- 23 Ocak 2016
- 35.414
- 51.252
- 598
çok üzüldüm ama pek çok kişi iyileşti. teyzen de iyileşcek Rabbimin izni ile. Dua edeceğim canım.Teyzem yoğun bakımdaydı uyutulmuş entübe edilme ihtimali var. Kronik hastalıkları olduğu için her an herşey olabilir demiş doktor öyle üzgünüz ki kuzenlerim perişan eniştem hastanede yatıyor ona bilgi vermiyoruz üzülmesin diye Allahtan umut kesilmez dua ediyoruz elimizden bişey gelmiyor
Allah hayırlı şifa versin canim. Insallah iyilesir teyzeniz.Teyzem yoğun bakımdaydı uyutulmuş entübe edilme ihtimali var. Kronik hastalıkları olduğu için her an herşey olabilir demiş doktor öyle üzgünüz ki kuzenlerim perişan eniştem hastanede yatıyor ona bilgi vermiyoruz üzülmesin diye Allahtan umut kesilmez dua ediyoruz elimizden bişey gelmiyor
Allah yardımcısı olsun inşTeyzem yoğun bakımdaydı uyutulmuş entübe edilme ihtimali var. Kronik hastalıkları olduğu için her an herşey olabilir demiş doktor öyle üzgünüz ki kuzenlerim perişan eniştem hastanede yatıyor ona bilgi vermiyoruz üzülmesin diye Allahtan umut kesilmez dua ediyoruz elimizden bişey gelmiyor
Allahım ne zor zamandayız rabbim şifa versin teyzeneTeyzem yoğun bakımdaydı uyutulmuş entübe edilme ihtimali var. Kronik hastalıkları olduğu için her an herşey olabilir demiş doktor öyle üzgünüz ki kuzenlerim perişan eniştem hastanede yatıyor ona bilgi vermiyoruz üzülmesin diye Allahtan umut kesilmez dua ediyoruz elimizden bişey gelmiyor
2 gün sonra 10 olacak ateşi yükseldi 4.günde ilaçları da içti hastaneye yatırıldı yeniden 8 ilaç daha verdiler teyzem serum takılınca yemeye başladı sonra solunum yüzde 64 kritik dediler yoğun bakımda yer arandı bulundu başka hastaneye sevkedildi şuan durumu kritik entübe edebiliriz demişler dün girdi yoğun bakıma bilmiyorum dua ediyoruz 52 yaşında teyzem kronik hastalıkları var herşey olabilir demişler eniştem de hastanede bişeyden habersiz çok zor Allahım herkese tüm hastalara şifa versinAllahım ne zor zamandayız rabbim şifa versin teyzene
Çok çok çok üzüldüm
Kaçıncı gününde yoğun bakıma girdi ilk pozitif süreci nasıldı
Allahin izniyle geçecek dualarımız sizinle2 gün sonra 10 olacak ateşi yükseldi 4.günde ilaçları da içti hastaneye yatırıldı yeniden 8 ilaç daha verdiler teyzem serum takılınca yemeye başladı sonra solunum yüzde 64 kritik dediler yoğun bakımda yer arandı bulundu başka hastaneye sevkedildi şuan durumu kritik entübe edebiliriz demişler dün girdi yoğun bakıma bilmiyorum dua ediyoruz 52 yaşında teyzem kronik hastalıkları var herşey olabilir demişler eniştem de hastanede bişeyden habersiz çok zor Allahım herkese tüm hastalara şifa versin
Bursada kalmamış teyzeme yoğun bakımda yer aradılar teyzem ilk gittiğinde acilde yattı kuzenim gitmiş görmüş koridorlara bile yatak koymuşlarhakikaten aslında durum çok kötü. hemşire arkadaşım ile aylardır yüz yüze görüşemiyoruz ama her gün mutlaka iletişimdeyiz. hastanelerde yer kalmıyor çok zor durumdayız diyor :/
Iraka sıçramış mıher şey yolundaymis gibi birde ıraka sıçrayan sars virusu var
kapiya dayandı oda yani
DEMİRYOLU İSTASYONU DA KAPATILDI
Yetkililer, havalimanına gelen her yolcuya korona virüs testi yapmaya başlarken, test alanına itilen çok sayıda kişinin görüntüleri ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde, vatandaşların çoğunun test alanından çıkmak istediği ve yetkililerin vatandaşları engelledikleri görüldü.
39 yaşındaki havalimanı çalışanın eşinin de Covid-19’a yakalandığı ve Shanghai Pudong Hastanesinde hemşire olduğu aktarıldı. Hastane, günlük ayakta tedavi ve acil servisleri askıya alırken, çiftin çocuklarının gittiği okul ise kapatılarak uzaktan eğitime geçti.
Havalimanın ardından Şangay’da bulunan Güney Demiryolu İstasyonu'nun da kapatıldığı iddia edildi.
az önce bir paylaşımda okudum ırakta da görülmüşIraka sıçramış mı
bende covid oldun sanırım tat ve koku gitti kendimş izole ediyorum hastaneye gitmekten korkuyorun açıkçası kapısının önğnden geçsen olursub covidi
Evet bende gördümaz önce bir paylaşımda okudum ırakta da görülmüş
Özele gidecem bende orda test yapsınlar devlet hastaneleri kapmayacaksan bile orda kapabilirsin yeminle korkudan kalpten gidecem sanırımHabibtem hakkaten ya.Bende korkuyorum.8 aydır 2 kere özele gittim hallettim işimi
Evet bende gördüm
Geçmiş olsun. Ateş var mı?Özele gidecem bende orda test yapsınlar devlet hastaneleri kapmayacaksan bile orda kapabilirsin yeminle korkudan kalpten gidecem sanırım
Ya burda korona tedavisi görenleri evine yolluyolar,ya dolmuşla,ya taksiyle gidiyor.Bulaşır yaniÖzele gidecem bende orda test yapsınlar devlet hastaneleri kapmayacaksan bile orda kapabilirsin yeminle korkudan kalpten gidecem sanırım
Kaderde ne yazıldıysa onu göreceğiz abla annemde de kronik hastalıklar var camdan görüp eve geliyorumNiloyam üzülme herşey olacağına varır
SON DAKİKA HABERİ: Çin'de sars virüsü iddiasının aslı ortaya çıktı! | Dış Haberler
Son dakika haberlerine göre, Çin'in Şangay kentinde bulunan Pudong Havalimanı'nda çalışan bir kargo görevlisinin koronavirüse yakalandığı anlaşılınca, havalimanında bulunan yüzlerce kişiye test yapılmak istendi. Olaya ait olduğu iddia edilen izdiham görüntüleri sosyal medyada "Çin'de sars virüsü...www.haberturk.com
Tedbir ne kadar sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?