- Konu Sahibi Zeytin_zey
Yahu haksız rapor demiyor hakkını soruyor bu eski konu muNeyini kıskanayım yahu haksız kazancı mı raporu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu haksız rapor demiyor hakkını soruyor bu eski konu muNeyini kıskanayım yahu haksız kazancı mı raporu mu
Bebeği üç aylık olmuş, doğum izni bitmiş. Ücretsiz izne şubatta başlayacakmış. O tarihe kadar rapor alacakmış. E alınan o rapor da usulsüz oluyor haliyle.Usulsüz demiyo hale normal hakkını kullanmak istiyor daha önce mi usulsüz alcam dedi
Ben merak ettim şimdi eski konuya bakcamBebeği üç aylık olmuş, doğum izni bitmiş. Ücretsiz izne şubatta başlayacakmış. O tarihe kadar rapor alacakmış. E alınan o rapor da usulsüz oluyor haliyle.
Hayır sadece rapor hakkımı kullanmak istiyorum dedim bi önceki yazımda. Ama zaten öyle bi şey yapmak yerine ücretsize ayrılmanın mantıklı olduğunu düşündüm.Usulsüz demiyo hale normal hakkını kullanmak istiyor daha önce mi usulsüz alcam dedi
Tamam da kesin alıcam falan mı dedim, almayı düşünüyorum dedim. Sonrasında ücretsiz daha mantıklı buna karar verdim. Yani neden ezberlemiş gibi aynı şeyi yazıp duruyorsunuz?Bebeği üç aylık olmuş, doğum izni bitmiş. Ücretsiz izne şubatta başlayacakmış. O tarihe kadar rapor alacakmış. E alınan o rapor da usulsüz oluyor haliyle.
Evet işleri güçleri yok yazdıklarımı ezberlemişlerYahu haksız rapor demiyor hakkını soruyor bu eski konu mu
Konu actiginizda saygi sinirlaricinde herturlu cevani duymaya hazir olmaniz ve en onemlisi de elestiriyi acik(saygi sinirinda kalanlara) olmaniz gerekir.Zaten duygusal olarak hassas bi dönemdeyim , kesinlikle böyle saçma sapan cevaplar duymak istemezdim. Haklısınız hiç sormamalıydım ama genelde öğretmen arkadaşlar hep yardımcı oluyordu buradan ondan aklıma geldi. Size teşekkür ederim tekrar, yine de arayacağım mem i
zaten beni eleştiremezsiniz demiyorum kimseye , usülsüz rapor aldım mı almadım, bunun açıklamasını yapıyorum, söylenenleri sorguluyorum. Bana karşı bi saygısızlık yok, benim yaptığım da bi saygısızlık yok. Sizin böyle bi şey yazmanıza da gerek yok.Konu actiginizda saygi sinirlaricinde herturlu cevani duymaya hazir olmaniz ve en onemlisi de elestiriyi acik(saygi sinirinda kalanlara) olmaniz gerekir.
Kimse ne yazip yazmayacagini size sormayacak. Yazmaya gerek gordum ve yazdim bacim. Sende okuyup gec isine gelir yada gelmez. Forumun kurali bu. Saygi sinirlari icindeyim.(nokta)zaten beni eleştiremezsiniz demiyorum kimseye , usülsüz rapor aldım mı almadım, bunun açıklamasını yapıyorum, söylenenleri sorguluyorum. Bana karşı bi saygısızlık yok, benim yaptığım da bi saygısızlık yok. Sizin böyle bi şey yazmanıza da gerek yok.
Direkt her yazılana tamam diyip geçeyim mi anlamadım
Kendimle ilgili bi durumu da istediğim gibi açıklayabilirim, sizinle alakalı bi durum yok, uzatmasanız mı?Kimse ne yazip yazmayacagini size sormayacak. Yazmaya gerek gordum ve yazdim bacim. Sende okuyup gec isine gelir yada gelmez. Forumun kurali bu. Saygi sinirlari icindeyim.
Yanit yazma ozaman bacimm, oku ve gec. Uyeyim konuna yorum yapiyorum.Kendimle ilgili bi durumu da istediğim gibi açıklayabilirim, sizinle alakalı bi durum yok, uzatmasanız mı?
Rapor hakkı diye bir şey yok. Hastaysanız alabileceğiniz raporlu gün sayısı var.Hayır sadece rapor hakkımı kullanmak istiyorum dedim bi önceki yazımda. Ama zaten öyle bi şey yapmak yerine ücretsize ayrılmanın mantıklı olduğunu düşündüm.
Yani maşallah her yazdığımı da nasıl akıllarında tutuyorlar ben şaşırıyorum, kendim bile hatırlamıyorum yani
Ayriyeten derdim küçük bebeğimi bırakmadan süreci bi şekilde idare etmek. Hani gelip buraya yazın bedava maaş alıcaksın falan diyenler çıkıyor , zaten ben aktif çalıştığımda da yazın tatilde görevli sayılıp para alıyorum ki. Neyin hesabı bu , yani konuyu nerden nereye çekiyorlar ya.
Valla kimsenin günahını almak istemem. Siz bence bu konuyu bir daha burada hiç açmayın çok tepki çekmişsinşzHayır sadece rapor hakkımı kullanmak istiyorum dedim bi önceki yazımda. Ama zaten öyle bi şey yapmak yerine ücretsize ayrılmanın mantıklı olduğunu düşündüm.
Yani maşallah her yazdığımı da nasıl akıllarında tutuyorlar ben şaşırıyorum, kendim bile hatırlamıyorum yani
Ayriyeten derdim küçük bebeğimi bırakmadan süreci bi şekilde idare etmek. Hani gelip buraya yazın bedava maaş alıcaksın falan diyenler çıkıyor , zaten ben aktif çalıştığımda da yazın tatilde görevli sayılıp para alıyorum ki. Neyin hesabı bu , yani konuyu nerden nereye çekiyorlar ya.
Siz ne yazarsanız biz de onu yorumlarız. Kesin mi değil mi ne bilelim biz? Tepki alınca “kesin değil” demek de güzelmiş. Ben burada rapor almanızdan ziyade bunları buraya boşuna sormanıza takıldım. Mem var, okul var. Burada ancak tepki alırsınız, boşuna siniriniz bozulur. Sistem maalesef anneleri buna zorluyor. Ben hiç rapor almadım ama alanı da kınayamıyorum. Sadece buraya yazmaya gerek yok.Tamam da kesin alıcam falan mı dedim, almayı düşünüyorum dedim. Sonrasında ücretsiz daha mantıklı buna karar verdim. Yani neden ezberlemiş gibi aynı şeyi yazıp duruyorsunuz?
Sonuç olarak aldım mı almadım. Yukarı da yakın zamanda ücretsize çıkmak istediğim yazıyor. Amacınız ne tekrar bunu gündeme getiriyorsunuz, polemik yaratmak için ortam mı hazırlıyorsunuz?