- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Aynen annemi bugün parka götürürken adam annemle yüzyüze geldi, daha da konuşuyor bağırarak, dibine girmenin ne alemi var yanormalleşmek için zamanlama doğruydu ancak insanımızın rahatlığı hesaplara katılmadı.
sokakta maskesiz gezenler maskeli gezenlerden çok. hadi o hatayı yaptın, bari milletin üzerine üzerine yürüme, yok inatla dibinden geçmeye çalışıyorlar koca yolda.
ben insanların yeni normal kavramını algılayamadıklarını düşünüyorum ve aklıma aziz nesin'in özlü sözleri geliyor.
üzgünüm ama cahillikte çığır açan bir milletiz.
Şu kötü yönde mutasyonu söylemeselerdi iyiydi. Onu bari yalanlasalar. Sürü bağışıklığı okullar açılınca kısa sürede olur bence. Neredeyse her aileye bulaşacaktır. Virüs bitsin bitmesin 31 Ağustosta açıyorlar okulları.Sürü bağışıklığı beklenirse bu hızda gidersek 13 yıla ihtiyacımız varmış..
hep eylüle kesin biter, mutasyona uğrar diye geçiyodum içimden
Olmucak belli...
O haberi başka yerde görmedim duymadım hiçŞu kötü yönde mutasyonu söylemeselerdi iyiydi. Onu bari yalanlasalar. Sürü bağışıklığı okullar açılınca kısa sürede olur bence. Neredeyse her aileye bulaşacaktır. Virüs bitsin bitmesin 31 Ağustosta açıyorlar okulları.
Google a mutasyon yazınca çıktı. Abd araştırması diyeO haberi başka yerde görmedim duymadım hiç
Kesin bi haber olsa Mehmet Ceyhan falan söylerdi bence
Neden ülkede sanki eğitime çok önem veriliyormuş gibi acele ediyo gerçekten anlamıyorum
Bir kaç güne duyarız o halde ama ne bileyim o kadar çok şey çıktı ki inanıp üzülemiyorum bileGoogle a mutasyon yazınca çıktı. Abd araştırması diye
hadi inşallah lütfen mutasyon geçirmiş olsun. korkacak bir şey kalmasın.
Tehlike sadece virüs değil. İnsanlar birbiriyle kavga etmek için bahane arıyor. Cezaevlerini de boşalttılar. Çıkanların %90 ı geri girecek ama birilerinin canını yakarak çıkacaklar. Keşke çıkarmasalardı da birilerinin canını yakmasaydı diyeceğiz ama boşa.buradada maske zorunlu olsun ve takmayana para cezası gelsin. her yerde polisler bunun için devriye gezsin.
dün sabah bizim semtteki sahile indim, erkenden gittim ki kimse olmasın.
avrupalı sanırım bir adam koşuyordu ve o yoldan motorsikletli biri geçti ve resmen adamın üzerine sürdü. bu arada motorluda maske yok tabi.
neyse, avrupalı işte kendince buradan gitmemelisin gibisinden uyardı üzerine sürülmesine rağmen.
adam bir kagva çıkardı, anlatamam.
millette toplandı doğal olarak, koşanlar bisikletliler falan
onlarda da maske yok.
motorlu diyor ki 10 sene yattım 10 gün önce çıktım, beni delirtmeyin deşerim o adamı.. ve resmen türükürüklerini saçıyor konuşurken..
etrafında onca insan..
biz allahtan uzaktaydık, zaten direkt sırtımızı döndük göz teması olmasın ne bakıyosunuz diyip yeltenmesin diye.
hani o afla çıkanlar grubundanmış sanırım, o ayrı bi dert.. maskesiz haliyle millete resmen tükürük saçması hatta konuşurken dokunması ayrı dert.
bi de bizim burda 25 senedir oturuyoruz, ilk kez gördük öyle bi tip
Bu saatten sonra olmaz bence olmamali..yaza giriyoruz butun ucuslar basladi yurt disi yurt ici..,tum dunya normallesiyorBilim kurulu sokağa çıkma yasağı olmasını istemiş.Tekrar başamı dönüyoruz offfffff
aynen ne yazık ki tehlike daha fazla. o adama eskaza maske tak desen de neler neler yapar allah bilir.Tehlike sadece virüs değil. İnsanlar birbiriyle kavga etmek için bahane arıyor. Cezaevlerini de boşalttılar. Çıkanların %90 ı geri girecek ama birilerinin canını yakarak çıkacaklar. Keşke çıkarmasalardı da birilerinin canını yakmasaydı diyeceğiz ama boşa.
Aynen annemi bugün parka götürürken adam annemle yüzyüze geldi, daha da konuşuyor bağırarak, dibine girmenin ne alemi var yanasıl korkuyorum şu an
Bursa da da çok artmış giriş çıkış kapatılmıştr24de yazıyor
maalesef baştan gevşedi her sey , her sey heryer birdwnbire acildi, belki haklılar kendilerince ekonomiden dolayı ama keşke insanlari başı boş birakmasalardiyasaklar geri gelsin.
en temizi bu.
ve maskesiz gezene sağlam para cezası verilsin. gerekirse ömür boyu maaşlarına haciz konsun.
Ben bunu sormustum bundan sonraki sürecin önemli olduğunu söylüyor herkes.65 yas üstü yeni sokağa cıkıyor eğer ölüm artmaz böyle giderse o zaman influenza benzeri hastalıga dönÜşmüştür diyebilirizYine başka kafadan başka bir ses
Yoğun bakım entübe sayısını biliyoruz ama keşke normal serviste yatanları da bilsek. Belki ordan bi çıkarın yapabilirdik
maalesef baştan gevşedi her sey , her sey heryer birdwnbire acildi, belki haklılar kendilerince ekonomiden dolayı ama keşke insanlari başı boş birakmasalardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?