bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ama senin jeton yokkivar dedilerğğğğ

ben ilk basta amerikanin u virusu yaydigini dusunmustum suan çin kendisi yapmistir diyorum.. cunku en karli cikan onlar olacak bu isin sonunda
one ya senin jeton yokki oyle bi replik mi var

Bence bu musibet sonrasi herkes ise giderken gikini cikarmadan gidecek. ☺
Ogretmenler cocuklari cocuklar ogretmenlerini ozledi, ergenler bile kosa kosa okula gidecek gibi geliyor
Evet kisa bi sure cunku sikayeti severiz
Insan cabuk unutuyo ve cabuk alisiyor

eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))
e cin kendide bu virusle ugrasti diyecegim ugrasmasa olmazdi degilmi ben maasumum diyemezdi.
huaweinin acisi kotumu cikacak diyosun

Yalniz Almanya’da bu konuda cok genis.
Inanilmaz yuksek enfekte orani var.
Insanlar cokca sokakta, zaten almanlar halkin %70-80 i enfekte olacak diye bastan dedi.
Sinir komsulari Cekler Polonyalilar sirf Almanlarin bu tutumu yuzunden 2 sene sInirlarini acmayi dusunmuyor.
Turkiye’ye gelince, korunan kendini koruyan insanda cok fazla.
Bulundugum muhit hayalet bolge resmen.

Dincer Guner evet..
O iki senedir 2020 uyarisi yapiyordu hatta savas bekliyordu.
Massive olumler sinirlarin kapanmasi havayolu ulasiminin durdurulmasi vs baya anlatiyordu kac senedir.
yanlis hatirlamiyorsam temmuz ve agustos ayi icjnde tarih vermis teror saldirilari olabilir diye dikkate almalari lazim bu adami

sene sonunda hele iyice kuşa dönüyor o para.. çok iyi bilirim onun sıkıntısını. bizde 3 ayda bir ikramiye var, aralık sonu çift maaş alıyoruz da yırtıyoruz. ama sistemi o olmayanlar için çok çok daha zor.

eger cin guc kazanmak icin bile bile cikarttiysa hersey hazirdir astrolog un biri cinin amerikadan daha guclu olacagini soylemis 2020 de yeni dunya duzeni bu olcak heralde soyledigi seylerde ciktigi icin inanasim geldi:))

valla sadece astrologlar değilde, tarihçiler sosyologlar ekonomistler bir sürü grup yeni düzende çin, rusya ve hindistanın yükselmesini bekliyor.
amerikanın batacağı zaten son 5 senedir konuşuluyor.

Valla yasadigim yerde herkes cok dikkat ediyor.Insanlar evlerinde kaliyor.Aileden baska kimselerle bir araya gelmiyoruz.Ben daha cok türkiye`de büyük sehirler icin korkuyorum.Buraya türkiye`den önce geldi ama türkiye`de yayilma hizi cok fazla.Umarim dediginiz gibidir.Insanlar da para kalmazsa olacaklardan da korkuyorum.

Size bir soru Korona virus belasi bitse kac kisi uzulur? Yada Teror ? Multeci sorunu bitse ? Devlet tam anlamiyla sosyal devlet olsa uzulenler olur mu aranizda ?
Sevgili arkadaşlar, Mune her ne kadar izin verdiyse de ben dün akşam buradaki siyası tartışma ortamından rahatsız oldum. Birazını takip edebildim, sonu ne oldu bilmiyorum çünkü henüz bıraktığım yerden okumaya başladım daha.
Curly’nin yukarıdaki sorusunu şöyle yorumluyorum: Hiçbir insanın bunların olmasına üzülmesi mümkün değil, ancak seviniriz. Aksi düşünen varsa da şu an aramızda değil, bu forumda bu konuda değil o kesin, bu yüzden birbirimizi kırmamalıyız. Zira ayrı siyasi görüşlerde, ayrı dinlerde, ayrı ırklarda ve kültürlerde AYNI duyguda birleşiyoruz.
Hiçbir insan bir hükumetin düşmesi için teröre ya da salgına vb şeylere sevinemez. Bir insan canı bir hükumetten daha önemli olabilir mi?
Hükumetler de geçici, insan da geçici, pamuk eller de geçici, para da geçici, bizler de bu dünyada geçiciyiz.
Atatürk ne demiş “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”. Bu söz ile sorunu olan yoktur diye tahmin ediyorum. Varsa da lütfen alıntılamasın gerçekten bilmek istemiyorum hepinizi seviyorum.

dün akşam gece yarısına doğru ambulans geldi. binada alt katta oturan orta yaşlı çift vardı. adam 15 gün önce ateşli gripmiş yeni öğreniyoruz. şu an burada değil. büyük ihtimal hastanede. dün akşam karısı için ambulans geldi, kadın çıktı maske takmıştı ve öksürüyordu. yarım saat kadar ambulansta tuttular, sonra kadın biryerleri aradı. ben hastaneye gidiyorum diye, eve döndü çantasını aldı ve gitti. Allahım sen hepimizi koru.

evet güya 3 metre mesafe uygulayarak pazarları açtılar. insanlar seçemiyor meyve sebzeyi pazarcılar veriyormuş falan.
bence pazar kurulması saçmalık oldu. ki genelde pazarlar burda sokak aralarında. acil birşey olsa ambulans vs girip çıkamaz, insanlar kendi hastalarını da taşıyamaz.
neticede ekonomi ölmesin diye kısıtlama getirmiyorlar bana göre. çünkü işe gidip para kazanamayan insanlara açıktan verecek paraları yok.
o belirleyip ekstra 1000er tl verecekleri aileler zaten her ay fakirlik yardımı alanlar.
ama bu süreçte işten atılan insanlara banka kredisi ile hayata tutunun mantalitesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…