• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Tutkunun saç uzatma günlüğü...

Benimde yetmedi boylara sadece diplere sürüp kalan 1 çay kaşığı kadarını uçlara sürüyordum, sonuçta streçin içinde nemden yayılıyordur

Bağlayacak sin kuaför koltuğuna alicaneline makasi oğlan saci gibi keseceksin bayansa erkeksede sıfır :)))
:KK70::KK70::KK70::KK70:erkek kız sırtına kadarda saçı vardı. ayyyy ne sınır oluyorum onlara ya beceremıyorsan yapma demı kız ne ağlamıştım her banyodan çıktığımda boyu kısalıyordu

:KK70::KK70::KK70::KK70:erkek kız sırtına kadarda saçı vardı. ayyyy ne sınır oluyorum onlara ya beceremıyorsan yapma demı kız ne ağlamıştım her banyodan çıktığımda boyu kısalıyordu
Bi defa benimde yanmisti canim cok.kotu oluyor o zamanlar yanmanin ne oldugunu bilmiyordum yani sacimla bun kadar ugrasmiyodum kuaför kesin demistir yaktik.kizin sacini enayi anlamadi :)) siyahdan dönmüştum of fena lastik gibi di ne yaptim sonra bilmiyorum lisedeydim

Bi defa benimde yanmisti canim cok.kotu oluyor o zamanlar yanmanin ne oldugunu bilmiyordum yani sacimla bun kadar ugrasmiyodum kuaför kesin demistir yaktik.kizin sacini enayi anlamadi :)) siyahdan dönmüştum of fena lastik gibi di ne yaptim sonra bilmiyorum lisedeydim
lisedemi kız ben lısede kaş bıle aldırmıyordum üniversiteye gittim orman olmaktan kurtulmuştum:KK70::KK70::KK70:

lisedemi kız ben lısede kaş bıle aldırmıyordum üniversiteye gittim orman olmaktan kurtulmuştum:KK70::KK70::KK70:
Lise 1debasladim ben sac boyamaya :)) o gundur bugündür heo ayni renk kullandım arada koyu kahve kızıl ve bakir denedim.sonuc yine aynı renk :))

Birazsan saçımi yıkayıp boydan foto alicam dipten cektim ama açı yi tutturamadimmm

20151225_172214-1.webp

Sonunda yüklendi ya. Bidahaki ay tam ayian 25inde ayni badiyle resim cekicem. Bide dipten yukliyim

Back
X