Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

yok yahu acıklama yaptı adamlar olacak
ay olmazsada olmasın zaten kalpten gıtcem ben yaşlı bir insanım ya kaldırmıyor bunyem ayoll :))))))))

canım ya aslında dusunuyordumda boyle ızlemekte ıyı degıl yanı bırcok sahneyi bilerek gidecegiz.ne diyorsunuz kızlar ?
hata mı ediyoruz acaba ?
kendime kkzıyorum bazen ne cok bakınıyorsun tum fılmın heyecanı kacıyor dıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

daliahm sende haklısın ama sebredemiyoruz ki :mymeka::mymeka:

kızlar size doyum olmazzzzzzz ben yatıyorum hepinizi en Edward tarafınızdan operim (o ne demekse artık,mutlu olun diye icinde Edward gecsin istedim cumlemin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )

canım ya aslında dusunuyordumda boyle ızlemekte ıyı degıl yanı bırcok sahneyi bilerek gidecegiz.ne diyorsunuz kızlar ?
hata mı ediyoruz acaba ?
kendime kkzıyorum bazen ne cok bakınıyorsun tum fılmın heyecanı kacıyor dıyorum

Yok be daliahım, toplasan 5dk yı geçmez izlediklerimiz.
Film en az 2 saat olacak. ohooo neler vardır daha.
Hem zaten olayı baştan bitirdik biz kitapları okuduk tüm olayları biliyoruz zaten:roflol:

uyudun sandım,Edwardlar kovalasın senı emı :))))

Yok yaw çıktım bi ara ama gene girdimsırnaşık şey kovalasın:kedi:

ki reneseme olsun demi nehirim:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:
Ezim buzum edwardla bella öpüşmese, bella edwarda aşık olmasa onu ballandıra ballandıra anlatmasa edward olur mu hiçsırnaşık şey
Bella Tutulma'da zgınlıktna düz duvara tırmanacaktı nerdeyse, bende ona yürekten katılıyordum.
Hadi ama hadi ama yapın artık demekten:roflol:

kızlar size doyum olmazzzzzzz ben yatıyorum hepinizi en Edward tarafınızdan operim (o ne demekse artık,mutlu olun diye icinde Edward gecsin istedim cumlemin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 düşünceli arladaşım benimopuyorumnanaktan

Cullen ve Black kardeşliğivereliniortak

İyi geceler canım..Jacob'lı six pack li rüyalar (böyle mi yazılıyordu yawsırnaşık şey)
Alsın seni kollarına rüyanda:jeyyar:

ah varya benım adam bunları gorse kapıya koyar dırek benı.ah elin subyanının sıx packını mı dusluyorsun sen derrrrrr ama kendısı oturu adrıana izlerrrrr

kız nehir

daliah yasık değilmi niye sadece kollarına alıyor arda öpsünde yasık :roflol::roflol:

ben bakıyorum zaten.misafir su anda kayıtlı kişilerden fazla forumda.dusun yani millet halımızı okumak ıcın foruma gırıyor.kimbilir ne diyorlar :)))))))))))))))))

ah varya benım adam bunları gorse kapıya koyar dırek benı.ah elin subyanının sıx packını mı dusluyorsun sen derrrrrr ama kendısı oturu adrıana izlerrrrr

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eh karşılıklı ne diyelimkaydirigubbakcemile3

nerde buluşacağımız felan ayarlamamız lazım :sinifsinif:

Tatilciler dönsün biklava:
Birde film cuma günü giriyor vizyona, çalışanlar başka şehirden gelecekler, ne gün seyredeceğiz oda önemli.
En geç Pazar olsun ama:kedi:

mesele nerde toplşıcaz istanbulmu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…