• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

hakikaten ömrümü yedi bu durum bıktım tüy sorunundan artık tümden kurtulmak istiyorum bu konuda biraz bilgisi yüksek olan arkadaşlar ne tavsiye edebilir acaba?teşekkürler...

merhaba arkadaslar... ya sahiden neyle alıyorsunuz tüycüklerinizi?? bn bacaklarımı epilasyon aletiyle diğer bölgeleride eldivenle alıorum..ama daha güzel sonuc veren tüy alıcı ne var tavsiye edebilirsmisiniz??

artık ince çıkmaya basladı bacaklarimdakiler ve epilasyon aletiyle adıgımda kırdıgını hıssediyorum...

şu hazır olan ve elle ısıtılıpta yapılan ağdalar kullanışlı mı?

arkadaşlar bnde tüycüklerimi aldığım tarihleri ve sonuçları sizlerle paylaşmak istedim
evet 3. bölge Bolu'dan sonuçlarr :)

bıyık için:
1.alternatif tarih
20 mayıs cuma, öğlen 12:08- 13:25
veee 9 gün sonrası
2. alternatif
29 mayıs pazar akşam 21:12-21:57
geriye kalan sonradan cıkanlarda
31 mayıs salı akşam 21:58- 22:42

yüz için:
1.alternatif tarih
20 mayıs cuma, gece 01:22- 02:05
vee 11 gün sonra
2.alternatif tarih
31 mayıs salı, akşam 21:58-22:42
ve şimdi yine deri altıdan patlak vermeye başladılar umarım hazırandaki tarihlere denk getirebilirim...bu arada bn makasla kesiyorm bu tarihlere denk getirmek için acaba ne kadar doğru yapıorumm???????

bacak-koltuk altı-göğüs- bikini bölgesi- göbek
1.alternatif tarih
21 mayıs cumartesi ikindi 17:13- 18:30
ve dahada almadım sonuçlar ise;
bacaklarımda incelmişi bir halde çıkmaya ara vermeden devam ediyorlar...
ve diğerleride inceler çoktan cıktı ama diğerleri deri altında duruyor ve siyah siyah çıkmayı bekliyorlar..

slm aycangül ben 20 mayısta almıştım yeni yeni ince tüyler çıkmaya başladı ama eskisine göre çok ince bakalım her ay bu günleri takip edicem ...

her ay güncelleniyor we 1. sayfada yayınlanıyor anladığım kadarıyla peki üst bacagımı kaş bıyık genital alıcam hepsini aynı günde alsam olurmu takip ederim sizi tşkler deniyeceğim bende :16:

aycangül benim regl günüm 16 ı başlıycak şimdi ben 26 sındamı yapmalıyım bide bütün vücudumu yapabilirmiyim ve bidahaki dolunaya kadar hiç almamamızmı lazım tüylerden cevap verirsen sevinirim pek anlamadım:44:

merhaba arkadaslar... ya sahiden neyle alıyorsunuz tüycüklerinizi?? bn bacaklarımı epilasyon aletiyle diğer bölgeleride eldivenle alıorum..ama daha güzel sonuc veren tüy alıcı ne var tavsiye edebilirsmisiniz??

artık ince çıkmaya basladı bacaklarimdakiler ve epilasyon aletiyle adıgımda kırdıgını hıssediyorum...

şu hazır olan ve elle ısıtılıpta yapılan ağdalar kullanışlı mı?
gerçektende siz neyle alıyosunuz kızlar bende epilasyon aletiyle bacaklarımı alıyorum koltuk altımı ve genital bölgemi jiletle alıyorum çünkü öteki uygulamalar tahriş yapıyo ve acıtıyo çok bu eldivenle alıyorum ne demek canım:44:

aycangül ben de bu ayki raporumu vereyim artık :61:
20 mayısta saat 21.40-21.45 arası bıyık bölgesi
21 mayıs;
08.54-08.59 koltuk altı
09.00-0916 genital
09.18-10.01 bacaklar
17.50-18.25 kollar alındı.
29 mayıs saat 22.30-22-45 arası da 21 mayısta kırılan tüylerimi topladım.
sonuç: koltuk altım üç gün önce çıkmaya başladı, şu an derinin üstünde belirgin olarak görünüyorlar. ama yumuşak bi şekilde çıktılar, kaşınma falan yok.
genitaldeki tüyler deri altından siyah siyah görünüyorlar, ama henüz çıkamadılar:9:
bacak ve kollarda da ufaktan ufağa belirme var, fakat çok da belirgin değiller.
bıyıklar henüz çıkmadı:21::21:

bu ay çok daha işe yaradı bu yöntem, sanırım özel saatlerin çok faydası oldu. hakkını ödeyemeyiz aycangül.

aycangül ben de bu ayki raporumu vereyim artık :61:
20 mayısta saat 21.40-21.45 arası bıyık bölgesi
21 mayıs;
08.54-08.59 koltuk altı
09.00-0916 genital
09.18-10.01 bacaklar
17.50-18.25 kollar alındı.
29 mayıs saat 22.30-22-45 arası da 21 mayısta kırılan tüylerimi topladım.
sonuç: koltuk altım üç gün önce çıkmaya başladı, şu an derinin üstünde belirgin olarak görünüyorlar. ama yumuşak bi şekilde çıktılar, kaşınma falan yok.
genitaldeki tüyler deri altından siyah siyah görünüyorlar, ama henüz çıkamadılar:9:
bacak ve kollarda da ufaktan ufağa belirme var, fakat çok da belirgin değiller.
bıyıklar henüz çıkmadı:21::21:

bu ay çok daha işe yaradı bu yöntem, sanırım özel saatlerin çok faydası oldu. hakkını ödeyemeyiz aycangül.

bakalım haftaya nasıl olacak :)

visnereceli sağol valla gönderdiğin dua çok makbule geçti,sınavlarım süperdi,çok çok çok teşekkür ederim cnm benim

Çok sevindim canım,darısı başımıza inşallah benim sınavlar pek iç açıcı değildi ama,sonuçlar bi belli olsun da bakıcaz...

bu duayı bi bana yollmadınız zaten :43:
Yolladım canım..

Aycangülcüm senin nasıl geçti sınavların?Sormuştum ama yoğunluktan atladın sanırsam.Bu arada ben geçen hafta koltukaltlarımın biraz uzayan kısımlarını makineyle almıştım ama bugün yine farkettim sanırım diğer kısa kalanlar uzamaya başlamış...En erken koltukaltlarım çıkıyor,genital bölgedede kısa olanlar çıkıyor,bi düzene girmedi,alınıyor kısa olanlar kalıyo,onları alıyorum bu kez diğer aldıklarım çıkıyor:63:böyle yapmak geliyo içimden tüyleirme.Ama çook şükür azalma yadsınamaz bir gerçek:23:

Ben de sınav için dua istiyorum mümkünse. :46:

Benim tüyler hiç alınamıyor artık, mutlaka kırıyor alan ağdacılar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir dahaki sefere tek tek cımbızla alıcam artık :20:

bunu yazmazsam eksik kalırım benim de yüzüm çabuk çıkıyor ya kırıyor muyum acaba diye sirle alıyorum hala erkenden çıkıyor neyse bu ay saatlere uyduk gerçi akşam vakti bazı yerleri alamamışım ama:1: olsun bi dahaki tarihe de onları alırız :1:

Back
X