canım bendede 3tane var biz şimdilik sığıyoruz ama bakıcı çocuklar ve ben eşime yer yok hep beraber gideceksek ya ayrı arabalarla gidiliyo yada 1koltuğu iptal ediyoruz araba koltuklarınında küçüğü yokki 2 yaşından sonra kullanmak için yükselticiler var ondan alabilirsin mesela 3yaşındakini oturtabilirsin 7koltuklu 5008 var bide captiva var ama onlarda arkadaki koltukları açarsan bagaj iptal oluyo... chrysler grand voyager var dev gibi ayrıca hem kocaman bagaj hemde içinde at koşturur çocuklar valla onu kesinlikle tavsiye ediyorum ikiz bebek arabasıda sığıyo
Gecen seneye kadar cok muzdariptim bu konuda.gerci 7 kisilik ford explorer kullaniyordum.benim 3 numara dogdu annem yanmza geldi.arka 2 koltugu actigimizda bagaj iptal oluyordu.yerlestirmekte zor oluyordu cocuklara.
Arkadasin bahsettigi crysler grand voyager(crysler town and country adi burda)aldik.
Oda 7 kisilik icinde at kostur gerckten.ben iki ikiz arabasi sigdirip tekli bebek arabasida sigdirmistim.birde koltuklari tamamen tabanina giriyor.Turkiyedeki fiyatlari nedir bilmiyorum ama bizim gibi orta halli ailelerin cok isine yariyor burda.siddetle tavsiye edilir.
canım sıfır alırsan çok pahalı ama internetten 2.ellere bakıyodum bende uygunları var ama şehir olarak uzakta yakın bi yerlerde olsa bakmak istioduk
Eşimde chyrsler voyager var.Bu arabaya alisinca başka bir tercihte bulunmak kolay olmuyor.Kocaman bir aile arabası.Taş gibi denilen cinsten.İkinci ellerinde fiyatları uygun ama benzin yakimi ve yedek parçaları çok pahal.Ayrıca bu tarz Amerikan arabaların satışı kolay olmuyor.Çok hesaplı ici modifiye yapilmis minibüsler var araştırmanı öneririm..gönlüne göre olsun inşkızlar eşim bu konuda bayağı bir araştırma yaptı. biz de şu an kullandığımız ford marka aracımızı satıp sığabileceğimiz bir araba bakıyoruz. ilk zamanlar belki çok sıkıntı olmaz ama biraz biriktirip kesemize uygun geniş bir araba istiyoruz. bize göre araba seçeneği çok aslında. VW transporter, mercedes vito (eski kasa) , ford s-max, citroen c4 picasso, toyota corolla verso, peugeot 5008, chevrolet captiva, dacia logan , opel zafira internetten bulduklarımız şimdilik bunlar. chrysler voyager hem çok pahalı hem de motoru çok büyük bir araç yakıt yönünden türkiyede kullanılacak bir araç değil. eski kasa vitolar tam minibüs gibi değil hele vip yapılı olanları çok güzel internetten araştırın çok hoşunuza gider fiyatları da makul. yok ben daha küçük bir şey isterim derseniz corolla verso da çok iyi, donanımlı bir araç. ama denildiği gibi arka koltuklar açıldığı zaman bagaj ölüyor. neyse bakalım bir çaresini buluruz inşallah
Aynı dertten muzdaribiz biz de şu an.
Hatta şu konuyu da ben açmıştım: http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...neleri-hangi-model-araba-kullaniyorsunuz.html
Bizim küçücük bir rabamız vardı. Ona sığmayacağımız için birkaç gün önce sattık ama ne alacağımızı bilmiyoruz.
Vito vb. arabalar çok güzel ama büyük arabalar gerçekten pahalı ve de ben kullanabilir miyim o tarz bir arabayı hiç bilmiyorum.
Hem çocuğun masrafı hem araba parası ödemek hiç kolay değil.
Bir de bebekler büyüdükçe eşyaları azalıyormuş, devamlı valizle gezecek değiliz ya.
Bagajı geniş, arkası üç emniyet kemerli geniş bir binek araba yeter gibi geliyor bana ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?