keske diyesim geliyo buna bile korkuyorum insan nasil dua edecegini sasirir mi?Ben bunu sormustum bundan sonraki sürecin önemli olduğunu söylüyor herkes.65 yas üstü yeni sokağa cıkıyor eğer ölüm artmaz böyle giderse o zaman influenza benzeri hastalıga dönÜşmüştür diyebiliriz
Keske öyle olsa ama entübe sayılarındaki artısa bakarsak öyle bir durum yok.yakında ölüm sayıları da artmaya başlarkeske diyesim geliyo buna bile korkuyorum insan nasil dua edecegini sasirir mi?
Yaa etkisiyle azalmış olsa brezilyada şuan aşırı sıcak di ye biliyorum.. sanmıyorum etkisinin azalacağınıYaz etkisiylede azalacagini soyleyenler var, bu dogru mu?
Bende sanmiyorumYaa etkisiyle azalmış olsa brezilyada şuan aşırı sıcak di ye biliyorum.. sanmıyorum etkisinin azalacağını
Ama su var.. kis mevsiminde direncimiz daha dusuk oluyo, hasta oluyoruz filan ya.. o yuzden korona riski daha fazla olabilir.bu teoriye goreyse eger, dogru yaz mevsiminde etkisi azalacak.Yaa etkisiyle azalmış olsa brezilyada şuan aşırı sıcak di ye biliyorum.. sanmıyorum etkisinin azalacağını
Valla ortaya atılan bir sürü teori var. Yaz döneminde de insanın geldi yaz ayları gevşer gönül yayları misali sürekli iç içe olası geliyor. Piknikler dolaşmalar kimsenin sosyal mesafeyi taktığı yok. Kışın soğuk diye evlerinden çıkmayanlar hava sıcakken bir sürü bulaşı ortamı oluşturuyor. Temennim aşının bir an önce bulunması yoksa kolay yakamızı bırakmayacak bu illet..Ama su var.. kis mevsiminde direncimiz daha dusuk oluyo, hasta oluyoruz filan ya.. o yuzden korona riski daha fazla olabilir.bu teoriye goreyse eger, dogru yaz mevsiminde etkisi azalacak.
Yani bence sicakla iliskisi sadece direncimizin daha guclu olmasi.. yoksa sicak oldurmuyo..Valla ortaya atılan bir sürü teori var. Yaz döneminde de insanın geldi yaz ayları gevşer gönül yayları misali sürekli iç içe olası geliyor. Piknikler dolaşmalar kimsenin sosyal mesafeyi taktığı yok. Kışın soğuk diye evlerinden çıkmayanlar hava sıcakken bir sürü bulaşı ortamı oluşturuyor. Temennim aşının bir an önce bulunması yoksa kolay yakamızı bırakmayacak bu illet..
Insanlarda patlama oluyo hakli olarak.. bence bu yasak donemi herkese ogretici olmasi gerekiyodu. Yani bununla yasamamiz gerek, baska yolu yok. Tedbir almak nereye gidersen..maske mesafe el temizligi, aslinda bu kadar basit! Zaten sorun bence insanlarin tekrar cafelerde oturup alisveris yapmasi degil.. bu saydigim 3 seyden en az 1 ine dikkat etmemeleri.Annem kuaföre gidecekmiş illa ki, 3 aydır evden çıkmadı yok kuaför yok market her yere gitmek istiyor
Sorun olur mu acaba ya kuaförde, kendim bile gitmedim marttan beri
Dikkat eder maske takar zaten ama kuaförde sosyal mesafe yok ki.Insanlarda patlama oluyo hakli olarak.. bence bu yasak donemi herkese ogretici olmasi gerekiyodu. Yani bununla yasamamiz gerek, baska yolu yok. Tedbir almak nereye gidersen..maske mesafe el temizligi, aslinda bu kadar basit! Zaten sorun bence insanlarin tekrar cafelerde oturup alisveris yapmasi degil.. bu saydigim 3 seyden en az 1 ine dikkat etmemeleri.
Iki tarafta takacak maskeyi devamke. Onceden bitecek diye dusunuyordum, suan o dusuncem sifirlandi. 2-3 sene bu dongunun icindeyiz.. sadece onlem alabiliriz bu gibi yerlerde kuafor vs mumkun degil zaten sosyal mesafe olsun. Birde kuafore herkes giriyo cikiyo. Yeni dunya duzeni bu simdilikDikkat eder maske takar zaten ama kuaförde sosyal mesafe yok ki.
Saçları uzadı baya beyazladı. Bana da yaptırtmıyo. İki arada bir derede kaldım
Ben de artık öyle düşünüyorumIki tarafta takacak maskeyi devamke. Onceden bitecek diye dusunuyordum, suan o dusuncem sifirlandi. 2-3 sene bu dongunun icindeyiz.. sadece onlem alabiliriz bu gibi yerlerde kuafor vs mumkun degil zaten sosyal mesafe olsun. Birde kuafore herkes giriyo cikiyo. Yeni dunya duzeni bu simdilik
Kuaför de mesafe diye bi şey yok kullandıkları aletler kişisel değil risk çok yüksekAnnem kuaföre gidecekmiş illa ki, 3 aydır evden çıkmadı yok kuaför yok market her yere gitmek istiyor
valla gitmeyin derim. ben kendim de gitmedim. bence gitmesin belli bir süre daha. ya da ilinizdeki vaka sayısı önemli tabi.Annem kuaföre gidecekmiş illa ki, 3 aydır evden çıkmadı yok kuaför yok market her yere gitmek istiyor
valla bende gitmedim, oglumu da goturmedim eşim saçını kendi duzelttiAnnem kuaföre gidecekmiş illa ki, 3 aydır evden çıkmadı yok kuaför yok market her yere gitmek istiyor
demeyin oyle 2 3 sene falanIki tarafta takacak maskeyi devamke. Onceden bitecek diye dusunuyordum, suan o dusuncem sifirlandi. 2-3 sene bu dongunun icindeyiz.. sadece onlem alabiliriz bu gibi yerlerde kuafor vs mumkun degil zaten sosyal mesafe olsun. Birde kuafore herkes giriyo cikiyo. Yeni dunya duzeni bu simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?