en iyi doktorlada karsılaştım en kötü doktorlada, ölümlerden de döndüm. 2 kere tedaviyle nasip etti Mevlam ancak kendi icin yaratmış yavrularımı yanına aldı son 3-4 yılda oluşan rahimle alakalı sorunum yüzünden artık bebe meselesini 2.plana atmıştım. En son gittiğimiz tedaviye başladiğimız hastane ve doktorumdan teşekkurlerimi sunuyorum. Zaten kendiside sitede tüp bebek ile alakalı konular paylaşiyor, gercekten üreme endokrolojisi üzerine uzmanlaşmış gözuyle bakıyorum. Bana senin tedavin uzun surecek dedi gercekten de 8 aylik bir serüven yasadım bu en son ki tedavimde önce Rabbimin ol demesiyle sonrada doktorumun tecrubesiyle canimdan bir can büyümeye cabalıyor. Dilerim sonunu getirir benimle buluşur yavrum hayırlısi ile , Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Bir tüp bebek annesi olarak diyorum ki
Ben yıllarca tedavi gördüm ve bu sayede bir çok de tanıdım. Yaşadıklarımın hepsini anlatmaya kalksam çok uzun sürer. Ama özetle Dr hatası yüzünden enfeksiyon kaptım, başka bir Dr yüzünden ölümden döndüm. Hatta günü gectikten sonra aşılama yapan Dr da oldu. (tabi ben bunu sonradan anladım) Yani bazı Dr lar maalesef o anda alacakları paraya bakıp," nasıl olsa bu hasta çocuk için ben ne dersem yapar" mantığıyla bizlere hasta değil müşteri gözüyle bakabiliyor. Ama bunların yanında şimdiki Dr um gibi insan halinden ve psikolojisinden anlayan önce insan, sonra Dr olanlarda var tabi

Tabiko veremez arkdaslar bn 2 yildir doktordoktor geziyorum .1 asilama 4 tup denedim olmadi . En son baska doktoragttim taktirallahin biz elciyiz sadece diyor. Sen kendi kendininde doktoru olcan dedi beslenmene dikkt etcktin surekli spor yapcaksin dedi bunlari bana hcbir doktor bu zamana kadar demedi .bnde pko ve cikilota kisto var .rabbim herkeze tez zaman da cocuk sahibi yapsin ins

Ben inançlı biri olarak taktir Allahın derim hep.
Ama bazı düzenbaz doktorcuklar %100 tutar diyerek çok umut veriyorlar.
Gerçekten umut tacirliği yapmanın ne kadar yanlış olduğunu görmezden geliyorlar.
Hangi doktor kesin olacak derse bilelim ki o paranın esiri olmuştur.
Aynen öyle. Benim doktor ilk günden sabır gereken zaman alan bir süreçtir, olumsuzluklara kapanmayıp pes etmemek lazım dedi.. İnşeAllah hayırlısı olsun.

Aynen öyle. Benim doktor ilk günden sabır gereken zaman alan bir süreçtir, olumsuzluklara kapanmayıp pes etmemek lazım dedi.. İnşeAllah hayırlısı olsun.
Aynw oyle bu isler nasip isi .tabiki doktor faktoru onemli ama bizde o surecte kendimizi iyi motive etmemizlazm
.doktorum bana strs beslenme uyku duzenjne cok dkkt etcksin dio .spor yapcaksin dio ..

Doktor da çok önemli evet ama nasip de varsa oluyor..
5 yıldır tedavi görüyorum..
Kısaca anlatmak istiyorum..
Ilk zamanlar sende problem yok dedi doktorlar en az 6 doktor gezdim..
Eşim de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi ama yine her ay hüsran la sonuçlanıyordu..
Eşim tüp bebek yaptıralım yaşımız geçiyor dedi.. şahin zeteroglu acıbadem bursa da tedaviye başladık.. ilk gittiğim gün bende hidrosalpenks olduğunu öğrendim.. yıllardır bütün Doktorlar herşey normal dediler oyaladılar beni.. şahin bey e güvendim.. çok pişmanım.. (hidrosalpenks olduğu sürece hamile kalamayız çünkü tüp de ki sıvı rahime akarak embriyo yu öldürüyor.. )
Bunu bilerek bana transfer yaptı doktor ihmali var.. para alayım diye ameliyat olmam gerekirken bana transfer yaptı ve tabiki negatif ile sonuçlandı..
2. Tüp bebek tedavisinde 2 kez ultrason yaptı ve ilaç yazdı transfer yaptı gönderdi..
Bi kere bile kan almadı neye göre ilaç verdi..
Diğer arkadaşlar e2 vs önemli olduğunu yazmış hatta birinin doktoru e2 normal degilse transferi ertelerim demiş..
Benim doktorumun cümlesi aynen şu..
Her koşulda transfer olur kan önemli değil..
2. Transfer de de ihmal var..
Simdi ben ne yapayım...
Giden yıllarıma mi üzüleyim 15 bin tl 'ye mi..
Umutlarima hayallerime mi yanayım..
Ben napayım şimdi...
Çok üzgünüm yine NEGATİFLE sonuçlandı dedim ona.. zaten herşey çok kaliteli iyi olsa bile %50 şans var dedi bana..
Bu kadar acilar iğneler hormonlar boşa yüklendi vücuda ve ben artık çok caresizim kime inanayım kime güveneyim çok üzgünüm çok kırgınım...

Ben Türkiye de çok iyi denilen bir klinikte çok iyi denilen bir doktora gittim ve bunu yaşadım keşke bu şekilde umut vermesiydi yıkımı daha kötü oldu.Şimdi yurt dışında gittim doktora bana bir sürü şey sordu bu yapıldı mı diye ama hiçbiri yapılmadı sorunu bilmeden başlayamayız tedaviye boşa gider deneme yanılma yöntemiyle olmaz bu iş dedi.Benim gördüğüm Türkiye de ilk tedaviyi araştırmadan yapıyorlar çünkü benim negatif sonuçlanınca doktor aradı Ve bir daha yaptıracaksan gelmeden önce haber ver bi iğne tedavisi uygulayacağım kaliteli yumurta için dedi.Dedim ilk başta neden yapmadınız cevap vermedi geçiştirdi
Bana da hep olacagı tutacagı soylendi ama maalesef 4 negatif 1 pozitif o da düştü 6 haftalık. Koskaca 5 tedavi. Sonuc elim bos. Kan pıhtılasma ve kromozom testini kendı çabamla yaptırdım.
Bana da hep olacagı tutacagı soylendi ama maalesef 4 negatif 1 pozitif o da düştü 6 haftalık. Koskaca 5 tedavi. Sonuc elim bos. Kan pıhtılasma ve kromozom testini kendı çabamla yaptırdım.

Ben Türkiye de çok iyi denilen bir klinikte çok iyi denilen bir doktora gittim ve bunu yaşadım keşke bu şekilde umut vermesiydi yıkımı daha kötü oldu.Şimdi yurt dışında gittim doktora bana bir sürü şey sordu bu yapıldı mı diye ama hiçbiri yapılmadı sorunu bilmeden başlayamayız tedaviye boşa gider deneme yanılma yöntemiyle olmaz bu iş dedi.Benim gördüğüm Türkiye de ilk tedaviyi araştırmadan yapıyorlar çünkü benim negatif sonuçlanınca doktor aradı Ve bir daha yaptıracaksan gelmeden önce haber ver bi iğne tedavisi uygulayacağım kaliteli yumurta için dedi.Dedim ilk başta neden yapmadınız cevap vermedi geçiştirdi

Aynen canım bende şimdi tedavime yurt dışında başlayacağım..
Yeni aldım NEGATİF sonucumu önce biraz ara verip burda yani yurt dışında başlamayı düşünüyoruz.. inşallah güzel sonuçlanır..
Embriyolar çok kaliteli 5. Gün embriyosu..
Yinede doktor ihmali olduğunu düşünüyorum..

merhaba ben 4 tup bebek yaptırdım ve en üzüldüğüm şey, her gittiğim doktorun aaaaa size bu test yapılmadı mı diye şaşırması. 3 tup bebekten sonra rahime bi bakalım diyorlar... 4. tup bebekten sonra size kromozom testi yaptırmak lazim diyorlar. yahu baştan herşeyin testini yap sorunu anla ona göre çözüm üret...

merhaba ben 4 tup bebek yaptırdım ve en üzüldüğüm şey, her gittiğim doktorun aaaaa size bu test yapılmadı mı diye şaşırması. 3 tup bebekten sonra rahime bi bakalım diyorlar... 4. tup bebekten sonra size kromozom testi yaptırmak lazim diyorlar. yahu baştan herşeyin testini yap sorunu anla ona göre çözüm üret...
Bana ilk basta kan sonuclarima bakildi sonra sonra doktorum mr cekti cikilota kisto ve pko var.dedi.sonra tüplerime baktilar acikti. 1 asilama 4 tup denedim ama maalesef sonuç hüsran. Smdj baska doktora gttim bu da bana öncelikle takdir allahin dedi stres ve beslenmene dkkt etceksin dedi .genetik tarama testi istedim onlar bosa para dedi doktorum
Onceljkle diyet yap organik beslenceksin dedi hatta ıctiginsu bile cam siseyle dedi . Stresi atıcaksın spor yap dedi bak ozaman butun horminlar vücut nasil yerine gelck dedi . 64 kiloydum suanda 59 oldum bakalim bu ay transferim var nasil olcak

Aynen canım bende şimdi tedavime yurt dışında başlayacağım..
Yeni aldım NEGATİF sonucumu önce biraz ara verip burda yani yurt dışında başlamayı düşünüyoruz.. inşallah güzel sonuçlanır..
Embriyolar çok kaliteli 5. Gün embriyosu..
Yinede doktor ihmali olduğunu düşünüyorum..
Siz hangi Ülkedesiniz ben Almanya’dayım.Burda tedavi çok uzun sürecek diye gittim ama uzun sürsün temiz olsun diyorum şimdi.Bana bir tane test yapılmadı Türkiye’de 6 ay önce burada yaptırdığım testler ile tedaviye başlandı.

Başarısızlığı göze alıp işi ticari gören doktor olmamalı, % 100 garanti veren doktor da olmamalı dürüst olmalı.
Benim gibi bir hastanın başarı oranı nedir diye söylemeli benim ilk iki tedavideki dr. bana % 100 garanti olacak dedi ikisinde fos çıktı ve hiç tatmin edici bir açıklama yapmadı işi embriyologa pasladı oda kem küm açıklama yaptı. üçüncü tedaviye farklı dr başladım ve başlarken dr a sordum bana %10-20 şansın var dersen ben hiç başlamayacağım çünkü zaten maddi imkansızlıklarla başladık tedaviye yok dedi % 50 lerde şansın oda fos çıktı. Artık tedavi işini bıraktım hem yaştan dolayı hemde maddi imkansızlıklardan dolayı. Allah bu yolda yürüyenlerin karşısına dürüst dr çıkarsın tek dileğim bu.

Başarısızlığı göze alıp işi ticari gören doktor olmamalı, % 100 garanti veren doktor da olmamalı dürüst olmalı.
Benim gibi bir hastanın başarı oranı nedir diye söylemeli benim ilk iki tedavideki dr. bana % 100 garanti olacak dedi ikisinde fos çıktı ve hiç tatmin edici bir açıklama yapmadı işi embriyologa pasladı oda kem küm açıklama yaptı. üçüncü tedaviye farklı dr başladım ve başlarken dr a sordum bana %10-20 şansın var dersen ben hiç başlamayacağım çünkü zaten maddi imkansızlıklarla başladık tedaviye yok dedi % 50 lerde şansın oda fos çıktı. Artık tedavi işini bıraktım hem yaştan dolayı hemde maddi imkansızlıklardan dolayı. Allah bu yolda yürüyenlerin karşısına dürüst dr çıkarsın tek dileğim bu.
Vala bana hcbirdoktor yuzde yuz demedi hepsi oncelikle nasip sonrasi biz dediler . Hatta benim suanda 6 emriyom var belki iclerinden bi tanesi tutar belki hc tutmaz belki hepsi tutar bunu bilemeyiz diyor doktorum . Ama oncelikle is sende bitiyor dedi spor spor spor diyor. Organik beslenme dedi . O genetik tarama testleri hep para tuzagi dedi
Bn istedim kac kere yapmadi
Cok istiyorsan yapalim ama gerek yok dedi . Belli sonuc kistler var ve bu kistlerin en önemli faktoru beslenme diyor . Her gtttigimde 20 dk oturup konusur benjmle . Insani motive ediyor psikolojik . Bn bu seferki doktoruma guveniyorum ins olur :) rabbim herkese de nasip eder .

Siz hangi Ülkedesiniz ben Almanya’dayım.Burda tedavi çok uzun sürecek diye gittim ama uzun sürsün temiz olsun diyorum şimdi.Bana bir tane test yapılmadı Türkiye’de 6 ay önce burada yaptırdığım testler ile tedaviye başlandı.

Nrw da kalıyorum canım...
Sen türkiyede hangi doktor hangi merkezde tedavi oldun.. Ben acıbadem bursa şahin zeteroglu..
Çok pişmanım keşke burda devam etseydim..
Şimdi herşey baştan başlayacak ve gücüm yok..
Araştırmalar uzun sürecek...

Nrw da kalıyorum canım...
Sen türkiyede hangi doktor hangi merkezde tedavi oldun.. Ben acıbadem bursa şahin zeteroglu..
Çok pişmanım keşke burda devam etseydim..
Şimdi herşey baştan başlayacak ve gücüm yok..
Araştırmalar uzun sürecek...
Ben Mustafa Bahçeci ye gitmiştim.Ama bana hiç test yapmadı benim 6 ay eşimin 1 yıl önceki burda yapılan testlerine baktı.Birde negatif sonuçlanınca bir iki ayda bile yumurta rezervi düşer ikinciyi yapmakta gecikmeyin dedi.Yani tedaviye başladığında yumurta rezervim kaçtı belli değil.Bende ay sonunda gidicem doktora bakalım nasıl bir yol çizecek

Ben Mustafa Bahçeci ye gitmiştim.Ama bana hiç test yapmadı benim 6 ay eşimin 1 yıl önceki burda yapılan testlerine baktı.Birde negatif sonuçlanınca bir iki ayda bile yumurta rezervi düşer ikinciyi yapmakta gecikmeyin dedi.Yani tedaviye başladığında yumurta rezervim kaçtı belli değil.Bende ay sonunda gidicem doktora bakalım nasıl bir yol çizecek

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. zor bir yol sabır gereken bir sınav.. hayırlısı olsun..

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım..
Rabbim hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin.. zor bir yol sabır gereken bir sınav.. hayırlısı olsun..
Amin canım inşallah hepimize hayırlı zamanda hayırlısını versin Rabbim

Merhabalar tüp bebek malesef ticarete dökülmüş benim yakınım çok ünlü bi doktora gidiyordu , doktor hiç yüz yuz3 konuşmamış hep asistantleri bakmış ama yakınımız hâlâ ona gidiyor ikna edemedim bi türlü. Tüp bebek te eğer imkaniniz varsa başkent universitesi hulusi zeyneloglunu tavsiye ederim . Işine aşık çok iyi niyetli ve işini ticarete dökmeyen bi doktor. Hastalarıyla bire bir ilgilenir çok yoğun olsa bile. Evet bazen randevu alıp gidersiniz belki 3 saat beklediğiniz olur ama bütün herşeye kendi koştuğu içindir.

Vala bana hcbirdoktor yuzde yuz demedi hepsi oncelikle nasip sonrasi biz dediler . Hatta benim suanda 6 emriyom var belki iclerinden bi tanesi tutar belki hc tutmaz belki hepsi tutar bunu bilemeyiz diyor doktorum . Ama oncelikle is sende bitiyor dedi spor spor spor diyor. Organik beslenme dedi . O genetik tarama testleri hep para tuzagi dedi
Bn istedim kac kere yapmadi
Cok istiyorsan yapalim ama gerek yok dedi . Belli sonuc kistler var ve bu kistlerin en önemli faktoru beslenme diyor . Her gtttigimde 20 dk oturup konusur benjmle . Insani motive ediyor psikolojik . Bn bu seferki doktoruma guveniyorum ins olur :) rabbim herkese de nasip eder .
doktorun kim canım ya ne güzel ilgileniyormuş öyle, ben serdar koça gidiyorum açıkcası apar topar iki dk içinde işini halledip gitme çabasında sürekli bir yoğunluk hiç böyle detaylı konuşmalar vs yok

Back
X