turkcell rezilliği

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
arkadaşlar iyi akşamlar ne arama yapabiliyorum nede aranabiliyorum numarayı çevirip arama tuşuna basınca AĞDA KAYITLI DEĞİL yazısı çıkyor 3 4 saattir sinir oldum !!! şebekede çekmiyo ama wifiden nete bağlanıyorum sorun yok!!
aranızda benim gibi sorun yaşayan varmı ??????

Elwktrikw kesintisinden dolayı hatlarda ve şebekelerde de sorun varmış. Turkcell aboneleri birbirine ulaşamıyormuş.

Bu elektrik kesintisinden olabilir baz istasyonlarinin sarji bitmis diyordu televizyon,bundan kaynakli olabilir..

Bu elektrik kesintisinden olabilir baz istasyonlarinin sarji bitmis diyordu televizyon,bundan kaynakli olabilir..

Konunun Turkcell ile alakası yok ki. Elektrik kesintileri yüzünden oluyormuş. Zaten birşeyler döndü bugün ama ne anlayamadık. Kimse birşey demiyor.

arkadasim da ayni sorunu yasiyormus ne int. ne de aramayi kullanamiyor esinin hatti v. oradan ulasti bana. evdeki modem de calismiyormus elektrikler yeni gelmis ve sular da hala yokmus 2015 Ankaranin Cankayasindan bahsediyorum, yanlis anlasilmasin.

sadece turkcell değil tüm operatörler aynı sorunu yaşadı bugün. sorun onlarda değil 2015 yılında ülkenin tamamında "nedeni bilinmeyen bir şekilde" 10 saat elektrik kesintisi yaşanmasına sebep olanlarda

evet aynı sorun var ama turkcelle alakalı değil genel şebekelerde bişi varr

arkadaşlar iyi akşamlar ne arama yapabiliyorum nede aranabiliyorum numarayı çevirip arama tuşuna basınca AĞDA KAYITLI DEĞİL yazısı çıkyor 3 4 saattir sinir oldum !!! şebekede çekmiyo ama wifiden nete bağlanıyorum sorun yok!!
aranızda benim gibi sorun yaşayan varmı ??????

Tüm Türkiye'nin sorunu bu .
Bişeyler oldu bugün ama hadi hayırlısı

elektrikler gidiyor da sular niye gidiyor arkadaş insan iki yerden vurulur mu ne yaptıkları belli de değil. normal nette gidip geliyor kopuk kopuk operatörlerin çekmemesi de elektrik kesintilerinden

Ya nette sorun yasamiyorum ama aramada !!!
Sizdede ayni yazi cikiyomu onu söyleyin bana :KK43: netten biraz arastirdim kimisi su elektirik sorunundan diyo kimiside imei olmayan tlfnlarda bu sorun yasanir yazmislar insallah sebekeden dolayi bu yaziyi goruyorumdur

Benimki turkcell bir sorun yok. Ben trafolara aynı anda bir kedi saldırısı olduğunu düşünüyorum. Malum mart ayı geld geçti sesleri de çıkmadı bu sene de böyle bişi yapalım dediler örgütlenip toplu saldırı yaptılar. Ya da koca bi dinozor girmiş de olabilir

bende de aynı şekilde...aramalarda ağda kayıtlı değil yazısı çıkıyor...Allahtan whatsapp var....

bende de aynı şekilde...aramalarda ağda kayıtlı değil yazısı çıkıyor...Allahtan whatsapp var....

Aynen canim ya Allahtan whatsapp var :KK70: nettende onca seyi gorunce dedim kesin tlfn gitti soruyorum arkadaslarima yok bizde biseydiyolar ben tam arama tusuna basiyorum o yazi !!!

Turkcell'in ahını almayın :KK48: Türkiye geneli elektrik kesintisi vardı bugün, sadece Turkcell'e özgü bir şey değil bu.

bende de oluyordu bundan önce ki ben yurtdışında yaşıyorum.aynen birini aramaya çalıştığımda ağda kayıtlı değil yazıyordu.telı tekrardan kapayıp açınca düzeliyordu.kullandığın telefon modeli samsung mu?

bende de oluyordu bundan önce ki ben yurtdışında yaşıyorum.aynen birini aramaya çalıştığımda ağda kayıtlı değil yazıyordu.telı tekrardan kapayıp açınca düzeliyordu.kullandığın telefon modeli samsung mu?
Evet samsung ama daha once boyle bi sorunla hic karsilasmadim kapatip actim olmadi hattida cikardim taktim olmadi ee seninki nasil duzeldi

X