Türkiye'de meme büyütme ameliyatı nerelerde olabilirim? Tavsiyesi olanlar var mı? Şehir mühim değil

Ben antalyada Dr. Mahmut Ulvi Kayalı ya gittim ve cok memnunum buradaki bir çok arkadaş dikislerini aldırdı ben dikiş dahi aldırmadım içten dikiş var dıştan sadece belli belirsiz çizik var ayrıca ağrım dahi olmadı sadece sırt ağrısı oluyo oda ameliyat olan bütün bayanlarda olan şey. Bu Dr. Tavsiye ederim sana cnm hiç pişman olmazsın kesinlikle

Türkiye'de meme büyütme ameliyatı nerelerde olabilirim? Tavsiyesi olanlar var mı? Şehir mühim değil
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/
Bu linkte ameliyat olan kişilerin doktor ve amelşyat bilgileri bulunuyor. Incelersen fikir sahibi olabilirsin :KK66:
Bu şekilde sorarsan herkes kendi doktorunu tavsiye edecektir doğal olarak. Kişilerin ameliyat ile ilgili açtığı kendi konulara gir oku. Paylaşılan fotoları gör,birkaç doktor belirle kafanda git görüş karar ver. En sağlıklısı o :KK66:

Genelde herkes memnun doktorundan bence sen önce şehir belirle.istanbul,Ankara,İzmir çok sayıda iyi Dr bulabileceğin şehirler

Ankara hacettepe universitesi
haldun kamburoglu
6 ay oldu cok memnunum
soracagin bisey olursa ozeldsn yaz yardimci olurum

X