Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞenizŞenizbende çok severim yevrim onun için değil her biside va die ele dedim![]()
ben de merak ettim bu çocuğu ya cokacimcoook
heç bele merak etmedim :umursamaz:
ed yokmu ed kaydirigubbakcemile3
ed benzerini bulan kişinin bizler haber vericeğini pek anmıyorum:roflol::roflol:
ŞenizŞeniz
çok benzemiyor tucem angut gibi bir yüzü var:roflol::roflol:
ed benzerini bulan kişinin bizler haber vericeğini pek anmıyorum:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ya ben msne giremiyoru, düzelsin de bir toplanalım orda kızlar, ne dersiniz hihoyyyt
evet çok güzel olur tucem :jeyyar::lepi::lepi:
ŞenizŞeniz
çok benzemiyor tucem angut gibi bir yüzü var:roflol::roflol:
yahu ben pek takip edemiyorum her gün burda bi 30 sayfa birikiyo da sözünü ettiğiniz bi ara girip yazmıştım izmir bostanlıdaki barınak cafede çalışan bi çocuk aynı jacoba benziyo diye, o mu? akannehir eğer oysa angut gibi bir yüzü yok daşş gbi bir yüzü var ve aynı jacoba benziyor. tıpkısının aynısı diyebilirim. :lepi: ayrıca çocuğu faceten nasıl buldun baileys ya:) benim o an resim çekmek aklıma gelmemişti de madem sen o dediğim yere gittin niye bi resim çekmedin:) bi de o olduğundan emin misin? çünkü benim dediğim çocuk direk jacobdı yani. resmi bana da bi gönderir misin o mu değil mi bakayım. msnin bende yok özelden gönderiyorumm![]()
selam sagacılar
tanyamız rol için uygun tutum. bellanın saçlar iğrenç.
takım elbise bi insana bu kadar mı yakışır bu kadar mı güzel gülünür be batsın bu dünya![]()
selam sagacılar
tanyamız rol için uygun tutum. bellanın saçlar iğrenç.
takım elbise bi insana bu kadar mı yakışır bu kadar mı güzel gülünür be batsın bu dünya![]()
:roflol::roflol::roflol:
ya ben msne giremiyoru, düzelsin de bir toplanalım orda kızlar, ne dersiniz hihoyyyt
ciddi misin sen ya, çok merak ettim canım ben de :kedi:
yaa şu çakma köpeciğin bizede gösteriiin resmni merak ediyorum
aaaa izmirdeki jacob ne oldu sımdı baileysim.tum sayfaları okuyamadım malum pc basında cok oturamıyorum henuz((