bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eskidende gunluk hayattan sikayet ediyorduk simdi hasret kaldik mesela.. ne nankordur insanoglu..

esimin bordro maasi 6 kusur lira eve gelen assagi yukari 4 lira
bu kesintileri yapmadan bize deselerdiki afetlerde kendi ohalinizi yaratacaksiniz vergi odemeyin kotu gun paranizi kendiniz biriktirin.
hem parayi aliyolar hem kotu gunde vermiyorlar ben neden 2 bin liramdan oluyorum ozaman

hadi kaputu actiniz aküyü niye caldiniz diyesim geliyor
konu bdv den siyaset meydanina mi tasindi ?

nisan ayinda cin japonya denemelere basliycak deniliyor du aa bulduk diycekler heralde valla hic sorgulayamiycam hani sene sonuydu diye
Bir rivayete gore yine bende baskasinin yalancisiyim.. aşısı hazir diyolar, virusu yaymadan hazir oldugu soyleniyor. Dunya ve nufus orani istedikleri orana ve kivama gelince asiyi surecekler piyasaya deniyor.

nisan ayinda cin japonya denemelere basliycak deniliyor du aa bulduk diycekler heralde valla hic sorgulayamiycam hani sene sonuydu diye
iste denemeler cok uzun suruyor 6 asamasi falan var 5.asamada bildigim kadariyla hayvanlar ustunde deneniyor buyuzden cinden umudum yok adamlar yiye yiye deneme yapacak hayvan dahi birakmamislardir

Bir rivayete gore yine bende baskasinin yalancisiyim.. aşısı hazir diyolar, virusu yaymadan hazir oldugu soyleniyor. Dunya ve nufus orani istedikleri orana ve kivama gelince asiyi surecekler piyasaya deniyor.
dunden beri aklimda donen rivayetleri suraya yazsam olaylar olaylar.
beynimin icideki bir rivayet te diyorki herkes ozel jetine binip kacacak cenazelerede gidebilen yok zaten aha buda pek muhterem naaşi diyecekler diyor icimden bir ses

evet bende o rivayete inanlardanim kendimi alamiyorum

iste denemeler cok uzun suruyor 6 asamasi falan var 5.asamada bildigim kadariyla hayvanlar ustunde deneniyor buyuzden cinden umudum yok adamlar yiye yiye deneme yapacak hayvan dahi birakmamislardir
eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))

dunden beri aklimda donen rivayetleri suraya yazsam olaylar olaylar.
beynimin icideki bir rivayet te diyorki herkes ozel jetine binip kacacak cenazelerede gidebilen yok zaten aha buda pek muhterem naaşi diyecekler diyor icimden bir ses
Ama senin jeton yokkivar dedilerğğğğ

ben ilk basta amerikanin u virusu yaydigini dusunmustum suan çin kendisi yapmistir diyorum.. cunku en karli cikan onlar olacak bu isin sonunda

Eskidende gunluk hayattan sikayet ediyorduk simdi hasret kaldik mesela.. ne nankordur insanoglu..

Bence bu musibet sonrasi herkes ise giderken gikini cikarmadan gidecek.
Ogretmenler cocuklari cocuklar ogretmenlerini ozledi, ergenler bile kosa kosa okula gidecek gibi geliyor

Almanya`da yasiyorum.Türkiye`de corana haberlerine sansür uygulaniyor.Bu konuda haber yapanlar terör ortami hazirlamaktan dolayi dava ediliyorlar.Maalesef bizde de seffaflik yok.Halbuki insanlar durumun ciddiyetini görse belki ona göre davranicaklar.

Nigerja Lagos`ta sadece 120 civarinda tespit edilmis vaka ve iki ölüye ragmen sehirde sokaga cikma yasagi var.Sokaklar bombos.Lagos 26 Marttan beri her sey durmus sehirde.Afrikalilar bile bu kadar ciddiye aliyorken bizim insanimiz neden böyle.

Dün Dokuz Eylül üniversitesinden bir doktor You-tube den bir paylasim yapmis.Bizdeki durumum Italya`dan daha hizli ilerledigine dair.

Dün esim gece yatakta baban yakalanirsa ölecek dedi.Öyle bir sicradim ki.Bunu ben de biliyorum zaten ve mümkün oldugunca baskilamaya calisiyorum. Ölürse son bir kere göremiyecegim, veda edemiyecegim.Ben cok korkuyorum türkiye icin.

Kardesim dün pazar kuruldugunu ve pazarin dolu oldugunu söyleyince irkildim.Umarim durum bu kadar kötü degildir.

Son düzenleme:
eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))
cin guclu olurmu bilmem ama ilber ortayli ab ortakligi bitecek dedi.
bundan sonra dunya ne yone turkiye ne yone gidecek bende merak ediyorum acikcasi.

Dincer Guner evet..
O iki senedir 2020 uyarisi yapiyordu hatta savas bekliyordu.
Massive olumler sinirlarin kapanmasi havayolu ulasiminin durdurulmasi vs baya anlatiyordu kac senedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…