ücretli sınıf öğretmenleri

Haftada 30 saatten 120x 9,2. Hesaplarsanız aşağı yukarı bu kadarı alırsınız. Tatillerde kesilir ve bazen bir ayda 4 haftadan fazlası olur, sürekli değişebilir yani. Ancak saat ücreti 9,2 idi. Hiç ücretli yapmadım ama ayın 6-7 si gibi alıyorlar diye hatırlıyorum emin değilim.

Haftada 30 saatten 120x 9,2. Hesaplarsanız aşağı yukarı bu kadarı alırsınız. Tatillerde kesilir ve bazen bir ayda 4 haftadan fazlası olur, sürekli değişebilir yani. Ancak saat ücreti 9,2 idi. Hiç ücretli yapmadım ama ayın 6-7 si gibi alıyorlar diye hatırlıyorum emin değilim.

1100 civari. Çok teşekkürler

2011de yapmıstım ben o zaman 850 cıvarı alıyorduk , 4 yılda hıc de artmamıs.Siz sımdı mı baslayacaksınız sömestr sonrası mı?

Maaşınızı kadrolu öğretmenlerin ek derslerinin yattığı gün alırsınız genelde her ayın 4-7'si arası olur bu tarih; ama bazı iller 10-11'ine hatta maaş gününe sarkıtabiliyor. Ücret aylık iş gününe göre değişir ortalama iş gününü 20 baz alırsak günde 6 saatten 120*9 tl (yuvarlak hesap), iş günü 21 22 olursa ücret artar, yarıyıl-kar tatili olursa ya da iş günü azalırsa da ücret azalır.

Kızlar bende ücretli öğretmenlik yapıyorum bizim ücretler 9 liradan hesaplanmiyor 7.70 felan oluyor bir saatlik dersimiz. Ben 2. Sinif öğretmenliği yapıyorum şuan ücretli olarak haftada 2 saat İngilizce öğretmeni girdiği icin maaşım azalıyor doğal olarak.

ders saati ücreti net 9.35 tl. kaç saat girerseniz bununla çarpın. fazla saat girerseniz (sanırım maaşınız asgari ücreti geçerse) asgari geçimle ilgili bi miktar para kesintisi oluyor. Sanki çok para veriyolarmış gibi

Merhaba hanımlar bende merak ediyorum bu konuyu
Yol yemek sgk yok sanırım değil mi?
Birde kültür merkezi halk eğitim merkezi vs. gibi yerlerde şartlar aynı mı?

X