bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Turkiyede dikkat eden kisim cok az .. birde cahiliz bence. Virus nerde goremiyorum diyen var dusunun. Simdi bu adami bunun öldürücü olduguna ikna et bakalim

elazığ'da dayılar görmediğimiz şey mi bizi öldürecek diye çarşı pazar dip dibe geziyordu geçen hafta. birkaç yerde haber oldu. valilikleri önlem aldı mı bilmem.

yanlis hatirlamiyorsam temmuz ve agustos ayi icjnde tarih vermis teror saldirilari olabilir diye dikkate almalari lazim bu adami

Ekonomi savaslari da olabilir.
Topyekun kimsenin kimseye su surecte saldiracagini sanmiyorum.. Ambargolar vs..

ikramiye bizde de var birde her ayin birinde ekstra 500 lira aliriz ama dediginiz gibi kasim aralikta gecinemiyoruz kusa donuyor

Bende bazen bakıyorum camdan adam çocuğunu almış akülü arabayla gezdiriyor mesela neler neler bunun gibi ..

Turkiyede dikkat eden kisim cok az .. birde cahiliz bence. Virus nerde goremiyorum diyen var dusunun. Simdi bu adami bunun öldürücü olduguna ikna et bakalim
Bu virüs gösterdi ki okumuş cahil dolu ülke.Dün akşama doğru Caddebostan sahil insan doluydu,bir arkadaşta buraya yazmıştı İzmir halkının böyle olduğunu bilmezdim heryer de insan var diye.Şimdi bu insanlar da virüsü görmediğinden mi böyle rahatlar?Umursamadıklarından mı?Bu virüs doğru bildiğimiz yanlışları ortaya çıkardı.

Aa nasıl olabilir sahilde polis gördüm ben kapatmış istanbul valisi sahilleri

elazığ'da dayılar görmediğimiz şey mi bizi öldürecek diye çarşı pazar dip dibe geziyordu geçen hafta. birkaç yerde haber oldu. valilikleri önlem aldı mı bilmem.

Urfada adam cami kapısını tekmeledi mesela,bide utanmadan kuranda yazıyormu diyor.
Bilinçsiz halkımız olursa dahada yere çöker gideriz.

Çin normal hayata geri döndü şimdi bizlere acıyo sağolsun hayvan pazarlarını da geri kurmuşlar oh ne güzel

Aaa aaa konu siyaset bölümüne mi taşındı şimdi? Valla ben hayatımda sadece bir defa aylar öncesi siyaset bölümüne bir girmiş çıkmıştım ne var diye, zira siyaseti pek sevmem Niye taşındı? Cinsellik bölümüne taşınsaydı bari, seksi severim; bir arkadaşımızın bi sorusu vardı geçenlerde onu cevaplardım. Ya da sağlık bölümüne, biraz da psikolojik rahatsızlıklar ve ruh sağlığı bölümüne, din bölümü de olabilir; en iyisi bir hafta oraya bir hafta buraya gezsin konu, biraz da mizah, sohbet geyik’e de uğrasın, hepsine ihtiyacımız var. Ya da yeni bir bölüm açılsın bu konu için, özgürlük meydanı diye, her şey serbest olsun; evde sıkıldık malum özgürlüğümüzü özledik.

Vaka sayisi artmasına rağmen pozitif test sayısı düşmüş ..bu umut verici degilmi

Dün bilim kurulu üyelerinden biri şuanki tablo türkiye için umut verici ama önümüzdeki haftanın sayılarını gördüğümüzde kesin konuşabileceğiz her şey kurallara uymaya evde kalmaya bağlı dedi. Ne kadar yüksek uyum olursa o kadar erken çıkarız bu işin içinden gibi konuştuİnşallah uyarlar kurallara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…