bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
ben annenizin başka bir rahatsızlığı var sanıyordum. corona değil demi. çok geçmiş olsun. Tez zamanda Rabbim şifa versin inşallah.

Biz taşındık ama aklimdaki planla olmadi. Dun eşyayı cok gec getirdiler gece 11 e kadar eve girdirdiler. Adamlar gidince , kapilari sadece silebildim. Marketten biseyler aldik sabah ama yikamadan açmak zorunda kaldim valla insallah olmaz bisey bu sene tayinler durdurulsaydi.

İşte çok bencilce, bir kaç hafta diş yarım kalsa sorun olmaz ama ya bağışıklığı düşük birine bulaştırırsa ne olacak? Eşimin iş yerinde de bir kişi yine pozitif çıktı, eşim diyor ki zaten hiç maske takmıyormuş, uyarınca unuttum falan diyormuş, bir kaç gün önce de küçük çocuklarını iş yerine getirmiş. İnsanlardaki rahatlığı anlamak mümkün değil. Bu arada rakamların düşük gösterildiği söyleniyor, tabib odaları açıklama yapıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bir haftada 180 okul karantinaya alındı, başım ağrıyor sabahtan beri. Psikolojik mi yoksa bizim okulda da var mı? Sosyal mesafe hiç yoktu. Çoğu öğretmen arkadaş maskesi çenesinde dolaşıp konuşuyordu. Tokalaşanlar gördüm. İnanılır gibi değil. Allahım ne güzel ders anaktacağız diyorum, öğrenciler gelecek, sonra korona aklıma geliyor, bütün moralim gidiyor. Ne olacak böyle?

ben de aynıyım. uzun süre maske takınca baş ağrısı oluyor. olsa duyardınız bence. bilmiyorum çok canım sıkılıyor benim de. evde yüksek tansiyon hastası annem var. korkuyorum.

Öğrencilere çok üzülüyorum. Çocukluğum da okula başlamanın bir heyecanı, sevinci vardı. Ne üzücü yaşayamıyorlar bunu. Oğlum bu sene ana okuluna gidecekti. Geçen gün okul açılsa bile tek bir arkadaşımla oynayacağım (tanıdığımız biri, ailesi çok dikkat ediyor) öbür arkadaşlarda korona olabilir belki diyor. Bunu düşünen 5 yaşında bir çocuk.

teşekkür ederim amin amin
2 sene önce baya bir muhabbet etmiştik belki hatırlarsın cancağızım benim avatar resmi de nick de hep aynı hiç değiştirmedim senin de aynı olunca hatırladım yoksa karıştırıyorum herkesi :)
nasılsın iyi misin hayat enerjin yaşam sevincin iyi mi yükseldi mi

ben de aynıyım. uzun süre maske takınca baş ağrısı oluyor. olsa duyardınız bence. bilmiyorum çok canım sıkılıyor benim de. evde yüksek tansiyon hastası annem var. korkuyorum.
korkma gülümmmm korkunun bedene neler yapıp bağışık sistemini ne kadar düşürdüğünü bilsen korkuyu torlar toplar kapı dışarı tekmelerdin , allahın izniyle bir şey olmaz olsa da ağır bir şey olmaz sen yeter ki korkunun yerine sevgiyi ve inançla iyi olduğunuz fikrini koy

çok teşekkür ederim yorumunuz muhteşem. doğru söylüyorsunuz. çok sağolun

çok teşekkür ederim yorumunuz muhteşem. doğru söylüyorsunuz. çok sağolun
ne demek gülüm senelerdir bu tip şeyleri araştırıp okuyorum(eften püfteninden tut bilimsel araştırmalara kadar) düşüncenin moralin hastalığı iyileştirip hatta hasta olmamızı engellediğini bile öğrendikten sonra ( fibromiyalji ağrılarından uyuyamaz, bazen ağlardım, tonla ilaç içerdim, çok şükür şimdi nadiren ağrım oluyor ) her yerde herkese bilinç altı kalp bağını ve yapabileceklerimizi anlatıyorum , bizler cidden muhteşem varlıklarız , tedbirli olduktan sonra korkuyla kendi algımızı da bedenimizi de kötü yönde etkileyecek aşağı çekecek şeylere asla izin vermemeliyiz
o yüzden bol bol gülümse en basit en kolay yoldur bağışık sistemini bile güçlendirir beden için iyi olan hormonları anında salgılatır :)
hayata ve getirdiklerine hep gülümseee

Kazen müdür çok gecmis olsun. Rabbim şifalar versin. Durumlar nasıl şimdi ?

O ortamda olmak çok zordur. Rabbim bütün hastalara şifa versin.

Ailede sadece sizde mi çikmis ? Eş , çocuk ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…