Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama tutunma olayı biraz göreceli. Bazen 6aa lar tutunmuyor 3aa lar tutunuyor. 5. Güne ulaşmama gibi bir sorun mu var ? Yoksa gittiğiniz merkez mi 3. Günde dondurduruyor?6aa superkalitemi oluyor ..benim suankiler 3aa degerin de![]()
Selam herkese aynı doz ilaç kullanılamaz canım. Kimisi 300 doz kullanır kimisi 50. Yumurta büyütücü ilaç olarak genellikle gonal f kullandım. Yumurta rezervim azaldığı için en fazla 7 toplandı 3 blast oldu. Yani bunlar kişiden kişiye değişir. Transferim adetlerim düzenli olduğu için ilacsız naturel tedavi oldu. Buda kişiden kişiye değişir. Rulid antibiotiktir kullandım hem yumurta toplamadan sonra mikrop kapmasın diye hemde transfere hazırlıklarımda. Prednol de kullandım oda kortizondur. Eger ki rahimde t hücreleri varsa onları baskılıyor bu hücreler embriyoyu zararlı madde gibi görüyor saldırıp yokediyor. Onun dışında crione jel kullandım progestoron hormonu rahime tutunmayı kolaylaştıran bir jel. Claxene ise pıhtılaşma problemi olanlar için ben kullanmadım genelikle gebe kalan ve faktor 5 ve faktor 2 mutasyonu olanlar kullanıyor. İyi bşr merkez secin kendinize sizin sorunuza cözüm bulup transfer yapılsın. İyice arastırın. Kafanıza göre ilac kullanamazsınız tüp bebekte. Doktırunuz ne derse onu uyguluycaksınız. Basarı oranı yuksek merkezler secin.Kizlar, tedavi sürecinizden biraz bahsedermisniz, misal hangi ilaclar kullandiniz dozu nekadardi yumurta toplanirken, kac yumurta olgun cikti kaci 5ci güne gitti ve transfer öncesi sonrasi ne gibi ilaclar kullandiniz? sizi basariya götüren tedavi nasildi ? hangi ilaclardi ? Prednol, Clexane, tetrodex (sanirim yanlis yazdim) Neupogen, Intralipid ilaclarini kullandinizmi? cevaplarsaniz cok sevinirim benim icin önemli, tesekürler
hamile olan arkadaslarima saglikla sihatla kucaklarina almayi diliyorum, hayirli evlatlarla dolsun kucaklarimiz, AMIN
Cok teskür ederim cevabiniz iicin, yumurta rezerveniz tedavi sürecinde mi azaldi ?Selam herkese aynı doz ilaç kullanılamaz canım. Kimisi 300 doz kullanır kimisi 50. Yumurta büyütücü ilaç olarak genellikle gonal f kullandım. Yumurta rezervim azaldığı için en fazla 7 toplandı 3 blast oldu. Yani bunlar kişiden kişiye değişir. Transferim adetlerim düzenli olduğu için ilacsız naturel tedavi oldu. Buda kişiden kişiye değişir. Rulid antibiotiktir kullandım hem yumurta toplamadan sonra mikrop kapmasın diye hemde transfere hazırlıklarımda. Prednol de kullandım oda kortizondur. Eger ki rahimde t hücreleri varsa onları baskılıyor bu hücreler embriyoyu zararlı madde gibi görüyor saldırıp yokediyor. Onun dışında crione jel kullandım progestoron hormonu rahime tutunmayı kolaylaştıran bir jel. Claxene ise pıhtılaşma problemi olanlar için ben kullanmadım genelikle gebe kalan ve faktor 5 ve faktor 2 mutasyonu olanlar kullanıyor. İyi bşr merkez secin kendinize sizin sorunuza cözüm bulup transfer yapılsın. İyice arastırın. Kafanıza göre ilac kullanamazsınız tüp bebekte. Doktırunuz ne derse onu uyguluycaksınız. Basarı oranı yuksek merkezler secin.
Umarım yakında bebeğinize kavuşuruzsunuz![]()
Yok canim hepsi 5 ci gune ulasti 5 ci gun ebriyosu . Bir tane 6 ci gun embriyosu var onu doktor en sona dedi . Belkide hcbirime gerek kalmaz dedi bakalim hayirlisiEvet ama tutunma olayı biraz göreceli. Bazen 6aa lar tutunmuyor 3aa lar tutunuyor. 5. Güne ulaşmama gibi bir sorun mu var ? Yoksa gittiğiniz merkez mi 3. Günde dondurduruyor?
Hayırlı olsun canım inşallah gerek kalmazYok canim hepsi 5 ci gune ulasti 5 ci gun ebriyosu . Bir tane 6 ci gun embriyosu var onu doktor en sona dedi . Belkide hcbirime gerek kalmaz dedi bakalim hayirlisi
Azalmanın tedavi ile ilgisi yok tedavilerden yaşıma göre zaten düşüktü canımCok teskür ederim cevabiniz iicin, yumurta rezerveniz tedavi sürecinde mi azaldi ?
cok tesekürler canim, bende kac kez daha opu olacagimi bilmedigimden acaba amh düsermi diye korkuyorumAzalmanın tedavi ile ilgisi yok tedavilerden yaşıma göre zaten düşüktü canım
6 gün embriyosu diye birsey yok 5. Günde donduruluyor embriyolar gelişimi önde kabuğundan sıyrılmış bir görüntüde oluyorlar. Doktorlara göre en kalitelileri ama tutunma ve embriyonun gelişimine devam etmesi ayrı bir konu. Tam orada tıbbın işi bitiyor şans ve kısmet olayları devreye giriyor. Umarım açıklayabilmişimdir.2 tane 6.gün embriyom var. Kaliteleri 4AA ve 5BA. Doktor ne olumlu ne olumsuz konuşuyor. Tecrübesi olanlar sizce 6.gün embriyosunun şansı çok mu zayıf?
Hayır 5.gün embriyosu değil, gelişimleri yavaş olduğu için 6.günde blast olup donduruldular.6 gün embriyosu diye birsey yok 5. Günde donduruluyor embriyolar gelişimi önde kabuğundan sıyrılmış bir görüntüde oluyorlar. Doktorlara göre en kalitelileri ama tutunma ve embriyonun gelişimine devam etmesi ayrı bir konu. Tam orada tıbbın işi bitiyor şans ve kısmet olayları devreye giriyor. Umarım açıklayabilmişimdir.
Bnde de 6 ci gun embriyosu var canim 1 tane hatta 3ab kalitesinde ..inan bu kaliteye bakmiyor bn 5 aa koydurdum gene tutmadi .bi arkdasim 3aa koydurdu tuttu bnce artik nasip kismet isine giriyor bu isler :) en onemli sey stresten uzak bolca dua2 tane 6.gün embriyom var. Kaliteleri 4AA ve 5BA. Doktor ne olumlu ne olumsuz konuşuyor. Tecrübesi olanlar sizce 6.gün embriyosunun şansı çok mu zayıf?
Bncede kalitiyorum sana canim .nasip ve kismet6 gün embriyosu diye birsey yok 5. Günde donduruluyor embriyolar gelişimi önde kabuğundan sıyrılmış bir görüntüde oluyorlar. Doktorlara göre en kalitelileri ama tutunma ve embriyonun gelişimine devam etmesi ayrı bir konu. Tam orada tıbbın işi bitiyor şans ve kısmet olayları devreye giriyor. Umarım açıklayabilmişimdir.
Anladım sizin ki biraz daha farklı o zaman. İnşallah gelişimi devam eder canım o zamanHayır 5.gün embriyosu değil, gelişimleri yavaş olduğu için 6.günde blast olup donduruldular.
Embryolarim 5.güne gidoyorsa pgt yapılır onlar gönderiyor yurt dışına pahalı bir işlem embryo başına 400 dolar fiyat merkeze göre değişiyor ordan sağlıklı.gelirse transfer ediuorlarBunlari nerde yaptrcam peki ben pgt nedir
Him o zaman artik nasip kismet diyelim . Cnki bnde iyi kalite emriyo koydurdum tutmadi arkadaşım 2aa kalite 3 e zor gelmis emriyo koydurdu tuttu smdi 4 aylik hamile bn artik kaliteye inanmıyorum. Nasip kismet diyorum :)Embryolarim 5.güne gidoyorsa pgt yapılır onlar gönderiyor yurt dışına pahalı bir işlem embryo başına 400 dolar fiyat merkeze göre değişiyor ordan sağlıklı.gelirse transfer ediuorlar
Tutma açısından söylemedim 5.gün embryolarim pgt yapılıyor kimyasal düşük oldu demsitiniz sanırm. O zaman pgt şart oluyorHim o zaman artik nasip kismet diyelim . Cnki bnde iyi kalite emriyo koydurdum tutmadi arkadaşım 2aa kalite 3 e zor gelmis emriyo koydurdu tuttu smdi 4 aylik hamile bn artik kaliteye inanmıyorum. Nasip kismet diyorum :)
He 2 kere kmyasal oldu 2 kere negati oldu bndeTutma açısından söylemedim 5.gün embryolarim pgt yapılıyor kimyasal düşük oldu demsitiniz sanırm. O zaman pgt şart oluyor