- 17 Aralık 2015
- 27.154
- 49.680
- 598
benim annemde gitmek istiyordu kendim boyayip kestimAnnem kuaföre gidecekmiş illa ki, 3 aydır evden çıkmadı yok kuaför yok market her yere gitmek istiyor
Sorun olur mu acaba ya kuaförde, kendim bile gitmedim marttan beri
hazir sokaga cikma yasaklari kalkmisken cocugu en azindan kimsenin olmadigi bis arazilere falan goturup kendiniz onunla oynayingünaydın arkadaşlar yorumkarjnizi okudum, o kadar kötü oldum ki kalbimnin uzerinde bir ağırlık oluştu, resmen 3 aydır evden 3 kere anca çıktım ben ve çocuğum, eşim de evden çalıştı, ama maalesef su ara çok sık çıkmaya basladi islerden dolayı, ben de tam artık cocugumu da cikarayim ben de çıkayım duruldu biraz derken yeniden tırmanmaya başladı. ve artık ben bile gerçekten bunaldim. dün bi ara hiç olmayan bi şekilde resmen ağlama krizi geldi. alışverişe gitmemiz lazım evde nerdeyse bisey kalmadı hep erteliyorum, dışarı çıkmak istemiyorum, ailelerjmiz yaylada, oralara gitmek istiyorum ama hem ben kadar dikkat ettiklerini düşünmüyorum hem de biliyorsunuz kene vakaları çıktı, o ayri bi sıkıntı.
cocugum bu yil okula baslamak zorunda yasindan dolayi erteletemiyoruz, gondermeme secenegimiz yok ne yapacagimi bilemiyorum en cok o endiselendiriyo beni düşünmek istemiyorum ama günler ilerliyo.
eşim dışarı cikmaministiyo çünkü psikolajimin kötü etkilenmesinden korkuyo, çocuğumuzun dışarı çıkmasını istiyo bunaldi, agresiflesti, cocuk 3 aydır evde 1 kere çıktı diyo, haklı ama bunları duyunca nasil adım aticam bilemiyorum.
bitsinartık bilir derken hep ihmalkar insanlar yüzünden bin hale geldi
balkona çıkıp bağırmak kızmak istiyorum
nolur bir mucize olsun Allah im sen bizi bize bırakırsan bunun altından kalkamayiz
Tüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladıbenim annemde gitmek istiyordu kendim boyayip kestim
ömür boyu evde yasamayacaksiniz ama virusun bulasmasi icin her sartin oldugu ortamlara cok acil degilse girmeninde bir anlami yok benceTüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Hiç saç boyamadım hayatımda ama deniyim bari izin verirse. Bir de herkes arayıp siz çok abartıyosunuz, evde mi yaşıcaksınız ömür boyu falan diyo. Artık hak veriyorum. Virüsün biteceğine inancım bitti çünkü
3,5 aydır kaşlarım alınmadı.kendim beceremiyorum..tüm kuzenler,arkadaşlar hepsi gitti kuaföre ben önünden geçemiyorumTüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Hiç saç boyamadım hayatımda ama deniyim bari izin verirse. Bir de herkes arayıp siz çok abartıyosunuz, evde mi yaşıcaksınız ömür boyu falan diyo. Artık hak veriyorum. Virüsün biteceğine inancım bitti çünkü
Siz nerde yaşıyorsunuz merak ettim gidenlere bi şey olamamışTüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Çok vaka yok olduğum yerde. Şimdiye kadar 300e yakın vaka çıktı toplamdaSiz nerde yaşıyorsunuz merak ettim gidenlere bi şey olamamış
Kendin boyayabilirsin çok kolay düz renk ama başka yerlere örn yürüyüş açık alan park vs. Dokunmadan gitsin yazık yaaTüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Bursa hızını aldı tekrarÇok vaka yok olduğum yerde. Şimdiye kadar 300e yakın vaka çıktı toplamda
Ama ben kuaförden hasta olan da duymadım daha, vardır belki de
çok riskli bence siz bilirsiniz para iadesi yapsalar keşke. ben kuaföre bile gitmedim.kizlar tum vucut lazere gidiyordumdaha yeni baslamistim iki seans aldim ucuncu deansa gidecegim hafta virus patladi gitmedim 3 aydir da gitmiyorum bugun aradim
randevu aldim temmuz ayina bir yandan icim rahat etmiyor ama ote yandan cok kotu durumdayim basladigim icin agda da yapamiyorum gittigim seanslarda bosa gidicek. napsam bilemedim
ben de aynı durumdayım. ama azdı bu sayede gürleşti en azından3,5 aydır kaşlarım alınmadı.kendim beceremiyorum..tüm kuzenler,arkadaşlar hepsi gitti kuaföre ben önünden geçemiyorum
para iadesi yapilacak birsey yok, paket halinde almadim seansa gittikce oduyorum. bacak kol alti genital diye rahatlatiyorum kendimi yuzbolgesi filan degil yani... ama yine de risk var tabiki ayni oda icerisinde olacagiz sonuctaçok riskli bence siz bilirsiniz para iadesi yapsalar keşke. ben kuaföre bile gitmedim.
Ben de sizle aynı durumdayım 4.seansımda virüs çıkınca kaldı, açıldığından beri cesaret edemedim hala da pek yok ama on gün sonrasına gideceğim artık, daha erteleyecek durumun kalmadı, umarım sıkıntı olmaz.kizlar tum vucut lazere gidiyordumdaha yeni baslamistim iki seans aldim ucuncu deansa gidecegim hafta virus patladi gitmedim 3 aydir da gitmiyorum bugun aradim
randevu aldim temmuz ayina bir yandan icim rahat etmiyor ama ote yandan cok kotu durumdayim basladigim icin agda da yapamiyorum gittigim seanslarda bosa gidicek. napsam bilemedim
aynen benimde oyle, ilk 2 seans ta cope gidicek yarim biraktigim icin, agda da yapamiyorum, e yaz gldi elbiseler sortlar giyiliyor, zaten evliyim herseyden once, cok ciddi sikintidayim. simdi diyorum alayimBen de sizle aynı durumdayım 4.seansımda virüs çıkınca kaldı, açıldığından beri cesaret edemedim hala da pek yok ama on gün sonrasına gideceğim artık, daha erteleyecek durumun kalmadı, umarım sıkıntı olmaz.
Lazer yapan kişiye de söyleyin, hiç konuşmasınaynen benimde oyle, ilk 2 seans ta cope gidicek yarim biraktigim icin, agda da yapamiyorum, e yaz gldi elbiseler sortlar giyiliyor, zaten evliyim herseyden once, cok ciddi sikintidayim. simdi diyorum alayim
tedbirimi gideyim zaten yarim saat filan suruyor, 3 ay ugrasmam kil tuy ile tekrar. insallh sikinti olmaz
Ben babam berbere gitmek istediğinde kapıyı üstlerinden kitledim. Sonra bağırdım, sonra küstüm, sonra parka gezmeye götürdüm rüşvet olarak. Traş makinesi aldım, artık berber demiyor nihayet. Ama 1 hafta savaştım. Gerçi biz büyükşehirdeyiz, her yerde virüs var gibi yaklaşıyorum ben.Tüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Ama ben olsam gitmezdim onu da belirteyim :) ben de lazeri yarım bıraktım geçen sene, ağdaya gidiyordum ayda bir, ağdaya gidemiyorum şimdi. Jiletle mahvettim ama razıyımLazer yapan kişiye de söyleyin, hiç konuşmasınzaten yüzünüz değilmiş, eliyle de değil, makineyle temas edecek. Burun, ağız, göz e dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşallah
İki haftadır çalışmaya başladık bu sıcakta pantolonla uzun t shirtle yandım artık, jiletle alabilirsiniz demişlerdi aldım tamam ama çok kötü çıkmaya başladı bu defa. Benim de yüz bölgem yok elimden gelen önlemi alıp gideceğim artıkaynen benimde oyle, ilk 2 seans ta cope gidicek yarim biraktigim icin, agda da yapamiyorum, e yaz gldi elbiseler sortlar giyiliyor, zaten evliyim herseyden once, cok ciddi sikintidayim. simdi diyorum alayim
tedbirimi gideyim zaten yarim saat filan suruyor, 3 ay ugrasmam kil tuy ile tekrar. insallh sikinti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?