- 20 Ocak 2015
- 9.916
- 15.095
- 448
- 41
Nasil yani dis hekimi ve bu kadar mi tedbir aldi. 37.9 ateşli demek, her hastada tat ve koku kaybi olmuyor ki, iki halam oldu birinde oldu diğerinde olmadi. Birinde ateş oldu diğerinde olmadi. Diş hekimi baktığı hastalara ne olacak gerçekten cok korkutucu kendini geçtim kendi geçmiş çünkü diğer insanlarin arasında gezecek ve bulaştiracak. Artık emin oldum eğitimlisi,eğitimsizi artik kimse önemseyip dikkat etmiyor ve biz ne yaparsak yapalım, dikkat edelim , korunalim bitmeyecek bize de olacak. Çocuğumun 1. Sinifa başlamasını böyle hayal etmemistim şimdi göndermek istemiyorum.Vallahi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. yorumsuz aktaracağım. Benim hiçbir tedbire uymayan, dışarıda maskesiz gezen, farklı farklı arkadaşları ile kafelerde evlerde, spor salonlarında, gezilerde tatillerde buluşup gezen, sarılarak foto çektiren görümcemi dün telefonla aradık. Yüksek ateşi varmış, tir tir titriyormuş, halsizlik ve boğaz ağrısı varmış. Dün işe gitmemiş. Sesi iyice çatallaşmış ama rahat konuşuyordu. "Covid olmuş olabilirim eğer covidsem sana da bulaşmıştır" diye arkadaşını uyarmış. Bize de "bugün evden çıkmadım ama yarın öteki gün bakarım eğer kendimi iyi hissedersem çocuğun okuluna gidip kaydını yaptıracağım. Teste meste gerek olmaz herhalde" dedi. Şu an koku ve tat duyusunda bir bozulma yokmuş. Bugün de aradık nasıl olduğunu öğrenmek için. İşe gitmiş çünkü mecburmuş; ateşi 37.9'muş. Kendisi diş hekimi; inşallah korona değildir Aktaracaklarım bu kadar.
Kocaman diş hekimi gidip test olmuyor mu gezip bulaştiracak ya daha ben kimseye bişey demiyorum. Cok üzüldüm