bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
çok üzüldüm ama pek çok kişi iyileşti. teyzen de iyileşcek Rabbimin izni ile. Dua edeceğim canım.

Allah hayırlı şifa versin canim. Insallah iyilesir teyzeniz.

Allah yardımcısı olsun inş

Allahım ne zor zamandayız rabbim şifa versin teyzene
Çok çok çok üzüldüm
Kaçıncı gününde yoğun bakıma girdi ilk pozitif süreci nasıldı

Allahım ne zor zamandayız rabbim şifa versin teyzene
Çok çok çok üzüldüm
Kaçıncı gününde yoğun bakıma girdi ilk pozitif süreci nasıldı
2 gün sonra 10 olacak ateşi yükseldi 4.günde ilaçları da içti hastaneye yatırıldı yeniden 8 ilaç daha verdiler teyzem serum takılınca yemeye başladı sonra solunum yüzde 64 kritik dediler yoğun bakımda yer arandı bulundu başka hastaneye sevkedildi şuan durumu kritik entübe edebiliriz demişler dün girdi yoğun bakıma bilmiyorum dua ediyoruz 52 yaşında teyzem kronik hastalıkları var herşey olabilir demişler eniştem de hastanede bişeyden habersiz çok zor Allahım herkese tüm hastalara şifa versin

Allahin izniyle geçecek dualarımız sizinle

her şey yolundaymis gibi birde ıraka sıçrayan sars virusu var
kapiya dayandı oda yani

hakikaten aslında durum çok kötü. hemşire arkadaşım ile aylardır yüz yüze görüşemiyoruz ama her gün mutlaka iletişimdeyiz. hastanelerde yer kalmıyor çok zor durumdayız diyor :/

hakikaten aslında durum çok kötü. hemşire arkadaşım ile aylardır yüz yüze görüşemiyoruz ama her gün mutlaka iletişimdeyiz. hastanelerde yer kalmıyor çok zor durumdayız diyor :/
Bursada kalmamış teyzeme yoğun bakımda yer aradılar teyzem ilk gittiğinde acilde yattı kuzenim gitmiş görmüş koridorlara bile yatak koymuşlar

bende covid oldun sanırım tat ve koku gitti kendimş izole ediyorum hastaneye gitmekten korkuyorun açıkçası kapısının önğnden geçsen olursub covidi

Arkadasimin bebegi covidden hastahaneye yatirilmis 7 aylik cok atesliymis
Ust komsumda yuksek atesten gitmis beklicez demisler covid ihtimali vermisler perisandi
Dogum ve cocuk hastahaneside pandemiye donurulecekmis
Cok zordayiz Allahim sen yardim et

Niloyam üzülme herşey olacağına varır

Tedbir ne kadar sıkı

Habibtem hakkaten ya.Bende korkuyorum.8 aydır 2 kere özele gittim hallettim işimi

Evet bende gördüm
Özele gidecem bende orda test yapsınlar devlet hastaneleri kapmayacaksan bile orda kapabilirsin yeminle korkudan kalpten gidecem sanırım

Kaderde ne yazıldıysa onu göreceğiz abla annemde de kronik hastalıklar var camdan görüp eve geliyorum kardeşlerim de evde yaklaşmamaya çalışıyorlar çok zor bir dönemden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…