Bu bir savas..maalesef hepimizpp sadece birer sayiyiz onlara gore. Tum dunyanin bildigi ama aciz kaldigi bi durumevet bende o rivayete inanlardanim kendimi alamiyorum
one ya senin jeton yokki oyle bi replik mi varAma senin jeton yokkivar dedilerğğğğ
ben ilk basta amerikanin u virusu yaydigini dusunmustum suan çin kendisi yapmistir diyorum.. cunku en karli cikan onlar olacak bu isin sonunda
Evet kisa bi sure cunku sikayeti severizBence bu musibet sonrasi herkes ise giderken gikini cikarmadan gidecek. ☺
Ogretmenler cocuklari cocuklar ogretmenlerini ozledi, ergenler bile kosa kosa okula gidecek gibi geliyor
e cin kendide bu virusle ugrasti diyecegim ugrasmasa olmazdi degilmi ben maasumum diyemezdi.eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))
Eskidende gunluk hayattan sikayet ediyorduk simdi hasret kaldik mesela.. ne nankordur insanoglu..
Almanya`da yasiyorum.Türkiye`de corana haberlerine sansür uygulaniyor.Su anda resmi olarak orda ne kadar insan görülüyor bilmiyorum ama biz buradan 11 bin insana yaklasmis durumda.Ölü sayisi 168 ölü sayisi oldugu görünüyor john hopkins enstitüsüne göre.Nigerja Lagos`ta sadece 120 civarinda tespit edilmis vaka ve iki ölüye ragmen sehirde sokaga cikma yasagi var.Sokaklar bombos.Lagos 26 Marttan beri her sey durmus sehirde.Afrikalilar bile bu kadar ciddiye aliyorken bizim insanimiz neden böyle.
Dün Dokuz Eylül üniversitesinden bir doktor You-tube den bir paylasim yapmis.Bizdeki durumum Italya`dan daha hizli ilerledigine dair.
Dün esim gece yatakta baban yakalanirsa ölecek dedi.Öyle bir sicradim ki.Bunu ben de biliyorum zaten ve mümkün oldugunca baskilamaya calisiyorum.Ben cok korkuyorum türkiye icin.
Kardesim dün pazar kuruldugunu ve pazarin dolu oldugunu söyleyince irkildim.Umarim durum bu kadar kötü degildir.
Jetin yokki dicektimone ya senin jeton yokki oyle bi replik mi var
yanlis hatirlamiyorsam temmuz ve agustos ayi icjnde tarih vermis teror saldirilari olabilir diye dikkate almalari lazim bu adamiDincer Guner evet..
O iki senedir 2020 uyarisi yapiyordu hatta savas bekliyordu.
Massive olumler sinirlarin kapanmasi havayolu ulasiminin durdurulmasi vs baya anlatiyordu kac senedir.
Yine uzulcez kucuk seylere insallahvalla o kadar minik şeyleri dert etmişim ki, şimdi gelseler o dertlere sarılırım
esimin bordro maasi 6 kusur lira eve gelen assagi yukari 4 lira
bu kesintileri yapmadan bize deselerdiki afetlerde kendi ohalinizi yaratacaksiniz vergi odemeyin kotu gun paranizi kendiniz biriktirin.
hem parayi aliyolar hem kotu gunde vermiyorlar ben neden 2 bin liramdan oluyorum ozaman
eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))
Yalniz Almanya’da bu konuda cok genis.
Inanilmaz yuksek enfekte orani var.
Insanlar cokca sokakta, zaten almanlar halkin %70-80 i enfekte olacak diye bastan dedi.
Sinir komsulari Cekler Polonyalilar sirf Almanlarin bu tutumu yuzunden 2 sene sInirlarini acmayi dusunmuyor.
Turkiye’ye gelince, korunan kendini koruyan insanda cok fazla.
Bulundugum muhit hayalet bolge resmen.
Sevgili arkadaşlar, Mune her ne kadar izin verdiyse de ben dün akşam buradaki siyası tartışma ortamından rahatsız oldum. Birazını takip edebildim, sonu ne oldu bilmiyorum çünkü henüz bıraktığım yerden okumaya başladım daha.Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Bu ülkede Mehmet'te bol Ayşe'de bol ......
Bakan neden bu kadar hızlı yayıldıgını söyledi mi acabaTürkiye en hızlı 10 bin vakaya ulaşan ülke olmuş
Zaten dik bir artış vardı
Hayırlısı
Almanya`da yasiyorum.Türkiye`de corana haberlerine sansür uygulaniyor.Bu konuda haber yapanlar terör ortami hazirlamaktan dolayi dava ediliyorlar.Maalesef bizde de seffaflik yok.Halbuki insanlar durumun ciddiyetini görse belki ona göre davranicaklar.
Nigerja Lagos`ta sadece 120 civarinda tespit edilmis vaka ve iki ölüye ragmen sehirde sokaga cikma yasagi var.Sokaklar bombos.Lagos 26 Marttan beri her sey durmus sehirde.Afrikalilar bile bu kadar ciddiye aliyorken bizim insanimiz neden böyle.
Dün Dokuz Eylül üniversitesinden bir doktor You-tube den bir paylasim yapmis.Bizdeki durumum Italya`dan daha hizli ilerledigine dair.
Dün esim gece yatakta baban yakalanirsa ölecek dedi.Öyle bir sicradim ki.Bunu ben de biliyorum zaten ve mümkün oldugunca baskilamaya calisiyorum. Ölürse son bir kere göremiyecegim, veda edemiyecegim.Ben cok korkuyorum türkiye icin.
Kardesim dün pazar kuruldugunu ve pazarin dolu oldugunu söyleyince irkildim.Umarim durum bu kadar kötü degildir.
Valla Allah razı olsun demek için 3-5 gün beklese miydiniz acaba:))) işin içine siyaset girmeden önce minnoş olanlar siyaset karışınca tırnaklarını çıkaracak, eh o zaman ardımızdan sövmeyin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?