ben annenizin başka bir rahatsızlığı var sanıyordum. corona değil demi. çok geçmiş olsun. Tez zamanda Rabbim şifa versin inşallah.Günaydın olsun inşallah hepimize.
Tüm hastalara acil şifalar versin Allahım inşallah.
Dün kardeşimden nöbeti devraldım, hastanede annemin yanındayım. Sabahı sabah ettik hiç uyumadık, öksürükten. Şimdi o uyuyor ben de size bakayım dedim.
Evimizi daha toparlayamadık, bakalım bu hafta üst kat ile bir anlaşma sağlarsak işlerin ucundan tutalım diyoruz.
Çok zor bir imtihandayız. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsın inşallah.
Çok teşekkür ederim. Hepimizin dünyası aydınlık olsun inşallah.Çok geçmiş olsun. En güzel güneş fırtınadan sonra açanmış
Amin Allahım razı olsun inşallah.ben annenizin başka bir rahatsızlığı var sanıyordum. corona değil demi. çok geçmiş olsun. Tez zamanda Rabbim şifa versin inşallah.
inşallah iyileşsin tez elden. Rabbim yardımcınız olsun.Amin Allahım razı olsun inşallah.
Yok corona değil.
Akciğer metastazı ve kalbinde sıvı var.
Amin inşallah.inşallah iyileşsin tez elden. Rabbim yardımcınız olsun.
İşte çok bencilce, bir kaç hafta diş yarım kalsa sorun olmaz ama ya bağışıklığı düşük birine bulaştırırsa ne olacak? Eşimin iş yerinde de bir kişi yine pozitif çıktı, eşim diyor ki zaten hiç maske takmıyormuş, uyarınca unuttum falan diyormuş, bir kaç gün önce de küçük çocuklarını iş yerine getirmiş. İnsanlardaki rahatlığı anlamak mümkün değil. Bu arada rakamların düşük gösterildiği söyleniyor, tabib odaları açıklama yapıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?Haklısınız. Bir doktor arkadaşım da dedi yüzeylerden bulaşma riski çok düşükmüş. İşte düşük risk bile beni tedirgin ediyor. Hani birisi üzerine hapşırmış olabilir ya da ağzını burnunu elleyip ona dokunmuş olabilir diye. Ama bekledikten sonra sorun yok, cansız yüzeylerde yaşayamaz virüs. Ben bekletme olayını abartıyorum biraz. Sonra da "ya bir de dezenfekte edeyim şunu" falan diyorum, bunları yapınca rahatlıyorum, OKB böyle bir şey.
Görümcem konusunda akıl tutulması yaşıyoruz. Dün telefonda konuştuk yine, sırt ağrısı çokmuş, doktor bir arkadaşından ilaç temin etmiş. "sanırım akciğere inmeden yırtacağım, benim gibi böyle hafif atlatan çok insan varmış" dedi. Spor yapan ve iyi beslenen biri bağışıklığı güçlü. Tabi bu iyi bir şey de, dün 5. günüymüş yine işe gitmiş. Eşim açıkça sordu dedi "Sen şimdi işe gidiyorsun, hastalarına bulaşmaz mı?" Bundan çekinmiyor musun?" dedi. Görümcem "Ne yapayım acil hastalar var, dışı yarım kalan hastalar var onlara gelmeyin diyemem, zaten bir gidiyorum, ard arda 3-5 hasta bakıp çıkıyorum, durmuyorum orada, çift maske siperlik takıyorum, bir de balkonda bekliyorum, içerideki havayı kirletmemek için" dedi Bir de alenen söyledi "Test yaptırmadım çünkü pozitif çıkarsa o zaman benim çalışmam yasak, muayenehaneyi 14 gün açamam" dedi. Yuh dedik içimizden. Mesela sizin dişiniz kırılmış, geçmiş olsun. Güvenip de bir diş hekimine gideceksiniz değil mi? Güvenmeyin. Kuaföre de güvenmeyin. Gitmeyin yaniTest yapılmadığı için ihbar da edilemiyor.
Geçmiş olsun laleAmin Allahım razı olsun inşallah.
Yok corona değil.
Allah sifa versin tez zamanda insallah.Cok geçmiş olsun size de.Amin Allahım razı olsun inşallah.
Yok corona değil.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.Geçmiş olsun lale
Amin Allahım razı olsun.Allah sifa versin tez zamanda insallah.Cok geçmiş olsun size de.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Allahım razı olsun inşallah tüm hastalara geçmişler olsun inşallah.
ben de aynıyım. uzun süre maske takınca baş ağrısı oluyor. olsa duyardınız bence. bilmiyorum çok canım sıkılıyor benim deBir haftada 180 okul karantinaya alındı, başım ağrıyor sabahtan beri. Psikolojik mi yoksa bizim okulda da var mı? Sosyal mesafe hiç yoktu. Çoğu öğretmen arkadaş maskesi çenesinde dolaşıp konuşuyordu. Tokalaşanlar gördüm. İnanılır gibi değil. Allahım ne güzel ders anaktacağız diyorum, öğrenciler gelecek, sonra korona aklıma geliyor, bütün moralim gidiyor. Ne olacak böyle?
Öğrencilere çok üzülüyorum. Çocukluğum da okula başlamanın bir heyecanı, sevinci vardı. Ne üzücü yaşayamıyorlar bunu. Oğlum bu sene ana okuluna gidecekti. Geçen gün okul açılsa bile tek bir arkadaşımla oynayacağım (tanıdığımız biri, ailesi çok dikkat ediyor) öbür arkadaşlarda korona olabilir belki diyor. Bunu düşünen 5 yaşında bir çocuk.Bir haftada 180 okul karantinaya alındı, başım ağrıyor sabahtan beri. Psikolojik mi yoksa bizim okulda da var mı? Sosyal mesafe hiç yoktu. Çoğu öğretmen arkadaş maskesi çenesinde dolaşıp konuşuyordu. Tokalaşanlar gördüm. İnanılır gibi değil. Allahım ne güzel ders anaktacağız diyorum, öğrenciler gelecek, sonra korona aklıma geliyor, bütün moralim gidiyor. Ne olacak böyle?
2 sene önce baya bir muhabbet etmiştik belki hatırlarsın cancağızım benim avatar resmi de nick de hep aynı hiç değiştirmedim senin de aynı olunca hatırladım yoksa karıştırıyorum herkesi :)teşekkür ederim amin amin
korkma gülümmmm korkunun bedene neler yapıp bağışık sistemini ne kadar düşürdüğünü bilsen korkuyu torlar toplar kapı dışarı tekmelerdin , allahın izniyle bir şey olmaz olsa da ağır bir şey olmaz sen yeter ki korkunun yerine sevgiyi ve inançla iyi olduğunuz fikrini koyben de aynıyım. uzun süre maske takınca baş ağrısı oluyor. olsa duyardınız bence. bilmiyorum çok canım sıkılıyor benim de. evde yüksek tansiyon hastası annem var. korkuyorum.
çok teşekkür ederim yorumunuz muhteşemkorkma gülümmmm korkunun bedene neler yapıp bağışık sistemini ne kadar düşürdüğünü bilsen korkuyu torlar toplar kapı dışarı tekmelerdin , allahın izniyle bir şey olmaz olsa da ağır bir şey olmaz sen yeter ki korkunun yerine sevgiyi ve inançla iyi olduğunuz fikrini koy
ne demek gülüm senelerdir bu tip şeyleri araştırıp okuyorum(eften püfteninden tut bilimsel araştırmalara kadar) düşüncenin moralin hastalığı iyileştirip hatta hasta olmamızı engellediğini bile öğrendikten sonra ( fibromiyalji ağrılarından uyuyamaz, bazen ağlardım, tonla ilaç içerdim, çok şükür şimdi nadiren ağrım oluyor ) her yerde herkese bilinç altı kalp bağını ve yapabileceklerimizi anlatıyorum , bizler cidden muhteşem varlıklarız , tedbirli olduktan sonra korkuyla kendi algımızı da bedenimizi de kötü yönde etkileyecek aşağı çekecek şeylere asla izin vermemeliyizçok teşekkür ederim yorumunuz muhteşem. doğru söylüyorsunuz. çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?