- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
Neymıs o kızlar banada soylermısnız agdayla yapamıyorum her ay kuaforde cok masraflı oluyor.ıyı bıseyse bende alıyım
Özel mesajla gönderdim canım linki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neymıs o kızlar banada soylermısnız agdayla yapamıyorum her ay kuaforde cok masraflı oluyor.ıyı bıseyse bende alıyım
her ay güncelleniyor we 1. sayfada yayınlanıyor anladığım kadarıyla peki üst bacagımı kaş bıyık genital alıcam hepsini aynı günde alsam olurmu takip ederim sizi tşkler deniyeceğim bende![]()
gerçektende siz neyle alıyosunuz kızlar bende epilasyon aletiyle bacaklarımı alıyorum koltuk altımı ve genital bölgemi jiletle alıyorum çünkü öteki uygulamalar tahriş yapıyo ve acıtıyo çok bu eldivenle alıyorum ne demek canım:44:
merhaba arkadaslar... ya sahiden neyle alıyorsunuz tüycüklerinizi?? bn bacaklarımı epilasyon aletiyle diğer bölgeleride eldivenle alıorum..ama daha güzel sonuc veren tüy alıcı ne var tavsiye edebilirsmisiniz??
artık ince çıkmaya basladı bacaklarimdakiler ve epilasyon aletiyle adıgımda kırdıgını hıssediyorum...
şu hazır olan ve elle ısıtılıpta yapılan ağdalar kullanışlı mı?
visnereceli sağol valla gönderdiğin dua çok makbule geçti,sınavlarım süperdi,çok çok çok teşekkür ederim cnm benim
aycangül ben de bu ayki raporumu vereyim artık
20 mayısta saat 21.40-21.45 arası bıyık bölgesi
21 mayıs;
08.54-08.59 koltuk altı
09.00-0916 genital
09.18-10.01 bacaklar
17.50-18.25 kollar alındı.
29 mayıs saat 22.30-22-45 arası da 21 mayısta kırılan tüylerimi topladım.
sonuç: koltuk altım üç gün önce çıkmaya başladı, şu an derinin üstünde belirgin olarak görünüyorlar. ama yumuşak bi şekilde çıktılar, kaşınma falan yok.
genitaldeki tüyler deri altından siyah siyah görünüyorlar, ama henüz çıkamadılar
bacak ve kollarda da ufaktan ufağa belirme var, fakat çok da belirgin değiller.
bıyıklar henüz çıkmadı
bu ay çok daha işe yaradı bu yöntem, sanırım özel saatlerin çok faydası oldu. hakkını ödeyemeyiz aycangül.
yine garip birşeyler dolaşıyor karın bölgemde..kesin yeni birşeyler yumurtlamak üzereyim:87:
yine garip birşeyler dolaşıyor karın bölgemde..kesin yeni birşeyler yumurtlamak üzereyim:87:
visnereceli sağol valla gönderdiğin dua çok makbule geçti,sınavlarım süperdi,çok çok çok teşekkür ederim cnm benim
Yolladım canım..bu duayı bi bana yollmadınız zaten![]()