bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Tüm ümitlerim iyimser taraflarım can çekişiyor şuan da.. 1500 Ü geçtik. Gittikçe tırmanacak gibi duruyor. Resmen başa sarıyoruz kimsenin umrunda değil. Ankara ya dedemi görmeye gitmek istiyorum 2 günlüğüne yoğun bakımda tedavisi sürüyordu 19 mayıstan beri. Gitmeye kkorkuyorum yasak çıkarsa orada kalırım gelemem, ankara vahim bi hal almaya başladı. Gitmesem belki son zamanları kötü durumda çünkü hala ne olacak Allah bilir hep tedbirsiz davrananların suçu vebal çok büyük

evet tedbirsizler yüzünden bu hallerdeyiz. Rabbim şifa versin. Nasıl olcak bilmiyorum çok bunaldım ama. Ne vardı maskeleri taksalardı, uzak otursalardı sanki. Ben de Ankaraya geçcem umarım sorun çıkmaz.

Dun avm ye gittim.millet fellik fellik geziyordu valla.herkesde maske vardi ama hicbirisi cocuklarina maske takmamisti.coccuklarinin cani kendi canlarindan daha onemli degil demek ki.magaza kasalarinda sira vardi.starbuks in onunde kuyruk vardi.millet oturup kahve icmek icin siraya girmis dusunun.ben normallesmenin erken oldugunu dusunmuyorum.normalleselim AMA tedbirli olalim.is burda bizlere dusuyor.ama bazi insanlar egitilemiyor malesef.bebekleriyle gelen insanlar vardi daha otesi olabilir mi.

Aylardır evden çıkmayan eşim artık bunalımdan hastalanacaktı. Yeni de taşındığımız için bugün İKEAya gittik ev dekorasyonu için. Ama nasıl pişmanım anlatamam. Resmen gaflet anına denk geldi. Çok kalabalıktı. Full maske eldiven gittik. Dönünce telefondan kredi kartlarına kadar dezenfekte ettik. İkeayı bilen bilir. Labirent gibi. Girdik ama koşarak çıkışa gittik. Azıcık bir şey alıp döndük.

Umarım kapmamışızdır. Eldivenleri hemen attık kapıda. Maske eldiven ve kimseye yanaşmadan çıktık

Gerçekten erken normalleşmişiz. O ortamda biri koronaysa diğerlerinin kapmaması mucize. Ben ki aylardır o kadar sıkı tedbirler alıyorum ki normalleşmeye girdik diye düşünüp bugün hata ettim.

Bakalım 14 gün bekleyeceğiz artık

tr24de yazıyor

normalleşmek için zamanlama doğruydu ancak insanımızın rahatlığı hesaplara katılmadı.
sokakta maskesiz gezenler maskeli gezenlerden çok. hadi o hatayı yaptın, bari milletin üzerine üzerine yürüme, yok inatla dibinden geçmeye çalışıyorlar koca yolda.
ben insanların yeni normal kavramını algılayamadıklarını düşünüyorum ve aklıma aziz nesin'in özlü sözleri geliyor.
üzgünüm ama cahillikte çığır açan bir milletiz.

Çok doğru. İtalya, İspanya gibi ülkelerde de her yer açıldı. Hatta barlar bile açıldı sanırım.. vakaları ortada
Ama maske zorunluluğu varmış

Çok doğru. İtalya, İspanya gibi ülkelerde de her yer açıldı. Hatta barlar bile açıldı sanırım.. vakaları ortada
Ama maske zorunluluğu varmış

buradada maske zorunlu olsun ve takmayana para cezası gelsin. her yerde polisler bunun için devriye gezsin.
dün sabah bizim semtteki sahile indim, erkenden gittim ki kimse olmasın.
avrupalı sanırım bir adam koşuyordu ve o yoldan motorsikletli biri geçti ve resmen adamın üzerine sürdü. bu arada motorluda maske yok tabi.
neyse, avrupalı işte kendince buradan gitmemelisin gibisinden uyardı üzerine sürülmesine rağmen.
adam bir kagva çıkardı, anlatamam.
millette toplandı doğal olarak, koşanlar bisikletliler falan
onlarda da maske yok.
motorlu diyor ki 10 sene yattım 10 gün önce çıktım, beni delirtmeyin deşerim o adamı.. ve resmen türükürüklerini saçıyor konuşurken..
etrafında onca insan..
biz allahtan uzaktaydık, zaten direkt sırtımızı döndük göz teması olmasın ne bakıyosunuz diyip yeltenmesin diye.
hani o afla çıkanlar grubundanmış sanırım, o ayrı bi dert.. maskesiz haliyle millete resmen tükürük saçması hatta konuşurken dokunması ayrı dert.
bi de bizim burda 25 senedir oturuyoruz, ilk kez gördük öyle bi tip

Ben kimseyi maske tak diye uyaramıyorum bu yüzden. İnadına gelip yüzüme bile tükürebilir.
Maske takmayan insandan ne beklersin

Ben kimseyi maske tak diye uyaramıyorum bu yüzden. İnadına gelip yüzüme bile tükürebilir.
Maske takmayan insandan ne beklersin

bir kere daha yasaklar devam ederken markette arabasını dibime sokup, o arabanın etrafında dolanarak tel.de konuşan birine "lütfen mesafeye dikkat eder misiniz?" dedim, adam bana "kasiyer yerinde mi diye baktım, size birşey yaptığım yok" dedi. sanki ben adama sapıksın demişim gibi.
o an anladım çok şey beklememek gerektiğini.
ne yazık ki kör cahil insanlarımız çok.

Herşeyi geçin toplu taşıma başlı başına virüs bulaşı için yeterli değil mi ? İstanbulda günde kaç kişi toplu ulaşım kullanıyor ?
Ben şuan istanbulda olamama rağmen minibüslere bakıyorum tıklım tıkış kimsede doğru dürüst maske yok. İstanbulu ankarayı falan hiç düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…