Çok çok üzülüyorum.İçim karardı, 1500 üstü yeni vaka
Entübede artış
Yoğun bakımda artış
hiç umudum kalmadı. çok bunaldım. maske takmak bu kadar zor olmamalıİçim karardı, 1500 üstü yeni vaka
Entübede artış
Yoğun bakımda artış
evet tedbirsizler yüzünden bu hallerdeyiz. Rabbim şifa versin. Nasıl olcak bilmiyorum çok bunaldım ama. Ne vardı maskeleri taksalardı, uzak otursalardı sanki. Ben de Ankaraya geçcem umarım sorun çıkmaz.Tüm ümitlerim iyimser taraflarım can çekişiyor şuan da.. 1500 Ü geçtik. Gittikçe tırmanacak gibi duruyor. Resmen başa sarıyoruz kimsenin umrunda değil. Ankara ya dedemi görmeye gitmek istiyorum 2 günlüğüne yoğun bakımda tedavisi sürüyordu 19 mayıstan beri. Gitmeye kkorkuyorum yasak çıkarsa orada kalırım gelemem, ankara vahim bi hal almaya başladı. Gitmesem belki son zamanları kötü durumda çünkü hala ne olacak Allah bilirhep tedbirsiz davrananların suçu vebal çok büyük
Sanırım türkiye yakın teması çok seviyor . Diğer ülkelerde durum daha vahimken iyice düşüş var demekki temas yok. Bizlerde tokalaşma öpüşme tükürme ne ararsan var çok üzülüyorum çok
İyide öldürücülüğü azalmadı ama vaka sayısı artıyor,ölüm azalıyor
tr24de yazıyorYeni normalleşme süreci öncesinde günlük vaka sayısının 5 ila 8 arasında seyrettiği Konya'da son bir hafta içinde Koronavirüs vaka sayısı ortalaması 100'ün üzerine çıktı. Kentteki tüm hastaneler, pandemi hastanesi ilan edildi.
İyide öldürücülüğü azalmadı ama vaka sayısı artıyor,ölüm azalıyor
Çok doğru. İtalya, İspanya gibi ülkelerde de her yer açıldı. Hatta barlar bile açıldı sanırım.. vakaları ortadanormalleşmek için zamanlama doğruydu ancak insanımızın rahatlığı hesaplara katılmadı.
sokakta maskesiz gezenler maskeli gezenlerden çok. hadi o hatayı yaptın, bari milletin üzerine üzerine yürüme, yok inatla dibinden geçmeye çalışıyorlar koca yolda.
ben insanların yeni normal kavramını algılayamadıklarını düşünüyorum ve aklıma aziz nesin'in özlü sözleri geliyor.
üzgünüm ama cahillikte çığır açan bir milletiz.
Çok doğru. İtalya, İspanya gibi ülkelerde de her yer açıldı. Hatta barlar bile açıldı sanırım.. vakaları ortada
Ama maske zorunluluğu varmış
Ben kimseyi maske tak diye uyaramıyorum bu yüzden. İnadına gelip yüzüme bile tükürebilir.buradada maske zorunlu olsun ve takmayana para cezası gelsin. her yerde polisler bunun için devriye gezsin.
dün sabah bizim semtteki sahile indim, erkenden gittim ki kimse olmasın.
avrupalı sanırım bir adam koşuyordu ve o yoldan motorsikletli biri geçti ve resmen adamın üzerine sürdü. bu arada motorluda maske yok tabi.
neyse, avrupalı işte kendince buradan gitmemelisin gibisinden uyardı üzerine sürülmesine rağmen.
adam bir kagva çıkardı, anlatamam.
millette toplandı doğal olarak, koşanlar bisikletliler falan
onlarda da maske yok.
motorlu diyor ki 10 sene yattım 10 gün önce çıktım, beni delirtmeyin deşerim o adamı.. ve resmen türükürüklerini saçıyor konuşurken..
etrafında onca insan..
biz allahtan uzaktaydık, zaten direkt sırtımızı döndük göz teması olmasın ne bakıyosunuz diyip yeltenmesin diye.
hani o afla çıkanlar grubundanmış sanırım, o ayrı bi dert.. maskesiz haliyle millete resmen tükürük saçması hatta konuşurken dokunması ayrı dert.
bi de bizim burda 25 senedir oturuyoruz, ilk kez gördük öyle bi tip
Ben kimseyi maske tak diye uyaramıyorum bu yüzden. İnadına gelip yüzüme bile tükürebilir.
Maske takmayan insandan ne beklersin
Iste orda saglik calisanlarimizin hakki var.valla hakkini odeyemeyiz o insanlarin.insallah sayilarimiz azalir da hep beraber ulkece bir rahat nefes aliriz.İyide öldürücülüğü azalmadı ama vaka sayısı artıyor,ölüm azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?