Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

eyvahhhhhhhhhhh bu ay epilasyon yapamayacağım demekki ben hapı yuttummmmm:18::18::18::18:

Son düzenleme:
daha eklemedim canım..çokzor oluyor inan saatleri tespit etmek.bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
yıldım resmen..işe yaramazsa toptan bırakıcam..o kadar yani

seni çok iyi anlıyorum bu kadar uğraştırıcı bişeyi sürdürmek eminimki çook zordur ama en azından faydası görülen bişey için uğraşman da güzel böyle düşünmesela en basiti dolunayın küçülen fazın etkisi bile yeter gerisini yok saysan bileben ağda zamanlaması konusunda çok fayda gördüm senden allah razı olsun

bir de aycangül ben bu ay muhtemelen lazere başlayacam yani anlamak nasıl olacak aradaki farkı bilemiyorum:26::26::26::26: alternatif tarihe denk getirecek şekilde randevu alıcam bilmiyorum sana faydam nasıl olacak ama:44::44::44:yine de verdiğin saatlere göre yapacam hayatımda ilk kez de not alıcam aklımın ucundan geçmezdi ağda günlüğü tutacağım

birkaç gün daha bekle de saatleri ekleyeyim..maden uygulayacaksın tam olsun :)

Son düzenleme:

:97:aycangül bizi sakın bırakma...............ben 2 kez yaptım şimdiye kadar...............ama çok faydasını gördüm...........bacaklarımda özellikle boşluklar oluşmaya başladı...belki 1 yıldır falan yapsaymışım bitermiş......:93:...ama neyse bundan sonra inşaallah........

sende saatlere uy ikizlerimin annesi..senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa..çocuklarla zor oluyordur ..

sende saatlere uy ikizlerimin annesi..senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa..çocuklarla zor oluyordur ..

canım çok sağol sabırsızlıkla bekliyorum...ama benim 19 mayıs 22 mayısa kadar uzamaz sanırım....diğer tarihte alırım................

Son düzenleme:
canım çok sağol sabırsızlıkla bekliyorum...ama benim 19 mayıs 22 mayısa kadar uzamaz sanırım....diğer tarihte alırım................

benimde çoğu uzamamış olacak..
uzayanları ilk tarihte alırım..zaten aldıktan sonra kalanlar daha çabuk uzuyor.bütün besin onlara kalıyor heralde :)
sonraki tarihtede onları alırım..

benimde çoğu uzamamış olacak..
uzayanları ilk tarihte alırım..zaten aldıktan sonra kalanlar daha çabuk uzuyor.bütün besin onlara kalıyor heralde :)
sonraki tarihtede onları alırım..

bak aslında bende öyle yapayım...peki birşey sorsam ben epilatörle yapıyorum...sence ağdamı daha iyidir yoksa böyle iyimidir...ben çamsakızı ağdalar falan yapamıyorum...vvücudumda eriyor.ama sir ağdayı denemedim...

ben sir ağda ve eldiven kullanıyorum canım..ama kalan küçükleri makineyle alıyorum mecburen..
her telden yani :)
tabi mümkün olduğunca epilatör kullanmamak lazım bence..

AYCANGÜL arkadaşım paylaşımın için Allah razı olsun.ben yeni gördüm iyiki görmüşüm reglim bugün bitti ağdamı yapacaktım.artık 19 mayısı bekleyeceğim.bu arada benim kuzende ayın belirli tarihlerinde alırdı tüylerini ve şuan oldukça az tüyü var.önceleri saçma geliyordu ben dikkat etmiyordum ama kuzendeki sonucu görünce pişman oldum.Şimdi sizin yöntemi dikkate almaya çalışacağım aradaki farkı kapatırım umarım
bu arada bırakma lütfen :80:

bu saat meselesini halledersem aradaki farkı kapatmakla kalmaz,onu geride bile bırakabilirsin :)

bu saat meselesini halledersem aradaki farkı kapatmakla kalmaz,onu geride bile bırakabilirsin :)

umarım hepbirlikte kurtuluruz tüy derdinden. senin yoğun olduğunu biliyorum ama yinede sormak istiyorum nerden buldun,bildin uğraştın bununla. şimdi yoğunsun cevaplama, tatile girince hatırlatırm sorumu?:))

umarım hepbirlikte kurtuluruz tüy derdinden. senin yoğun olduğunu biliyorum ama yinede sormak istiyorum nerden buldun,bildin uğraştın bununla. şimdi yoğunsun cevaplama, tatile girince hatırlatırm sorumu?:))

ya kızlar benim aklım çok karıştı,bende 4 aydır dolunaya göre tüylerimi alıyorum ,biraz etkisi oldu ama geçen ay adet günümün 4. gününe denk geldi dolunay ve zorda olsa yaptım ağdamı ve malesef tüylerim çok erken çıktılar yani biz bayanlar dolunayamı yoksa adet günlerimize göre mi tüylerimizi almalıyız?Ayrıca tüyleri kökten aldıktan sonra hamam otunumu ,idrarımı ,soğan suyunumu yoksa ispirto formulünümü denesem bilemedim.Tecrübeli olanlar yardım etsin lütfen

ya kızlar benim aklım çok karıştı,bende 4 aydır dolunaya göre tüylerimi alıyorum ,biraz etkisi oldu ama geçen ay adet günümün 4. gününe denk geldi dolunay ve zorda olsa yaptım ağdamı ve malesef tüylerim çok erken çıktılar yani biz bayanlar dolunayamı yoksa adet günlerimize göre mi tüylerimizi almalıyız?Ayrıca tüyleri kökten aldıktan sonra hamam otunumu ,idrarımı ,soğan suyunumu yoksa ispirto formulünümü denesem bilemedim.Tecrübeli olanlar yardım etsin lütfen

canım ilk mesajımı okursan iyi olur.dolunayda değil,ilk mesajda verdiğim tarihlerde al..

selam Aycangülcüm saatlerle ilgili sıkıntı yaşıyorsun yardımcı olmak istiyorum aşağıdaki gibi bir liste işine yarar umarım bi bak bakalım beğenicekmisin

Şehir başl.saat bitiş saat
İstanbul 23:16 05:31
Adana 23:41 05:56
Adıyaman 23:53 06:08
Afyon 23:22 05:37

(not listede 4 il ve sadece ilk tarih var ama sen ona bakma geriside var yani alternatif tarihlerde hazır hepsini kopyalamak istemedim işine yararmı diye bi sorayım dedim önce)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…