Türkiye de insanlık ölmüş !

kafasikarisik12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
91
67
32
Dün saat 6 gibi metrobüsle evime dönerken taciz edildim o kadar sıkısıktı ki hareket bile edemedim sesimi çıkaramadım niye bilmiyorum ama çok utandım ve ilk durakta hemen indim hiç bilmediğim biyerde sırf ondan kaçmak için ve malesef o pislik te arkamdan indi takip etmeye başladı meydan gibi biyere kadar geldim ve ona dönüp bağırmaya başladım çevredeki insanlardan yardım istedim ama kimse dönüp bakmadı bile o pislik te pis pis güldü hızlı hızlı yürümeye basladm napıcağımı bilemedim ağlamaya basladm sonra şans eseri bi taksi gördüm koşa koşa gidip bindim ve kaçtım hemen ama hala olayın etkisinden çıkamadm insanlık ölmüş resmen o pislik beni kacirsa tecavüz etse kimsenin umrunda olmıycaktı kimse bi.olaya bulasmak istemiyo herkes sessiz kalıyo bu insanlara nolmus böyle sokağa çıkmaya korkar oldum artık. . Bu olayı nasıl unutacam bilmiyorum

Öyle bi alet olsada dokunduğun an aletleri yerinden kopsa böylelerinin insanlık öleli çok oldu güzelim herkes 3 maymunu oynar olmuş çok geçmiş olsun rabbim tüm bayanları kızlarımızı korusun böyle pisliklerden amin kökleri kurusun pisliklerin inşallah

Elektro şok cihazları evet can yakıyor ama insanı bayıltacak güçte değil, etkisi 2-3 saniye sürmüyor. (kedimde denedim ve çöpe attım)

Birisi o dandik aletleri bana karşı kullansa daha çok sinirlendirmekten başka birşeye yaramazdı diye düşünüyorum.

Kaliteli olup 1milyon volt civarı olanlarda, etkili olabilmesi için saldırgana sarılıp, çıplak tene, tercihan sinir sistemine yakın, boyun-omuz-ense vs civarına en az 3, tercihan 5 saniye baskı uygulamalısınız.
Bu 5 saniyede, üzerinde kesici alet varsa bir saldırgan sizi 10-15 kere deler.
Elinde bıçak olmasa da boğazınıza yapışabilir, tekmeleyebilir, her türlü şey olabilir... çünkü o elektro şoku uygulamak için YAKIN TEMAS halinde olmanız lazım.

Bu yüzden, bu aletlerin korkutma-caydırma dışında, (elinizde tabanca tipi telli taser yoksa) pek bir işlevi yok.
Tabanca tipli olan, oklu tel fırlatıp yerde de şok vermeye devam edebildiğiniz modeller de silah zannedilebilir, sizi bayağı sıkıntıya sokma ihtimali var. Ayrıca o oklar deriden kolayca çıkmıyor..
smile.gif

Ayrıca başınızı belaya sokabilir karşınızda ki kişinin kalp hastalığı varsa ölebilir al başına belayı.

Elektro şok cihazları evet can yakıyor ama insanı bayıltacak güçte değil, etkisi 2-3 saniye sürmüyor. (kedimde denedim ve çöpe attım)

Birisi o dandik aletleri bana karşı kullansa daha çok sinirlendirmekten başka birşeye yaramazdı diye düşünüyorum.

Kaliteli olup 1milyon volt civarı olanlarda, etkili olabilmesi için saldırgana sarılıp, çıplak tene, tercihan sinir sistemine yakın, boyun-omuz-ense vs civarına en az 3, tercihan 5 saniye baskı uygulamalısınız.
Bu 5 saniyede, üzerinde kesici alet varsa bir saldırgan sizi 10-15 kere deler.
Elinde bıçak olmasa da boğazınıza yapışabilir, tekmeleyebilir, her türlü şey olabilir... çünkü o elektro şoku uygulamak için YAKIN TEMAS halinde olmanız lazım.

Bu yüzden, bu aletlerin korkutma-caydırma dışında, (elinizde tabanca tipi telli taser yoksa) pek bir işlevi yok.
Tabanca tipli olan, oklu tel fırlatıp yerde de şok vermeye devam edebildiğiniz modeller de silah zannedilebilir, sizi bayağı sıkıntıya sokma ihtimali var. Ayrıca o oklar deriden kolayca çıkmıyor..
smile.gif

Ayrıca başınızı belaya sokabilir karşınızda ki kişinin kalp hastalığı varsa ölebilir al başına belayı.

Nasil da oyle detaylı detaylı anlattınız. Hayran kaldım :)

Az önce bi video izledim sanırım yurt dışıydı. Adam kadını dövüyormuş numarasi yapiyor,onca insan gelip geçiyor biri de tepki vermiyor kimsenin umrunda değil yani.
Gerçekten insanlık ölmüş.

Şu zamanda cesur yiğit erkek bulmak okadar zorki... nasil tacize korkmus bir kadina yardim etmezler ya? Nasil herkes bir olup o adami linç etmez?

Taciz olayi değil ama gecenlerde trafik kavgasi oldu ara bi sokakta, otomobil sahibi genc adamla yasli otobus sürücüsü kavga ediyodu genc olan otobus soforunu linc ediyodu ölüdürecekti elinde olsa gerizekali, baktim bir ton adam var bi tanesi araya girip bisey demiyo çıldırdim ya ben onlarin yari yasinda halimle bayan olarak araya girdim çemkirdim adama polisi arycam dedimde bindi gitti adam yuh diyorum ya gerçekten utaniyorum boyle korkak insanlardan

X