- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
Ne iyiii olurduu :)) insallah cok beklemicezzzDegilmi totomuza kadar gelsin saçlarımız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne iyiii olurduu :)) insallah cok beklemicezzzDegilmi totomuza kadar gelsin saçlarımız![]()
benim favori ürünümdür bu serum 2 pompa nemliyken 2 pompada kuruduktan sonra sürüyorum saçları yumuşacık yapıyo
benim favori ürünümdür bu serum 2 pompa nemliyken 2 pompada kuruduktan sonra sürüyorum saçları yumuşacık yapıyo
şahsen elseve mucizevi yağdan daha yoğun ve daha iyi bi ürün
tek dikkat etmen gereken şey saça iyice yedirmen yoksa yağlı gösterebilir![]()
Bilseydim mucizevi yagi almazdim :))benim favori ürünümdür bu serum 2 pompa nemliyken 2 pompada kuruduktan sonra sürüyorum saçları yumuşacık yapıyo
şahsen elseve mucizevi yağdan daha yoğun ve daha iyi bi ürün
tek dikkat etmen gereken şey saça iyice yedirmen yoksa yağlı gösterebilir![]()
Hadi bakalim inşallah dende faydasini gorucksinBu arada bugünkü masajimi da yaptım ve daha iyiydimm midem az bulandı; )![]()
Hadi bakalim inşallah dende faydasini gorucksin
Dönüşümlü kullan, önce birini sonra diğerini hem saçın alışmazBilseydim mucizevi yagi almazdim :))
Ikisini bir kullansam olmaz dimi
Aynen canim bebde ole düşünüyorum :))♥Dönüşümlü kullan, önce birini sonra diğerini hem saçın alışmaz
Güzel bir ürün canım elsevden daha ıyi bir ürün benceAynen canim bebde ole düşünüyorum :))♥
Bilseydim ondan alana kadar 3 tane bundan alirdim :)))Güzel bir ürün canım elsevden daha ıyi bir ürün bence
Canımmmm :) dün bende ilk defa masaj yaptım 5dk bugün yine yapıcam bide bunu deneyelim :) bir de suan saç diplerim yanıyor Gbi bi his var bgn 5. Kürümü yaptım inşallah uzamaya yönelik bi yanma hissidir :)Bilseydim ondan alana kadar 3 tane bundan alirdim :)))
efendimm cNimm gördün mü benim saclarii :))Canımmmm :) dün bende ilk defa masaj yaptım 5dk bugün yine yapıcam bide bunu deneyelim :) bir de suan saç diplerim yanıyor Gbi bi his var bgn 5.Kürümü yaptım inşallah uzamaya yönelik bi yanma hissidir :)
efendimm cNimm gördün mü benim saclarii :))
Bende cok sk.bakiyorum yaa bakamamak.lazim aslındaGördüm :))) gayet iyiler :) ben artık bakmıyorum uzayıp uzamadığınayoksa uzamıyor Gbi geliyor :)
Cuma sipariş ettim daha kargoya bile vermedilermecitefendinin hindistanceviziyağını alıcaktın aldınmı onu