Kizlar bugun test gunumdu 180 olmus :) ama asiri midem gaz vardi sanki mideme birisi taşı koymus gibi hemen bu kadar belirti vermesi doğal miRabbimin izniyle artmıştır inşallah canım :) yarın mutlaka haber ver..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bugun test gunumdu 180 olmus :) ama asiri midem gaz vardi sanki mideme birisi taşı koymus gibi hemen bu kadar belirti vermesi doğal miRabbimin izniyle artmıştır inşallah canım :) yarın mutlaka haber ver..
Kizlar bugun test gunumdu 180 olmus :) ama asiri midem gaz vardi sanki mideme birisi taşı koymus gibi hemen bu kadar belirti vermesi doğal mi![]()
Herseyim çok normal gitti bebegim konusunda allaha şükür. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi bugun kontrolum vardı. Bendeki şikayetler dışında hiç sorunla karşılaşmadımAy ne guzel bayagi yol almissin peki bu sirecte neler yaptin tup bebek biraz diger gebelikrlden riskli oluyor diyorlar ama ne kadar dogru bilemedim .
Vala dinlenemiom canim nerde calisyorum suanda keske yatip dinlenebilsem ama nerdeSabahtan beri heyecanla bekledim canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Maşallah değerin güzel artmış.. Bünyeye göre değişiyor tatlım, kimisi hiç belirti bile yaşamıyor.. Bol bol dinlenmeye bak hiç kendini yorma.. Ben dış gebelik geçirdiğimde 7 haftalıktı ameliyat olduğumda.. O zamana kadar sadece yorgunluk, kasık ağrım ve göğüslerimde damarlar çıkıp hassasiyet oluşmuştu.. Onun haricinde hiç bir şeyim yoktu..
Sikayetlerin nelerdi canimHerseyim çok normal gitti bebegim konusunda allaha şükür. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi bugun kontrolum vardı. Bendeki şikayetler dışında hiç sorunla karşılaşmadımDarısı başına canım ❤
Anladim canim benim yok dun geceden beri mide agrisi ve asiri midemde gaz var .gaz kutlesini koymuslar mideme boyle cikmiyor oda agri yapiyorSabahtan beri heyecanla bekledim canım :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Maşallah değerin güzel artmış.. Bünyeye göre değişiyor tatlım, kimisi hiç belirti bile yaşamıyor.. Bol bol dinlenmeye bak hiç kendini yorma.. Ben dış gebelik geçirdiğimde 7 haftalıktı ameliyat olduğumda.. O zamana kadar sadece yorgunluk, kasık ağrım ve göğüslerimde damarlar çıkıp hassasiyet oluşmuştu.. Onun haricinde hiç bir şeyim yoktu..
Vala dinlenemiom canim nerde calisyorum suanda keske yatip dinlenebilsem ama nerdemasa isim var ama genede surekli kalk otur falan yorgunluk oluyor
Anladim canim benim yok dun geceden beri mide agrisi ve asiri midemde gaz var .gaz kutlesini koymuslar mideme boyle cikmiyor oda agri yapiyor
Yok aci baharatli asitli 3 aydir yemiom zaten ama mide agrisi beni dunden beri öldürdü ya hala agrio mideme tas oturmus sanki bi okadarda gaz varbenimde kese görünmüyordu.. çok gazı var ondan sanırım falan diyordu bir ara doktorum.. ultrasonda beyaz duman gibi görünüyor.. acı, baharatlı, asitli yiyeceklerden uzak dur canım..
Bilgisayar kasasinin ustune uzatiom bazen ne bilim cokta dikkt edemiom ya pinpirikli olurum bu sefer rabbim zaten kismet ettyse olurEn azından oturup kalkarken hızlı hareket etme.. Bir de masanın altına ayaklarını yüksekte tutacak bişi koy.. Bizim gibiler için hiç bir şey bebeklerimizden önemli değil tatlım..
Yok aci baharatli asitli 3 aydir yemiom zaten ama mide agrisi beni dunden beri öldürdü ya hala agrio mideme tas oturmus sanki bi okadarda gaz var
Bilgisayar kasasinin ustune uzatiom bazen ne bilim cokta dikkt edemiom ya pinpirikli olurum bu sefer rabbim zaten kismet ettyse olur
Orasi oyle canim insan endiseleniyor genede niye mide agrisi olur diye mide bulantisini gectim :) bnde agrisi basladi. Ama dun aksam ilik süt ictim hafifletmis smdi yanima genealdim agrir diye dogal yontemlerle halletcez .. ama vucudumda artik uavastan değişikler var gibi agiz tadim da değişti :)günaydın canım :) şuan rahimin büyümeye başladığı için mide bağırsak gibi organlara baskı yapıyordur.. hormonlardan dolayı da rahimine hızlı kan akışı olduğu için metabolizman yavaşlamış olabilir.. Sağlıkla kucağına al da tek derdin bu olsun tatlım :)
Benjm doktorum yatma taraftari degil zaten 9 gun izjnliydim transfer donemi . Pazartesi ise basladim zaten is yerinde sikintili izin almak dert yani .olmadi bakcaz duruma gorebişi sorucam doktorun rapor vermedi mi..??
Orasi oyle canim insan endiseleniyor genede niye mide agrisi olur diye mide bulantisini gectim :) bnde agrisi basladi. Ama dun aksam ilik süt ictim hafifletmis smdi yanima genealdim agrir diye dogal yontemlerle halletcez .. ama vucudumda artik uavastan değişikler var gibi agiz tadim da değişti :)
Benjm doktorum yatma taraftari degil zaten 9 gun izjnliydim transfer donemi . Pazartesi ise basladim zaten is yerinde sikintili izin almak dert yani .olmadi bakcaz duruma gore
Ins canim ya bu yolda kim yürüyorsa rabbim herkezin duasini kabul eglesin surec cok zor cnki hem maddi hem manevi ins seninde guzel haberlerini aliriz sen tedavi surecindemisin yoksa oldunmuevet ılık süt iyi gelir.. ayyy ne güzel yaaaa benim içinde dua et olur mu..??
Yok yok oturyom zaten aksama kadarçok ani hareketler yapma bi de çok ayakta kalma yeter zaten kuzum..
Çok sevindim sizin adınıza tayfun hoca da ilk transferimiz miydiKizlar bugun test gunumdu 180 olmus :) ama asiri midem gaz vardi sanki mideme birisi taşı koymus gibi hemen bu kadar belirti vermesi doğal mi![]()
Tanıyormusunuz tayfun hocayi :) yok ikinci de oldu diger 3 cu baska doktorda .ama en son bize tayfun hoca onerilerde bulundu 3 ay veriom size dedi bu surecte beslenmene yedigine ictigine dkkt etceksin birde zayiflican dedi 63 tum 57 oldum iste .belki vesile oldu veya kismet buguneymis bilemeyiz :) bi sekilde oldu yaniÇok sevindim sizin adınıza tayfun hoca da ilk transferimiz miydi