Ücretsiz ayrıntılı ultrason

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
34
Kızlar özellikle maddi durumu olmayanlar ve İstanbul'da olanlar Zeynep Kamil çocuk ve doğum hastanesinde ücretsiz Ayrıntılı ultrason çekiyorlar biraz zor randevu alıyorsunuz ama uğraştığına değer bence

Kızlar özellikle maddi durumu olmayanlar ve İstanbul'da olanlar Zeynep Kamil çocuk ve doğum hastanesinde ücretsiz Ayrıntılı ultrason çekiyorlar biraz zor randevu alıyorsunuz ama uğraştığına değer bence
Keske ankarada da oyle bisey olsaydi, yada var biz bilmiyoruz..

evet ben de ayrıntılı ultrasonu orda yaptırdım. biraz ilgisiz davranıyorlar ama o kadar parayı vermektense ücretsiz yaptırınca insan buna da şükür diyor. yalnız eşinizi içeri almıyorlar orda duyunca şok olmayın :KK47:

evet ben de ayrıntılı ultrasonu orda yaptırdım. biraz ilgisiz davranıyorlar ama o kadar parayı vermektense ücretsiz yaptırınca insan buna da şükür diyor. yalnız eşinizi içeri almıyorlar orda duyunca şok olmayın :KK47:
Ucretsiz olmasi cok iyi. Peki nerde zeynep kamil ben istanbulun yabancisiyimda esimin görev nedeniyle buraya tasindik. Yardimci olursaniz cok sevinirim

o zaman boğaz köprüsünden geçtiğinizde sağdan üsküdara giriş var o yolu bulduğunuzda her tabela zeynep kamili gösteriyor zaten. biz de ilk kez gittik çerkezköyden. çok rahat bulduk hiç zorlanmadık. inşallah siz de zorlanmazsınız. tabelalar çok yardımcı oluyor. istersen eşinle internetten yol tarifine de bakabilirsin.

o zaman boğaz köprüsünden geçtiğinizde sağdan üsküdara giriş var o yolu bulduğunuzda her tabela zeynep kamili gösteriyor zaten. biz de ilk kez gittik çerkezköyden. çok rahat bulduk hiç zorlanmadık. inşallah siz de zorlanmazsınız. tabelalar çok yardımcı oluyor. istersen eşinle internetten yol tarifine de bakabilirsin.
Anladim tatlm cok tesekkur ederim :KK66:

Randevuyu nasıl aldın
Her saat ve dakikayı denedim ikili test için alamadım ben

Bende bu devlet hastanelerinde test icin randevu alimini merak ediyorum kadin doguma alip onlar mi yapiyor yoksa direkt test icin mi aliniyor .

Nerden aldın peki?
Ben muayene için randevu aldığımda doktor direkt ikili testi de yaptı , aynı gün kan da verdim,hiç ikili test için ayrı bir randevu almadım ,yalnız Detaylı ultrason için randevu gerekiyor,onu zorlayacağım yoksa özeller çok Pahalı

Ayrıntılı ultrason için zorlu yarışı nihayet atlattım arkadaşlar, yaklaşık 3 haftadır Zeynep Kamil' de Antenatel denilen bölümden randevumu aldım, çok mutluyum. 1 aydır bebeğimi görmemiştim, hem onu görebilmenin hem de randevu alabilmenin mutluluğu var :)

X