- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
ABC'nin aktardığına göre Türkiye, dünyada 9 bin 217 vakaya en hızlı ulaşan ülke oldu.
Avusturalya da tv de yayınlanmış
Urfada adam cami kapısını tekmeledi mesela,bide utanmadan kuranda yazıyormu diyor.
Bilinçsiz halkımız olursa dahada yere çöker gideriz.
Hahaha abla ya adamin biri doktora gidip demiski, doktor ne zaman bitcek bu el yikama isiİnsanlar hala yere tükürürken korunma beklemek hayal gücü artık.
Bana bise olmaz diyo cogu veya birey olarak umurlarinda degil. Sehir farketmez cahil her yerdeBu virüs gösterdi ki okumuş cahil dolu ülke.Dün akşama doğru Caddebostan sahil insan doluydu,bir arkadaşta buraya yazmıştı İzmir halkının böyle olduğunu bilmezdim heryer de insan var diye.Şimdi bu insanlar da virüsü görmediğinden mi böyle rahatlar?Umursamadıklarından mı?Bu virüs doğru bildiğimiz yanlışları ortaya çıkardı.
Valla baya bi trend oldu instada filan dinledikcede.. var dendiğğğğ diyosunbunlardan haberim yok benim
Ben olsam birakirim herkes napiosa yapsin.. suru bagisikligi diyo ab ulkeleri.. dewamkeelazığ'da dayılar görmediğimiz şey mi bizi öldürecek diye çarşı pazar dip dibe geziyordu geçen hafta. birkaç yerde haber oldu. valilikleri önlem aldı mı bilmem.
Valla yasadigim yerde herkes cok dikkat ediyor.Insanlar evlerinde kaliyor.Aileden baska kimselerle bir araya gelmiyoruz.Ben daha cok türkiye`de büyük sehirler icin korkuyorum.Buraya türkiye`den önce geldi ama türkiye`de yayilma hizi cok fazla.Umarim dediginiz gibidir.Insanlar da para kalmazsa olacaklardan da korkuyorum.
Aaa aaa konu siyaset bölümüne mi taşındı şimdi? Valla ben hayatımda sadece bir defa aylar öncesi siyaset bölümüne bir girmiş çıkmıştım ne var diye, zira siyaseti pek sevmem Niye taşındı? Cinsellik bölümüne taşınsaydı bari, seksi severim; bir arkadaşımızın bi sorusu vardı geçenlerde onu cevaplardım. Ya da sağlık bölümüne, biraz da psikolojik rahatsızlıklar ve ruh sağlığı bölümüne, din bölümü de olabilir; en iyisi bir hafta oraya bir hafta buraya gezsin konu, biraz da mizah, sohbet geyik’e de uğrasın, hepsine ihtiyacımız var. Ya da yeni bir bölüm açılsın bu konu için, özgürlük meydanı diye, her şey serbest olsun; evde sıkıldık malum özgürlüğümüzü özledik.
bu hastaligi hafif gecirmek bile agir vs diyenler oluyor bide tasiyicilik ayri birseymi50 bin umreci girdi ordan pay bicin.
Ilk vakada Almanyadan gelen bir turk, 33-34 yasinda.
Kendi ailesinde 3 kisinin olumune sebep olup kendi ayakta gecirdi hastaligi.
Bu sayilar oldukca normal yurtdisindan tasiyici sayisina bakinca..
Artmasinda sIkinti yok, daha da articak ama insallah cok olum olmaz.
Ben olsam birakirim herkes napiosa yapsin.. suru bagisikligi diyo ab ulkeleri.. dewamke
sapla samanı birbirine karıştırmakta çok ustayız. ben de "ben umreden geleni ziyaret ediyorum, Allah korur, bu ziyaret Allah için" diyeni duymuştum.
Allah korurda keşke önce eşeğini sağlam kazığa bağlasan be kardeş.
Hahaha abla ya adamin biri doktora gidip demiski, doktor ne zaman bitcek bu el yikama isidusun ne haldeyiz
Uymayacaklar yine.Yasak gelmesi lazım.evine kendini kapatanlar bende dahil biz salakmiyiz annlamadim.yaa evin icinde bile dezenfekte etmekten kendimi columu cocumu ben yoruldum ne cesaret bu insanlari anlayamiyorum.cama çıkmaya korkar olduk.şaka zannediyolar şaka.Dün bilim kurulu üyelerinden biri şuanki tablo türkiye için umut verici ama önümüzdeki haftanın sayılarını gördüğümüzde kesin konuşabileceğiz her şey kurallara uymaya evde kalmaya bağlı dedi. Ne kadar yüksek uyum olursa o kadar erken çıkarız bu işin içinden gibi konuştuİnşallah uyarlar kurallara
bu hastaligi hafif gecirmek bile agir vs diyenler oluyor bide tasiyicilik ayri birseymi
Korona kesmedi Çinlileri yeni yeni virusler lazim demekkiÇin normal hayata geri döndü şimdi bizlere acıyo sağolsun hayvan pazarlarını da geri kurmuşlar oh ne güzel
Ne kadar el yikamiyosa artikO dedikleri zihniyet yüzünden dahada inaçsız oldum.
Demekki adamın canına tak etmiş:))
Valla İngiltere başaramadı biz başaracağız galiba bu gidişle sürü bağışıklığı olayını. Bu akşam bizim evde kutlama var. 14 gün oluyor eşimle eve kapanalı. Eşim sanayi sitesinde kalabalık ortamda insanlarla iç içe günlerce uzun zaman geçirdi en son 14 gün öncesine kadar. Oradan kapmadığı için kutlama yapacağız. Bu hafta bizim için kutlamalar hastası olacak 2 nisanda evlilik yıl dönümümüz olacak, 7 nisan ise tanışma yıl dönümümüz ve bir de ayriyeten eşimin markette her şeyi ellediği eldiveni ile burnunu kaşıyıp sakalını sıvazladığı günün üzerinden geçen 14. gün olacak :)Belki sadece haftasonu için geçerlidir o kapatma.Bilmiyorum haberini de yapmışlar
Caddebostan sahili yine kalabalık
İstanbul'da öğleden sonra güneşin açmasıyla Caddebostan Sahili yine doldu.www.google.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?