Turbandan cikmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi içinizde gerçekten bir karar verip uygulayın bence. Ama yazdıklarınızda çok gelgitler var..Kapan, açıl, kapan, açıl şeklinde gitmesin artık. Net bir karar verip kafa karışıklığıni net bir şekilde ortadan kaldırın. Bir insan açıldı veya kapandı diye de kötü olmaz.

Yani siz sadece kafanızı kapatmışsiniz tesettürlü değilsiniz anlattiginiz kadarıyla dar ve kısa giyinip kafayı kapatmak tesettür değildir. Bence maddi ve manevi zarar sizin için. Kafa kapalı vücutta o tesettür belirtisi yok. Manevi olarak da zaten içinizde yokmus aile zoruyla kafanızı kapatıp fırsat buldukça açmışsıniz. Kafanız baya karışmış. Açılın en azından bi öyle bir böyle ikilemde olmaktan iyidir. Ama hala kafaniz net degil bence elalemi düşünüyorsunuz. Emin olun iki gün sonra unuturlar. Oturup bir ay sizi kimse konuşmaz hoş konuşsa ne olur ki?

Bizim okulda yeni gelen bir Türkçeci var geçen sene geldi bir sene sonra açıldı. İçimden keşke yeni geldiğinde açılsaydı elalemin diline düşmezdi en azından dedim. Eğer açılacaksanız uygun koşulları da sağlayın bence. Psikolojiniz etkilenecek gibi duruyor. Üstüne vazife olmayanlar bile konuşabiliyor çünkü. Ama yok ben etkilenmem diyorsanız o da sizin bileceğiniz iş.

Son düzenleme:
bu kimsenin karışma hakki olan bir karar degil ki, tesettürü tasiyabilmek de zor bir sey üstelik. karışanlar once kendilerine baksın.
etraftan buna soz söyleyecek olanlar bir elin parmagini geçmez. onlari da takmayın. keske aileler akli ermeyen cocuk yastaki kızlarına baski yapmasalar da yetiskinliklte boyle sorunlar yasanmasa....
kolayliklar diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…