Tuvalet arası mekik dokuyanlar...

Ay geçen aydan Nasıl hamile kalasın arada adet görmedin mi cnm :)) sen adetini bekle en iyisi öyle doktora gidersin

Ay geçen aydan Nasıl hamile kalasın arada adet görmedin mi cnm :)) sen adetini bekle en iyisi öyle doktora gidersin
Üstüne görme denen bisey var ve bunu annem de yaşamış ayni adet oluyor gibi oluyorsun ama gebelikte var yani bunun adi üstüne gorme oluyor Benim düşüncem eger gebelik varsa doktor ilac.vs verecek ve kullanmam gerekecek o yuzden belki gebelik vardir adet gunum geldigi zaman ki insallah gelmez gebelik yasarim hayirlisi ile sonrs giderim doktora gecmezse

Benim işyerim dublex tuvalet yukarıda, iş çıktıkça gidiyorum tuvalete Geceleri de en az 4-5 defa dün 3 defa kalktım az kalktım dedim Sağlıklı olsun da bebem ben tuvalete giderim ya. Ki bence hamileliğin en tatlı acısı bu.

Hayirlisi olsun bebisiniz insallah Rabbim bizede nasip eder. Gebelik oncesi yani gebeliginizi bilmeden once bu şikayetiniz var mıydı ?

canim bende oyleydim 3 ayi doldurunca azaldi , afedersin gece 6 kere kalktigim oluyodu gun icinde cok su tukettigimiz icin, anormal gibi geliyodu ama simdi azaldi normallesti

Hayirlisi olsun bebisiniz insallah Rabbim bizede nasip eder. Gebelik oncesi yani gebeliginizi bilmeden once bu şikayetiniz var mıydı ?
Yok tabi ki ama her gece bi defa kalkardım, olurda kalkmazsam sabah koşa koşa giderdim.

Canim bence dr a git kan idrar tahliline baksin gebelik varmi diyede baksin ona gore ilac alir yada almazsin.. Bacterili bir durum flnsa allah korusun böbreklere zarar verebiliyormus...

canm bnde ustune gorme durumunu yasadim 3-4 gun surdu ama azdi ve ara ara geliodu yani adetten farkli oldugu icin anlayabilirsin bn anlamistim mesela

Gündüzleri o kadar zorlanmıyorum tuvalete gidip gelmeye ama gece uykum en tatlı yerlerinde kalkıyorum o çok zor oluyor :))) bence bebişler bizi gece uyku bölünmesine alıştırıyorlar :)))

Hiç sormayın ya 1 damlada değil afedersiniz 1 bardak içtiysem hepsi çıkıyor. Dün yarım saatte bi cıktım. Eşimde korktu bişeymi oldu diye. Yok dedim senin sıpa idrar torbamı sıkıyo yani normalmi bilmiyorum yarın randevum var bakalım doktor hanım ne diyecek
Aynen cnm bende sabaha kadar mekik dokuyorum bi damla bile olsa çok sıkıştırıyor
Aynen canım gece mesailerine hazırlık yapıyor sıpacıklar ahhh ah bi kucagımıza alsaydık hiç bir zorluk aklımıza gelmezdi
Gündüzleri o kadar zorlanmıyorum tuvalete gidip gelmeye ama gece uykum en tatlı yerlerinde kalkıyorum o çok zor oluyor :))) bence bebişler bizi gece uyku bölünmesine alıştırıyorlar :)))

Bizdede öyle ben uyurken sabahları eşim duşa giriyor girdiği gibi tuvalete gidesim geliyo. Zavallı sabah kalkınca bana ilk sen gir sonra ben giririm diyo

Aynen canım ne güzel düşük tehliken yok değilmi? Bende 12 . Haftaya gelmek için sabırsızlanıyorum düşük tehlikem ve bulantılarım bitsin diye. Sabahtandır doğru düzgün birşey yemedim simdi kendime yemek yapıyorum sırf bebişim büyüsün diye. Ahh ah annelik böyle birşeymis canım. İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz biter.
11. haftadayım canım haftaya o zaman geçiyor dediğine göre :)

Bu aralar ilginc bir sey oldu tuvaletim yok mesela bir anda sıkısıyorum. Kesinlikle hemen wc ye gitcem gerekiyor:)

Bende yogurt sevmedigim halde zorla yiyorum bebisim beslensin diye.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…