- 14 Kasım 2001
- 21.716
- En iyi cevaplar
- 2
- 70.213
- 1.623
- 102
Bir yazı okumustum covid 19 un pankreasa saldiri duzenledigini ve diyabete neden oldugunu.Ama siz + cikmamissiniz dogrumu? Cok gecmis olsun..
burada defalarca altını çize çize dedim ki ne yapın ne edin enfekte olmayın. Benimde yurt dışı kaynaklı okuduğum bir haberde vücutta inanılmaz izler bıraktığını fakat virüs atlatıldı diye bunu kimsenin önemsemediğini yazmıştım. İşin aslı bir taraftanda enfekte olan arkadaşları da tedirgin etmek istemedim ama maalesef bunlar gerçekler.
böyle bişey cidden olabilir mi ya![]()
maalesef : (
Cok gecmiş olsun Rabbım hepimize sifa versin inşallah. Ben hala net bilgi alamadım . 7 agustostan beri öksürük vardı. 17 agustos yani pazartesi Dr gittim pcr testi yapıldı negatif. Bt yani tomografi de '' akciğerlerde depedan atelektatik degişiklikler mevcuttur. Akcigerde az miktar da amfizem mevcuttur " diye yazıyor.internette sıkıntı oldugu için raporu Dr sistemde göremedi ancak enfeksiyon ve gögüs doktor larıyla görüşüp bana akciğerlerde tutulum oldugu nu ama tam olarak kovit diyemeyeceklerini sigara ve gecirdiğim bronşit lere baglı etkenler olbilecegini söyledi. Üç Dr da ilacı kullanmam gerektiğini risk almamam gerektiğini söyledi. Test ne cıkarsa cıksın dedi Dr ilacını kullan 14 gün kendini izole et dedi. Evde izole yim test negatif ilac dün bitti. Sanırım tekrar eve gelip test yapacaklarmış. Benim anlamadığım bende tıkanma, ates hiç olmadı simdiden sonra kötü olurmuyum. Kafayı yemek üzereyim temas ettiğim hiçkimsede Cok şükür hiç Bi sey yok. 25 yıldır sigara kullanıyorum. Korkuyorum bu saatten sonra kötü olurmuyum tıkanırmıyım sizlerin nazaman oldu , raporlarınızda ne yazıyor. Benim gibi olan varmı belirsizlik beni öldürecek.
Ben sigarayı şans eseri yaklaşık 1 sene önce bırakmıştım ciğerde onun izlerine rastlandı. 25 yıldır kullanıyormuşsunuz tertemiz görünmez bence. Fakat en kısa sürede corona sebebi ile DEĞİL yediklerinizin kokusunu tadını almak uğruna bırakın derim.