tüp bebekte yapay zeka

kızlar haberi gördünüz mü? tüp bebekte yeni bir uygulama çıkmış. haberda adı geçmemiş ama ben kliniğimi nerde olsa tanırım bahçecide uygulanmaya başlamış sanırım.

işyerindeyim videoyu izleyemiyorum canım nasipse bizde yıl sonu denicez tüp bebek, nasıl bir yöntemmiş bu
Canım tutunma ihtimali en yüksek embriyoyu seçiyormuş yapay zekayla. Ileri yaş anneler için falan başarılı sonuç veren bir yöntemmis

Ya geçen hafta görüşmeye gittim mustafa hocaya. Bugun bu haberi gördümm. Filmlerdeki gibi. iyiki bahceciyi seçmişim. Normalden çok daha fazla o zaman şansım şuan sadece bahçecideyse. İçim daha da rahatladım

Ya geçen hafta görüşmeye gittim mustafa hocaya. Bugun bu haberi gördümm. Filmlerdeki gibi. iyiki bahceciyi seçmişim. Normalden çok daha fazla o zaman şansım şuan sadece bahçecideyse. İçim daha da rahatladım
Canım resmen sana işaret olmuş bu olay :) sen yapay zeka yöntemini mi yaptıracaksın?

aa canım bende gördüm bu haberi logodan bahçeci olduğunu anladım nasıl bir yöntemmiş bu tam olarak ne işe yarıyormuş biliyormusun?

aa canım bende gördüm bu haberi logodan bahçeci olduğunu anladım nasıl bir yöntemmiş bu tam olarak ne işe yarıyormuş biliyormusun?
Evet canim ya ben de terasi falan görünce tanıdım az oturmayınca o terasta 😂 hemen anladım sonra sosyal medyada da gördüm bahçeci olduğunu

Back
X