merhaba yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.ben cinler yüzünden çok zor bir dönem geçiriyorum gerçekten çok zor.başta psikolojik olduğunu düşündüm fakat ben reddettikce onlar üstüme daha çok geldiler.psikolojiktir diye uzun süre geçiştirdim.bende sıradan olmayan gerçekten bu işi hayır için yapan bir hocaya gittim geçen senede bu tarz buna benzer olaylar yaşamıştım.şimdi hoca karıştığımı söyledi.seslerini çok net duyuyorum tezek kokusu geliyor burnuma hoca bana yakında beni dövmeye başlayacaklarını hatta vücudumda ki bazı morlukları onların döverek yaptığını söyledi. hatta bana olacak bazı şeyleri günü gününe söylüyorlar buda beni korkutuyor.söyledikleri arasında ölümler var söylüyor söyledikleri tarihte söyledikleri kişi ölüyor.buna herkes şahit.zor durumdayım hoca dualar verdi fakat tam yapacam uyku çöküyor dün yapacaktım uyuya kalmışım.çevremdeki insanlara söylediklerini söylüyorum çünkü ben biliyordum demek sonradan inandırıcı olmaz ve her söylenen günü gününe oluyor.çaresizim baya karıştığımı söyledi bana hoca ne yapabilirler yardımcı olursanız sevinirim.