Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bizde de tam tersi olsa. Ben de gerekli gereksiz harcama yapıyorum bazen ama aylık bir sınırım var,nasıl ay sonunu getiririz diye düşünüyorum.Kocamda bu yok,kendini bildiği için maaşını bana veriyor.Benden istiyor sürekli. Temmuzda ödememiz gereken bir borç var,daha onu biriktiremedik.Genelde tam tersi olur ama..
Sende savurgan ol onun gibi,bak sana para yetistiremeyince nasıl tutumlu oluyo..
Eşine tutumlu olmayı öğretebilen var mı? Kıyafetinde,evine yaptığı harcamasında,yeme içmesinde para savurmamayı kafasına vura vura öğreteceğim yoksa en sonundaYok mu bunu başaran kk hatunları,bana da bir el atın.
Şirketin bir miktar parası oluyor her ay eşimde. Ondan harcama yapıyor bu sefer.Mesela bu ay maaşını eksik alacakmış Ben geçen gün kardeşime doğum günü için ayakkabı almaya gittim,indirimdeydi diye bir tane de kendime aldım.Güle güle giy dedi,sevindi hatta ihtiyacım vardı diye. Bir kaç hafta sonra kendi gömlek,pantolon ve ayakkabı almak istedi ben de "maaşımızı alsak,o zaman alsak da kredi kartını harcamasak" dedim diye kıyamet koptu. Neymiş de ben niye babet almışım o zaman.maaşını aldığı gibi size veriyorsa gereksiz harcama yaparken sizden istiyor haliyle sizde vermeseniz
valla bu aralar bende bu durumdan müzdaribimEşine tutumlu olmayı öğretebilen var mı? Kıyafetinde,evine yaptığı harcamasında,yeme içmesinde para savurmamayı kafasına vura vura öğreteceğim yoksa en sonundaYok mu bunu başaran kk hatunları,bana da bir el atın.
Güzel taktikmiş Ama her seferinde benden istemiyor,üzerinde şirket parası var onu harcayıp maaşını eksik alıyor.Ben adamın peşinden dolaşıyorum şu kadara mazot aldın,şu kadara şunu aldık sen de nasıl hala para var diyorum vb.Bir de bendeki kredi kartına güveniyor,bunu yok etmem lazımbütün parasını size veriyorsa sizde harcadım bitti diyin kenara köşeye bi yer ayarlayın saklayın. ben eski kocama öyle yapıyordum maaşını elinden alırdım lazım olacağı kadarını verirdim sonra bişi istese birinden borç aldım der sakladığım paradan verirdim sonra onu geri alır yine saklardım işe yarıyordu bende
Maşallah valla,biz hayatta yapamayızKardeşim başarmış bunu ama sırrını bilmiyorum.
Eniştem maaşını çeker kardeşime verir. Kardeşim çalışmıyor bu arada.
Sonra kardeşimden harçlık alır.
Günlük 5 lira versen 5 lira harcıyor 20 lira versen 20 lira harcıyor
Bu sayede 1500 TL maaşla araba aldılar ve her ay altın yapıp kenara koyuyorlar.
Ben bu kadar tutumlu olamam ama.
Güzel taktikmiş Ama her seferinde benden istemiyor,üzerinde şirket parası var onu harcayıp maaşını eksik alıyor.Ben adamın peşinden dolaşıyorum şu kadara mazot aldın,şu kadara şunu aldık sen de nasıl hala para var diyorum vb.Bir de bendeki kredi kartına güveniyor,bunu yok etmem lazım