bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
hazir sokaga cikma yasaklari kalkmisken cocugu en azindan kimsenin olmadigi bis arazilere falan goturup kendiniz onunla oynayin
cunku 2.dalga geldi geliyor daha cok bunalacaksiniz
aliaverisinizide cikmak istemiyorsaniz netten halledin
ama cocugu cikarin mutlaka

benim annemde gitmek istiyordu kendim boyayip kestim
Tüm arkadaşları gitti, yengemler falan da gitti. Hiçbirine bi şey olmadı nolur ben de gitsem demeye başladı
Hiç saç boyamadım hayatımda ama deniyim bari izin verirse. Bir de herkes arayıp siz çok abartıyosunuz, evde mi yaşıcaksınız ömür boyu falan diyo. Artık hak veriyorum. Virüsün biteceğine inancım bitti çünkü

ömür boyu evde yasamayacaksiniz ama virusun bulasmasi icin her sartin oldugu ortamlara cok acil degilse girmeninde bir anlami yok bence

3,5 aydır kaşlarım alınmadı.kendim beceremiyorum..tüm kuzenler,arkadaşlar hepsi gitti kuaföre ben önünden geçemiyorum

Siz nerde yaşıyorsunuz merak ettim gidenlere bi şey olamamış

Kendin boyayabilirsin çok kolay düz renk ama başka yerlere örn yürüyüş açık alan park vs. Dokunmadan gitsin yazık yaa

kizlar tum vucut lazere gidiyordumdaha yeni baslamistim iki seans aldim ucuncu deansa gidecegim hafta virus patladi gitmedim 3 aydir da gitmiyorum bugun aradim
randevu aldim temmuz ayina bir yandan icim rahat etmiyor ama ote yandan cok kotu durumdayim basladigim icin agda da yapamiyorum gittigim seanslarda bosa gidicek. napsam bilemedim

çok riskli bence siz bilirsiniz para iadesi yapsalar keşke. ben kuaföre bile gitmedim.

çok riskli bence siz bilirsiniz para iadesi yapsalar keşke. ben kuaföre bile gitmedim.
para iadesi yapilacak birsey yok, paket halinde almadim seansa gittikce oduyorum. bacak kol alti genital diye rahatlatiyorum kendimi yuzbolgesi filan degil yani... ama yine de risk var tabiki ayni oda icerisinde olacagiz sonucta

Ben de sizle aynı durumdayım 4.seansımda virüs çıkınca kaldı, açıldığından beri cesaret edemedim hala da pek yok ama on gün sonrasına gideceğim artık, daha erteleyecek durumun kalmadı, umarım sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar aynı arabada camları açıp gidersek sizce virüs bulaştırır mıyız? Annemi arabayla dolaştırmak istiyorum ama evine bile gitmediğimiz için korkuyorum açıkçası..

aynen benimde oyle, ilk 2 seans ta cope gidicek yarim biraktigim icin, agda da yapamiyorum, e yaz gldi elbiseler sortlar giyiliyor, zaten evliyim herseyden once, cok ciddi sikintidayim. simdi diyorum alayim
tedbirimi gideyim zaten yarim saat filan suruyor, 3 ay ugrasmam kil tuy ile tekrar. insallh sikinti olmaz

Lazer yapan kişiye de söyleyin, hiç konuşmasın zaten yüzünüz değilmiş, eliyle de değil, makineyle temas edecek. Burun, ağız, göz e dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşallah

Ben babam berbere gitmek istediğinde kapıyı üstlerinden kitledim. Sonra bağırdım, sonra küstüm, sonra parka gezmeye götürdüm rüşvet olarak. Traş makinesi aldım, artık berber demiyor nihayet. Ama 1 hafta savaştım. Gerçi biz büyükşehirdeyiz, her yerde virüs var gibi yaklaşıyorum ben.

Lazer yapan kişiye de söyleyin, hiç konuşmasın zaten yüzünüz değilmiş, eliyle de değil, makineyle temas edecek. Burun, ağız, göz e dikkat ettikten sonra bir şey olmaz inşallah
Ama ben olsam gitmezdim onu da belirteyim :) ben de lazeri yarım bıraktım geçen sene, ağdaya gidiyordum ayda bir, ağdaya gidemiyorum şimdi. Jiletle mahvettim ama razıyım

İki haftadır çalışmaya başladık bu sıcakta pantolonla uzun t shirtle yandım artık, jiletle alabilirsiniz demişlerdi aldım tamam ama çok kötü çıkmaya başladı bu defa. Benim de yüz bölgem yok elimden gelen önlemi alıp gideceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…