bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen annemi bugün parka götürürken adam annemle yüzyüze geldi, daha da konuşuyor bağırarak, dibine girmenin ne alemi var ya nasıl korkuyorum şu an

Sürü bağışıklığı beklenirse bu hızda gidersek 13 yıla ihtiyacımız varmış..
hep eylüle kesin biter, mutasyona uğrar diye geçiyodum içimden
Olmucak belli...

Sürü bağışıklığı beklenirse bu hızda gidersek 13 yıla ihtiyacımız varmış..
hep eylüle kesin biter, mutasyona uğrar diye geçiyodum içimden
Olmucak belli...
Şu kötü yönde mutasyonu söylemeselerdi iyiydi. Onu bari yalanlasalar. Sürü bağışıklığı okullar açılınca kısa sürede olur bence. Neredeyse her aileye bulaşacaktır. Virüs bitsin bitmesin 31 Ağustosta açıyorlar okulları.

O haberi başka yerde görmedim duymadım hiç
Kesin bi haber olsa Mehmet Ceyhan falan söylerdi bence
Neden ülkede sanki eğitime çok önem veriliyormuş gibi acele ediyo gerçekten anlamıyorum

Tehlike sadece virüs değil. İnsanlar birbiriyle kavga etmek için bahane arıyor. Cezaevlerini de boşalttılar. Çıkanların %90 ı geri girecek ama birilerinin canını yakarak çıkacaklar. Keşke çıkarmasalardı da birilerinin canını yakmasaydı diyeceğiz ama boşa.

Şimdi yaz ayları olduğu için virüsün öldürücülüğü düşmüş olabilir. Belki pek çok insan hissetmiyordur bile. Ama eğer atlatamazsak eylül ekim gibi sert bir şekilde etkilemeye başlayacağını düşünüyorum. Çünkü mevsimsel tetikleme de başlıcak haliyle insanları yatağa düşürebilir yeniden corona

Bu is 2-3 sene surecek diyolar.. dolayisiyla bununla beraber yasamayi ogrenmemiz gerek. . Seyahat yemek hepsi olacak ama hep mesafeyle olmasi gereken yerde maske. Bu demek degilki dipdibe olup sarmas dolas eski hayatimizi yasayalim. Hayir maskemizi takip uzaktan uzaktan oturcaz yuruyecegiz..lakin insanlardakibu rahatlik inanilir gibi degil

günaydın arkadaşlar yorumkarjnizi okudum, o kadar kötü oldum ki kalbimnin uzerinde bir ağırlık oluştu, resmen 3 aydır evden 3 kere anca çıktım ben ve çocuğum, eşim de evden çalıştı, ama maalesef su ara çok sık çıkmaya basladi islerden dolayı, ben de tam artık cocugumu da cikarayim ben de çıkayım duruldu biraz derken yeniden tırmanmaya başladı. ve artık ben bile gerçekten bunaldim. dün bi ara hiç olmayan bi şekilde resmen ağlama krizi geldi. alışverişe gitmemiz lazım evde nerdeyse bisey kalmadı hep erteliyorum, dışarı çıkmak istemiyorum, ailelerjmiz yaylada, oralara gitmek istiyorum ama hem ben kadar dikkat ettiklerini düşünmüyorum hem de biliyorsunuz kene vakaları çıktı, o ayri bi sıkıntı.
cocugum bu yil okula baslamak zorunda yasindan dolayi erteletemiyoruz, gondermeme secenegimiz yok ne yapacagimi bilemiyorum en cok o endiselendiriyo beni düşünmek istemiyorum ama günler ilerliyo.
eşim dışarı cikmaministiyo çünkü psikolajimin kötü etkilenmesinden korkuyo, çocuğumuzun dışarı çıkmasını istiyo bunaldi, agresiflesti, cocuk 3 aydır evde 1 kere çıktı diyo, haklı ama bunları duyunca nasil adım aticam bilemiyorum.
bitsinartık bilir derken hep ihmalkar insanlar yüzünden bin hale geldi
balkona çıkıp bağırmak kızmak istiyorum
nolur bir mucize olsun Allah im sen bizi bize bırakırsan bunun altından kalkamayiz

aynen ne yazık ki tehlike daha fazla. o adama eskaza maske tak desen de neler neler yapar allah bilir.

Aynen annemi bugün parka götürürken adam annemle yüzyüze geldi, daha da konuşuyor bağırarak, dibine girmenin ne alemi var ya nasıl korkuyorum şu an

yasaklar geri gelsin.
en temizi bu.
ve maskesiz gezene sağlam para cezası verilsin. gerekirse ömür boyu maaşlarına haciz konsun.

yasaklar geri gelsin.
en temizi bu.
ve maskesiz gezene sağlam para cezası verilsin. gerekirse ömür boyu maaşlarına haciz konsun.
maalesef baştan gevşedi her sey , her sey heryer birdwnbire acildi, belki haklılar kendilerince ekonomiden dolayı ama keşke insanlari başı boş birakmasalardi

Yine başka kafadan başka bir ses
Yoğun bakım entübe sayısını biliyoruz ama keşke normal serviste yatanları da bilsek. Belki ordan bi çıkarın yapabilirdik
Ben bunu sormustum bundan sonraki sürecin önemli olduğunu söylüyor herkes.65 yas üstü yeni sokağa cıkıyor eğer ölüm artmaz böyle giderse o zaman influenza benzeri hastalıga dönÜşmüştür diyebiliriz

maalesef baştan gevşedi her sey , her sey heryer birdwnbire acildi, belki haklılar kendilerince ekonomiden dolayı ama keşke insanlari başı boş birakmasalardi

en baştan olması gereken bazı ülkeler gibi çat diye 3-4 hafta komple yasak getirmekti bence.
1 ayda ölmezdi ekonomi.
böyle gir çık gir çık daha zor. psikolojik olarak da.

Günaydın Sevgili dostlar, bugün de morallerimizi yüksek tutabilmek dileği ile size bu sabahki gün doğumunu, Madagaskar yaseminleri ve bir murt çiçeği gönderiyorum. Bu vesile ile size bir şey sorayım: sondaki resimde bahçelerde çalı gibi büyüyen, parmak büyüklüğünde küçük salkım salkım çiçek açan mor çeklerin ismini bilen varsa bana yazabilir mi? Teşekkür ederim. Kedim Gözde de size günaydın diyor bu arada... Harika bir gün geçirmenizi dilerim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…