Tüy derdi beni gerdi :)

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Arkadaşlar bu hafta komple lazer yaptırmak istiyorum ama bir yandan da tereddütlerim var. Koltuk altı için gidiyordum 3.seansım bitti, gerçekten çok rahat ama %100 bitecekmi Allah bilir. Komplede indirim yapmış gittiğim yer,sanırım bu ay son.O yüzden paket satın alacağım.Öncelikle yaptıranlara sormak istiyorum,alınan tüyler sonradan çıkıyor mu,verilen paraya değer mi gerçekten?

inan ben 5 senedir gidiyorum hala tam bitmedi kılın sertliğine bağlı sanırım bitmesi kaç seanslık paket alcaksın?

Ben koltuk altına ipl yaptırmıştırtım, 1 buçuk 2 sene kadar oluyor, toplam 6,7 seans falan gittim, artik arada bir kac tane çıkıyor onları da cimbizla alıyorum, öyle idare ediyorum.
Evede ipl yapılan aletlerden almayi düşünüyorum çünkü bacaklarima falan da uygulamak istiyorum. Tamamen yok etmiyor bence ama azaltması bile güzel

inan ben 5 senedir gidiyorum hala tam bitmedi kılın sertliğine bağlı sanırım bitmesi kaç seanslık paket alcaksın?
Benim alacağım paket 8 seanslık. Beyaz tenliyim,tüyler de koyu renk.Aslında tam ideal olduğunu söylediler ama bilmiyorum. Sizin neden uzun sürmüş acaba,bilgi verdiler mi? Sertliği iyi mi kötü mü,benim sert :110:

hiçbir zaman tam garanti vermiyorlar..5 sene sonra yada ne bileyim 3 sene 10 sene sonra tekrar çıkabiliyormuş..ama şu bir gerçek kesinlikle rahatlık...

Tüm vücut yaptırdım.. kendim için yaptırdığım en faydalı şey bu oldu. İyiki yaptırmışım
4 sene önce yaptırdım en az 23 seans gitmişimdir.
Bacaklarda ve koltuk altında hiç çıkmadı.
Diğer bölge bitmedi çıktı yani, olsun bunada şükür

Ben koltuk altına ipl yaptırmıştırtım, 1 buçuk 2 sene kadar oluyor, toplam 6,7 seans falan gittim, artik arada bir kac tane çıkıyor onları da cimbizla alıyorum, öyle idare ediyorum.
Evede ipl yapılan aletlerden almayi düşünüyorum çünkü bacaklarima falan da uygulamak istiyorum. Tamamen yok etmiyor bence ama azaltması bile güzel
Azalsa o bile iyi dediğiniz gibi.Yeterki eski haline dönmesin,dönerse hem zamanımız hem paramız hem de çektiklerimizi çöpe gidecek:KK48:

Tüm vücut yaptırdım.. kendim için yaptırdığım en faydalı şey bu oldu. İyiki yaptırmışım
4 sene önce yaptırdım en az 23 seans gitmişimdir.
Bacaklarda ve koltuk altında hiç çıkmadı.
Diğer bölge bitmedi çıktı yani, olsun bunada şükür
23 seans mı? Genelde 6-8 seans oluyor paketler sanırım,siz çıktıkça sonradan kendiniz mi gitmiştiniz? diğer bölge eski haline mi döndü peki? Ben de sizin gibi kendim için faydalı bir şey yaptırmak istiyorum:KK16:

%100 yok olmuyor diye biliyorum.
Hormon dengeleri değiştiğinde mesela hamile kalındığında veya menopoza girildiğinde tekrar çıkma ihtimali çok yüksek.

Arkadaşlar bu hafta komple lazer yaptırmak istiyorum ama bir yandan da tereddütlerim var. Koltuk altı için gidiyordum 3.seansım bitti, gerçekten çok rahat ama %100 bitecekmi Allah bilir. Komplede indirim yapmış gittiğim yer,sanırım bu ay son.O yüzden paket satın alacağım.Öncelikle yaptıranlara sormak istiyorum,alınan tüyler sonradan çıkıyor mu,verilen paraya değer mi gerçekten?

Bu senin bünyene bağlı.

Eğer kılların inatçı ve çok değilse tamamen de kurtulabilirsin.

Benim 2 tanıdığım var. Aynı anda ve aynı yerde tüm vücut epilasyon yaptırdı. Birinin hiç çıkmadı birinin bacaklar değil de koltuk altı 8-9 ay sonra eskisi gibi çıkmaya başladı.

Benim alacağım paket 8 seanslık. Beyaz tenliyim,tüyler de koyu renk.Aslında tam ideal olduğunu söylediler ama bilmiyorum. Sizin neden uzun sürmüş acaba,bilgi verdiler mi? Sertliği iyi mi kötü mü,benim sert :110:
Yalan soylemisler. Cihaz onemli. Piyasada unlu bir cihaz var adini unuttun 10 seans 3000tl pesin %70 azaltiyor. Ondan sonra chavausx mu ne var. Bir kac cihaz disina yaptirirsan paket koltuk alti fayda etmez. Bacaklarda %50 azalma olur sadece. Kisaca en iyi cihaza git zaten fiyatindan anlarsin. Digerleri 1000tl civari. Dedigim cihaz taksitli 3500tl. Azaltma orani iyi%70e yakin. Digerleri tuyleri uyutma sistemi. Yok utuleme yok atisli falan kandiriyorlar. İyi sonuc istiyorsan boyle. Param yok idare etsin diyorsan farketmez cihaz en ucuz yere git al 10seans.hepsi ayni

Canim ben yurt dışında kaliyorum araştırmadigim yer kalmadi burda
1 .Geri cikmayacagina dair hiçbir garanti vermiyorlar.
2.Hamilelik ten sonra hormanlar değiştiği için geri eski haline dönüp cikiyormus.
3.Herkesinde vücudun da kanser hücreleri vardır bu o hücreleri tetikliyormus.
4.Basta ucuzluk oluyor paketi alip basliyorsun sonra bitmiyor arkasindan bi kac paket daha almalisin.
Ben bu ışınların zararlı olduğunu öğrenince yaptirmadim.Agda en iyisi 2-3 hafta rahat oluyorsun her ağda dan sonra limona tuz batırıp alinan bölgelere sür kıl köklerini yakıyor daha seyrek çıkmaya başlıyor.

23 seans mı? Genelde 6-8 seans oluyor paketler sanırım,siz çıktıkça sonradan kendiniz mi gitmiştiniz? diğer bölge eski haline mi döndü peki? Ben de sizin gibi kendim için faydalı bir şey yaptırmak istiyorum:KK16:

Ben 2008 de yaptırmaya başladım. O zaman bitene kadar paketler vardı.
Bende 45 günde bir gittim hep, bazen 2 ayı geçti seans aralarım
Ama sağlam 23 seans gittim. Yıl 2015 oldu hala çıkmadı bacakta koltuk altıda
Ama diğer bölge biliyosunuz en zor yer.. Ben lazerden sonra orayı belki ağda ile alsaydım böyle olmazdı
Ama kremle almaya devam ettim. halada öyle, ama eskisi gibi çok sık değil seyrek kıllar. Ama sonuçta orası kaldı
Ben aslında gittiğim salonun imkanlarını sonuna kadar kullandım. Bitene kadar dediler öyle imza attım ben
Artık onlara da gına gelmişti.. istanbul'a taşındılarda kurtuldular benden..:KK53:
Hem zaten bende sıkılmıştım ayva tüyleri kalmıştı. Onlarıda görmüyordu makina

Benim annem tüm vucut yaptırdı 2 3 senedir rahat 2 3 tüy çıkıyor sadece onlarda görünmüyo bile bende yaptırıcam gebelikten sonra tamamen rahatlık

Vücuttan vücuda değişiyor benimki 1 senede komple bitti.
Çok rahat gerçekten. Kimisinde bendeki gibi çabuk sonuç vermeyebiliyormuş...
Bünye meselesi.

bende yaptırıyorum koltuk altıma 3. seansım ve nerdeyse bitti cok memnunum simdi cıkmadı seansın arasından 2 ay gecmesine rağmen

Yalan soylemisler. Cihaz onemli. Piyasada unlu bir cihaz var adini unuttun 10 seans 3000tl pesin %70 azaltiyor. Ondan sonra chavausx mu ne var. Bir kac cihaz disina yaptirirsan paket koltuk alti fayda etmez. Bacaklarda %50 azalma olur sadece. Kisaca en iyi cihaza git zaten fiyatindan anlarsin. Digerleri 1000tl civari. Dedigim cihaz taksitli 3500tl. Azaltma orani iyi%70e yakin. Digerleri tuyleri uyutma sistemi. Yok utuleme yok atisli falan kandiriyorlar. İyi sonuc istiyorsan boyle. Param yok idare etsin diyorsan farketmez cihaz en ucuz yere git al 10seans.hepsi ayni
Hangi cihaz acaba? Burası alexandrite kullanıyor

X