üç harfliler hayatımı zehir etti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bahar0687

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
24
0
37
merhaba yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.ben cinler yüzünden çok zor bir dönem geçiriyorum gerçekten çok zor.başta psikolojik olduğunu düşündüm fakat ben reddettikce onlar üstüme daha çok geldiler.psikolojiktir diye uzun süre geçiştirdim.bende sıradan olmayan gerçekten bu işi hayır için yapan bir hocaya gittim geçen senede bu tarz buna benzer olaylar yaşamıştım.şimdi hoca karıştığımı söyledi.seslerini çok net duyuyorum tezek kokusu geliyor burnuma hoca bana yakında beni dövmeye başlayacaklarını hatta vücudumda ki bazı morlukları onların döverek yaptığını söyledi. hatta bana olacak bazı şeyleri günü gününe söylüyorlar buda beni korkutuyor.söyledikleri arasında ölümler var söylüyor söyledikleri tarihte söyledikleri kişi ölüyor.buna herkes şahit.zor durumdayım hoca dualar verdi fakat tam yapacam uyku çöküyor dün yapacaktım uyuya kalmışım.çevremdeki insanlara söylediklerini söylüyorum çünkü ben biliyordum demek sonradan inandırıcı olmaz ve her söylenen günü gününe oluyor.çaresizim baya karıştığımı söyledi bana hoca ne yapabilirler yardımcı olursanız sevinirim.

Biz ne yapalim simdi size yazdiklariniz cok korkunc .Allah kimsenin basina vermesin

Bu sitede uc harfli buyu felan yasak birazdan konunuz kapanir

Psikiyatra gittiniz mi? Özellikle psikiyatr diyorum çünkü bu tarz şeyler tamamen zihnin,bilinçaltının,vücut kimyasındaki problemlerin bir oyunudur. O bahsettiğiniz 3 harfliler İslam dinince evet varlığına iman ettiğimiz varlıklardır, ama onların sınavı ayrıdır,biz ortam oluşturmadıkça onlar bizim hayatımıza herhangi bir etkiye sahip değildirler.

Hem psikolojik tedavi görün.ilaclar iyi gelebilir.hem de abdestli gezip dualari okuyun...

Psikiyatra gittiniz mi? Özellikle psikiyatr diyorum çünkü bu tarz şeyler tamamen zihnin,bilinçaltının,vücut kimyasındaki problemlerin bir oyunudur. O bahsettiğiniz 3 harfliler İslam dinince evet varlığına iman ettiğimiz varlıklardır, ama onların sınavı ayrıdır,biz ortam oluşturmadıkça onlar bizim hayatımıza herhangi bir etkiye sahip değildirler.
Evet giitim ilaç verdi.Verdiği ilaçlardan gözümü açamadım.Sonra bıraktım.Kimsenin haberi yok.Bıraktığımın.

Konunu birazdan kapatırlar zaten ama daha önceki konularında da panik atak yaşadığından falan bahsetmişsin bence iyi bir pisikolog bulmam lazım, geçmiş olsun.
Ayrıca bçyle şeyler olduğuna inanırım ama çare Allahtan başkasında yoktur, oku bol bol (Nas- Felak)

Bu yazdıklarınıza göre hoca da gaipleri bildiğine göre hoca da o dediklerinizden.

Cin min yok; bunları insan beyni üretiyor.

Acilen tıbbi çare arayın; burası bu tarz konulara çare bulma yeri değil.

Kaldı ki psikolojiktir diye düşünüp neden hocaya gittiniz; gidin doktora.

Bu arada özelden mesajlar yağacak; hoca nerde; kim diye; insanları böyle safsatalar ile uğraştırmayın.

Allah inancınız var ise Allah ile aranıza kimseyi sokmayın; Allah inancınız yok ise insanların kendilerini güçlü görmek için kurduğu oyunlara alet olmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X