- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
Turkiyede dikkat eden kisim cok az .. birde cahiliz bence. Virus nerde goremiyorum diyen var dusunun. Simdi bu adami bunun öldürücü olduguna ikna et bakalim
Turkiyede dikkat eden kisim cok az .. birde cahiliz bence. Virus nerde goremiyorum diyen var dusunun. Simdi bu adami bunun öldürücü olduguna ikna et bakalim
bunlardan haberim yok benimJetin yokki dicektimmuge anli var..
Ve onu taklit eden kerimcan
yanlis hatirlamiyorsam temmuz ve agustos ayi icjnde tarih vermis teror saldirilari olabilir diye dikkate almalari lazim bu adami
ikramiye bizde de var birde her ayin birinde ekstra 500 lira aliriz ama dediginiz gibi kasim aralikta gecinemiyoruz kusa donuyorsene sonunda hele iyice kuşa dönüyor o para.. çok iyi bilirim onun sıkıntısını. bizde 3 ayda bir ikramiye var, aralık sonu çift maaş alıyoruz da yırtıyoruz. ama sistemi o olmayanlar için çok çok daha zor.
Bu virüs gösterdi ki okumuş cahil dolu ülke.Dün akşama doğru Caddebostan sahil insan doluydu,bir arkadaşta buraya yazmıştı İzmir halkının böyle olduğunu bilmezdim heryer de insan var diye.Şimdi bu insanlar da virüsü görmediğinden mi böyle rahatlar?Umursamadıklarından mı?Bu virüs doğru bildiğimiz yanlışları ortaya çıkardı.Turkiyede dikkat eden kisim cok az .. birde cahiliz bence. Virus nerde goremiyorum diyen var dusunun. Simdi bu adami bunun öldürücü olduguna ikna et bakalim
Aa nasıl olabilir sahilde polis gördüm ben kapatmış istanbul valisi sahilleriBu virüs gösterdi ki okumuş cahil dolu ülke.Dün akşama doğru Caddebostan sahil insan doluydu,bir arkadaşta buraya yazmıştı İzmir halkının böyle olduğunu bilmezdim heryer de insan var diye.Şimdi bu insanlar da virüsü görmediğinden mi böyle rahatlar?Umursamadıklarından mı?Bu virüs doğru bildiğimiz yanlışları ortaya çıkardı.
En azından sadece zenginden alıyorValla zenginlerden alıp fakire vermek için enteresan bi teknik
elazığ'da dayılar görmediğimiz şey mi bizi öldürecek diye çarşı pazar dip dibe geziyordu geçen hafta. birkaç yerde haber oldu. valilikleri önlem aldı mı bilmem.
Valla zenginlerden alıp fakire vermek için enteresan bi teknik
Belki sadece haftasonu için geçerlidir o kapatma.Bilmiyorum haberini de yapmışlarAa nasıl olabilir sahilde polis gördüm ben kapatmış istanbul valisi sahilleri
Vaka sayisi artmasına rağmen pozitif test sayısı düşmüş ..bu umut verici degilmi
Yok istanbulda haftaiçi-haftasonu her zaman kapalıBelki sadece haftasonu için geçerlidir o kapatma.Bilmiyorum haberini de yapmışlar
Caddebostan sahili yine kalabalık
İstanbul'da öğleden sonra güneşin açmasıyla Caddebostan Sahili yine doldu.www.google.com.tr
Burası zengin sahili ondan açık demek kiYok istanbulda haftaiçi-haftasonu her zaman kapalıbilemedim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?