Tup bebekte yapıstırma yontemı ile hamile kalanlar

Merhaba sizin rahım kalınlaşmama sorun mu var? Embriyoglue internette baya bir bilgi bulabildim ama tam işe yaradı mı bilemiyorum kan test günü belli olacak bakalım. Ama rahım sorun varsa embriyoglue ne kadar etkili olur bilemedim canım. doktorum Selman hoca şimdilik memnunum.
Merhaba evet kalınlaşma sorunum var. Selman beyde ortaya çıktı. Benimle ilgilenmedi. Yapacak birşey yok taşıyıcı anne sizin çözümünüz dedi. Sizde sorun nedir? Sizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

Merhaba evet kalınlaşma sorunum var. Selman beyde ortaya çıktı. Benimle ilgilenmedi. Yapacak birşey yok taşıyıcı anne sizin çözümünüz dedi. Sizde sorun nedir? Sizin hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Rahım kalınlaşmada histereskopi ile rahimde çizik atma yöntemi biliyorum ama tabii ne kadar etkili bilemedim. Benim sorunum tüpler ile ilgili olduğu için tüp bebek yaptırıyorum. Bakalım hayırlısı

Merhaba canım evet denedik daha kan test günüm olmadı 23 kasımda test yaparım. Embriyoglue genelde başarsız tüp bebek deneme geçiren 39 yaş üstü hastalara kullanıyorlar. İnşallah bana işe yaramıştır ama bugün transferin 7.günüm ve sabah sanki regl görecekmiş gibi ağrı ile uyandım yarın regl günüm :KK43:
Doktorum Prof Selman Laçın medicana tüp bebek merkezi istanbuldayım.
İ

Inşallah güzel haberler alirsin ,bende istanbuldayim ,Selman beyin iyi bir hekim oldugu soyleniyor ,benim ikinci tup bebek denememi dun kan testi yaptirdim 0'13 cikti ,doktor olumsuz diyor ,adet gunume 3 gun var ,bir umut iki gun daha bekliyeceğim ,ne dusunecegimide bilmiyorum dogrusu ,Allah bütün bebek bekleyenlere yardim etsin inşallah.,hangi ilcedesin ben beylikdüzündeyim

İ

Inşallah güzel haberler alirsin ,bende istanbuldayim ,Selman beyin iyi bir hekim oldugu soyleniyor ,benim ikinci tup bebek denememi dun kan testi yaptirdim 0'13 cikti ,doktor olumsuz diyor ,adet gunume 3 gun var ,bir umut iki gun daha bekliyeceğim ,ne dusunecegimide bilmiyorum dogrusu ,Allah bütün bebek bekleyenlere yardim etsin inşallah.,hangi ilcedesin ben beylikdüzündeyim
Ben buyukcekmece canim bugun guzel sonuc aldim sen beylikduzunde ise Selman hoca ile bir gorusme yap istersen darisi basiniza insallah bana da dua edin allahim tamamen erdirsin ♥️

İ

Bir şey merak etim ben düzenli adet görüyormusunuz acaba çünkü biraz düşük çıkmış sonucunuz çünkü söyle bise duymuştum ben mesela geçen ay bakıldı 0.01 çıkıp ta 2 ay sonra 0.60 çıkanda var daha yüksek çıkıp yumurta göründe var ve bu sonucla hamile kalanda var yani acaba adetler bu donemde normal oluyirmu bunu merak ediyorum

Ben buyukcekmece canim bugun guzel sonuc aldim sen beylikduzunde ise Selman hoca ile bir gorusme yap istersen darisi basiniza insallah bana da dua edin allahim tamamen erdirsin ♥
Hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin. Sizin infertilite nedeni neydi?
.

Yok canım benim Bı sıkıntım yoktu bu cızık ler embrıyoyu ıcıne oturtmak ıcın attı doktorum ilkı kimyasal olunca bunlar tutsun diye embrıyoyu doktorunla konus sende attır eger uygunsa sana arkadasımında ilkinde negatif ti doktoru cızık atmaya yanasmadı kendi cok istedi attırdı sukur ikincisinde kaldı ama herkeste cızıkle kalacak diye bırsey yok tabi olmayanda oluyor ben sadece bu sefer herseyı denemek istedim doktorum da oyle dusundu
Cizik attirinca ne zaman transfer oldunuz

Merhaba canım evet denedik daha kan test günüm olmadı 23 kasımda test yaparım. Embriyoglue genelde başarsız tüp bebek deneme geçiren 39 yaş üstü hastalara kullanıyorlar. İnşallah bana işe yaramıştır ama bugün transferin 7.günüm ve sabah sanki regl görecekmiş gibi ağrı ile uyandım yarın regl günüm :KK43:
Doktorum Prof Selman Laçın medicana tüp bebek merkezi istanbuldayım.
Merhaba selman beye mı gidiosnz

Merhaba sizin rahım kalınlaşmama sorun mu var? Embriyoglue internette baya bir bilgi bulabildim ama tam işe yaradı mı bilemiyorum kan test günü belli olacak bakalım. Ama rahım sorun varsa embriyoglue ne kadar etkili olur bilemedim canım. doktorum Selman hoca şimdilik memnunum.
Devam ediyormusunuz

Neden acaba bende gitmek istiyordum ama baya olumsuz yorumunu görünce vazgecıyorum.
Benim tedavim bitti 11.haftalık hamileyim. Herkesin tedavi olma nedenleri farklı yanı sorunları farklı.
O nedenle bana uygulanan tedavi başarlı oldu ama herkese hiç bir doktor başarılı olamaz.
S sunshine__ siz kendiniz görüşme yapıp ona göre değerlendirin derim Ben Selman hocadan çok memnun kaldım.
En azından yalan umut verip insanların parasını boş yere harcatmaz samimi ve işini bilen düzgün konuşan profesyonel bir doktor.

Benim tedavim bitti 11.haftalık hamileyim. Herkesin tedavi olma nedenleri farklı yanı sorunları farklı.
O nedenle bana uygulanan tedavi başarlı oldu ama herkese hiç bir doktor başarılı olamaz.
S sunshine__ siz kendiniz görüşme yapıp ona göre değerlendirin derim Ben Selman hocadan çok memnun kaldım.
En azından yalan umut verip insanların parasını boş yere harcatmaz samimi ve işini bilen düzgün konuşan profesyonel bir doktor.
cok tesekkurler gorusme ayarlayayım bnde 2 doktor arasında kaldık baklm nasıp

Neden acaba bende gitmek istiyordum ama baya olumsuz yorumunu görünce vazgecıyorum.
Kişiye özel tedavi uygulamaz, zor hasta ile uğraşmaz. İşin kolayına kaçan bir Dr. Standart tedavi uyguluyor Kendi camiasından da olumlu bildirimler almadım sonrasında. Siz kendiniz görüşün karta verin. Ben gitmem de kimseye tavsiye de etmem.

Kişiye özel tedavi uygulamaz, zor hasta ile uğraşmaz. İşin kolayına kaçan bir Dr. Standart tedavi uyguluyor Kendi camiasından da olumlu bildirimler almadım sonrasında. Siz kendiniz görüşün karta verin. Ben gitmem de kimseye tavsiye de etmem.
Kalon hospitalde Fuat Karatepe var onu biliyormusunuz.

Merhaba canım zaten gitmedim bende beylikdüzünde adam akıllı doktor yok ya.

Kızlar yapıştırma yöntemi nedir ilk kez duydum bunu?
Nasıl birşey bu nasıl yapılıyor?

Back
X