- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
- Konu Sahibi leeshiyoon
-
Ay geçen aydan Nasıl hamile kalasın arada adet görmedin mi cnm :)) sen adetini bekle en iyisi öyle doktora gidersinNeden ki belki gecen aydan gec dollenme olmustur:/ aslinda yumurtlama belirtilerini yaşıyorum islaklik ve az da olsa seffaf renksiz akinti var tam yumurtlama donemimdeyim yani hafif kasik agrisi da var. Gebelik olunca yumurtlama gerceklesmez haliyle gebe degilimdir dimi ? Fazla dusunmekten beynim yanacak resmen ya offf sacmaladim iyice
Üstüne görme denen bisey var ve bunu annem de yaşamış ayni adet oluyor gibi oluyorsun ama gebelikte var yani bunun adi üstüne gorme oluyorAy geçen aydan Nasıl hamile kalasın arada adet görmedin mi cnm :)) sen adetini bekle en iyisi öyle doktora gidersin
Hayirlisi olsun bebisiniz insallah Rabbim bizede nasip eder. Gebelik oncesi yani gebeliginizi bilmeden once bu şikayetiniz var mıydı ?Benim işyerim dublex tuvalet yukarıda, iş çıktıkça gidiyorum tuvaleteGeceleri de en az 4-5 defa dün 3 defa kalktım az kalktım dedim Sağlıklı olsun da bebem ben tuvalete giderim ya. Ki bence hamileliğin en tatlı acısı bu.
canim bende oyleydim 3 ayi doldurunca azaldi , afedersin gece 6 kere kalktigim oluyodu gun icinde cok su tukettigimiz icin, anormal gibi geliyodu ama simdi azaldi normallestiArkadaşlar 9haftalık gebeyim. Afedersiniz dakka bir tuvalete gidiyorum yarım bardak su içsem yarıyo. Son 2 haftadır böyle valla böyle giderse tuvalette yatıcambirde claxenr iğne kullanıyorum onun alakası varmıdır ki.benim gibi olan varmııı ? Çok zor ama Bebişim için değer.
Yok tabi ki ama her gece bi defa kalkardım, olurda kalkmazsam sabah koşa koşa giderdim.Hayirlisi olsun bebisiniz insallah Rabbim bizede nasip eder. Gebelik oncesi yani gebeliginizi bilmeden once bu şikayetiniz var mıydı ?
Üstüne görme denen bisey var ve bunu annem de yaşamış ayni adet oluyor gibi oluyorsun ama gebelikte var yani bunun adi üstüne gorme oluyorBenim düşüncem eger gebelik varsa doktor ilac.vs verecek ve kullanmam gerekecek o yuzden belki gebelik vardir adet gunum geldigi zaman ki insallah gelmez gebelik yasarim hayirlisi ile sonrs giderim doktora gecmezse
canm bnde ustune gorme durumunu yasadim 3-4 gun surdu ama azdi ve ara ara geliodu yani adetten farkli oldugu icin anlayabilirsin bn anlamistim meselaÜstüne görme denen bisey var ve bunu annem de yaşamış ayni adet oluyor gibi oluyorsun ama gebelikte var yani bunun adi üstüne gorme oluyorBenim düşüncem eger gebelik varsa doktor ilac.vs verecek ve kullanmam gerekecek o yuzden belki gebelik vardir adet gunum geldigi zaman ki insallah gelmez gebelik yasarim hayirlisi ile sonrs giderim doktora gecmezse
Aynen canım gece mesailerine hazırlık yapıyor sıpacıklar ahhh ah bi kucagımıza alsaydık hiç bir zorluk aklımıza gelmezdiAynen cnm bende sabaha kadar mekik dokuyorum bi damla bile olsa çok sıkıştırıyor
Gündüzleri o kadar zorlanmıyorum tuvalete gidip gelmeye ama gece uykum en tatlı yerlerinde kalkıyorum o çok zor oluyor :))) bence bebişler bizi gece uyku bölünmesine alıştırıyorlar :)))
inanmıyorum her sabah yaşadığımız durumBizdede öyle ben uyurken sabahları eşim duşa giriyor girdiği gibi tuvalete gidesim geliyo. Zavallı sabah kalkınca bana ilk sen gir sonra ben giririm diyo
Kime sordun canım?
11. haftadayım canım haftaya o zaman geçiyor dediğine göre :)
Bende yogurt sevmedigim halde zorla yiyorum bebisim beslensin diye.:)Aynen canım ne güzel düşük tehliken yok değilmi? Bende 12 . Haftaya gelmek için sabırsızlanıyorum düşük tehlikem ve bulantılarım bitsin diye. Sabahtandır doğru düzgün birşey yemedim simdi kendime yemek yapıyorum sırf bebişim büyüsün diye. Ahh ah annelik böyle birşeymis canım. İnşallah hepimizin hamileliği sorunsuz biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?