Eskidende gunluk hayattan sikayet ediyorduk simdi hasret kaldik mesela.. ne nankordur insanoglu..eheh evet bi sürü böyle cümler var, geçen bir doktorda yoğun bakımda tavanı izlemek evde tv izlemekten sıkıcıdır demişti.
ben seneler evvel bir böbrek rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda kaldım 15 gün. gerçekten allah yaşatmasın.
Bir rivayete gore 14 gun icinde buyuk gelismeler olacak. Efenim takipte kalin.. umarim fos cikmaz
hepimiz öleceğiz sanirim.
bu sabah boyle b.ktan bir tuh haliyle kalktim
esimin bordro maasi 6 kusur lira eve gelen assagi yukari 4 liraher ay brütten nete düşelim diye binlerce lira kesiliyor benden ve benim gibi beyazyakalılardan. güya işsizlik ödeneği. neredeler, kimi yedirip içiriyolar meraktayım şu an.
hani deselerdi ki o sizin maaşlarınızdan kestiğimiz vergiyle işsiz kalanlara para vereceğiz, kalkıp göbek atardım.
sanmiyorum ben ya dunya saglik orgutu en erken 2020 nin son ceyregi dediAllah korusun hepimizi.. careyi piyasaya surecekler deniyor
Anam 10. Aya kadar mi diyon yanisanmiyorum ben ya dunya saglik orgutu en erken 2020 nin son ceyregi dedi
Heaa tartisalim diye kiyak gectiler bizehadi kaputu actiniz motoru niye caldiniz diyesim geliyor
konu bdv den siyaset meydanina mi tasindi ?
nisan ayinda cin japonya denemelere basliycak deniliyor du aa bulduk diycekler heraldeAllah korusun hepimizi.. careyi piyasaya surecekler deniyor
şu kotu gunlerde kk bile kendi ohalinizi yaratin banlarim dememis konuyu tasimis elinden geleni ardina koymamis soyleyeceklerim bu kadarHeaa tartisalim diye kiyak gectiler bize
Bir rivayete gore yinenisan ayinda cin japonya denemelere basliycak deniliyor du aa bulduk diycekler heraldevalla hic sorgulayamiycam hani sene sonuydu diye
iste denemeler cok uzun suruyor 6 asamasi falan var 5.asamada bildigim kadariyla hayvanlar ustunde deneniyor buyuzden cinden umudum yok adamlar yiye yiye deneme yapacak hayvan dahi birakmamislardirnisan ayinda cin japonya denemelere basliycak deniliyor du aa bulduk diycekler heraldevalla hic sorgulayamiycam hani sene sonuydu diye
dunden beri aklimda donen rivayetleri suraya yazsam olaylar olaylar.Bir rivayete gore yinebende baskasinin yalancisiyim.. aşısı hazir diyolar, virusu yaymadan hazir oldugu soyleniyor. Dunya ve nufus orani istedikleri orana ve kivama gelince asiyi surecekler piyasaya deniyor.
evet bende o rivayete inanlardanim kendimi alamiyorumBir rivayete gore yinebende baskasinin yalancisiyim.. aşısı hazir diyolar, virusu yaymadan hazir oldugu soyleniyor. Dunya ve nufus orani istedikleri orana ve kivama gelince asiyi surecekler piyasaya deniyor.
eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))iste denemeler cok uzun suruyor 6 asamasi falan var 5.asamada bildigim kadariyla hayvanlar ustunde deneniyor buyuzden cinden umudum yok adamlar yiye yiye deneme yapacak hayvan dahi birakmamislardir
Ama senin jeton yokkidunden beri aklimda donen rivayetleri suraya yazsam olaylar olaylar.
beynimin icideki bir rivayet te diyorki herkes ozel jetine binip kacacak cenazelerede gidebilen yok zaten aha buda pek muhterem naaşi diyecekler diyor icimden bir ses
Eskidende gunluk hayattan sikayet ediyorduk simdi hasret kaldik mesela.. ne nankordur insanoglu..
Film delimiz katılmıyorum yazdıklarına ama detaylı yazacak enerjım kalmadı,ama eklemeden geçemeyecegım yurtdısındakı ülke basınlarının olaya ılgısını bılmen laızm kı bıızim basın fazla ilgili diyebilesin. Bu veri yok elinde.
Her ülke bu virüsle yatıp kalkıyor İnan, Güney yarımküre bile üstelik ki kışa hazırlık modundalar, virüs buradalardan oraya geçecek.
Çekirdek aile yaşantımız yok tipik akdenız ailesiyiz. Hala aile apartmanları kavramı var. Hatta italyanlardan daha sıkı fıkıyız
Avantajımız ise, ülke geniş ve belli sehırler dışındaki nüfus yoğunluğu düşük.
Ben üst kattakileri boğmaya gidiyorum , kucaklandınız. Yarın üçüncü sayfada görürsünüz benı.
cin guclu olurmu bilmem ama ilber ortayli ab ortakligi bitecek dedi.eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))
eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?