Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üçüzlerim ve hamileliğim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bi bende mi sorun var derdim
Aha sende bendensin
İnsan öz evladına zor bakıyo ki benim daha 1 tane
Bilmiyorum ya da benim kızım çok cevval
Allah isteyene nasip etsin
Amin cnm Allah isteyene versin de cok zor. Biz bi tanesiyle bas edemiyoruz. Tamam anne sabırlıdır bakar da ben bakıcı olsam 4 bin de verse bakama 3 üne :D

Amin cnm Allah isteyene versin de cok zor. Biz bi tanesiyle bas edemiyoruz. Tamam anne sabırlıdır bakar da ben bakıcı olsam 4 bin de verse bakama 3 üne :KK70:
Benim annem bakıyor
Kızım daha 8 aylık ama ikinci olsa bakamazlar gibi
Ses etmese de ben biliyorum kızım çok cadoloz çünkü
Ben ikinci düşünemiyorum bile mesela korkumdan, gece uykularım pert
Arkadaşın sabrına hayranım
Milletin bebekleri mi uslu diyorum yoksa ben mi sabırsızım
Neyse ne diyoduk 3 bebeğe 400 e bakılmaz hele bi de yemek istiyomuş bakıcı kafasını kaşıyabilse iyi ne yemeği

Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
allah bağışlasın kuzularınızı benimde 4 yaşında bi kızım ve 9 aylık ikizlerim var 700 veriyorum ben sabah 8 akşam 5.30 için bi çeşit yemek yapıyo bazen iki çeşit ilçedeyim ben 400 gerçekten az

yemek isteme bence
3 une bakip yemek yapmasi imkansiz gibi bisey,
ha yaparsada ,en az ikisi yataginda agliyor olur o yemek yepilirken
kadina deilde kendi çocuklarina aci
tam hareketlenme zamanlari

analdigim kadariyla ilkide ikincidie dogal yoldan olmus maa$allahh :)))
ALlah tamamina erdirsin sagliklica dogsun bebegin yada bebeklerin

3 kiz harikadir eminim , buda iki oglan oldumu yemede yaninda yat :)
bide merak ettim birbirlerine çok benziyolarmi :)

3 tane bebekle siz yemek yapabiliyo musunuz?

Yapabiliyosanız tebrik ederim.
3 bebeğe 400 lira çok az çocuk sayısı çok.
Tekrar hamilesiniz hemde yine çoğul...

Maddi manevi yetmek lazım çocuğa siz bunu kaldırabilecek misiniz?
Ben cesaret edemezdim

allah bağışlasın kuzularınızı benimde 4 yaşında bi kızım ve 9 aylık ikizlerim var 700 veriyorum ben sabah 8 akşam 5.30 için bi çeşit yemek yapıyo bazen iki çeşit ilçedeyim ben 400 gerçekten az
senin saatin fazlaymis arkadasim, karislasiriinca sartlari ayniya geliyor gibi sanki :)

Benim annem bakıyor
Kızım daha 8 aylık ama ikinci olsa bakamazlar gibi
Ses etmese de ben biliyorum kızım çok cadoloz çünkü
Ben ikinci düşünemiyorum bile mesela korkumdan, gece uykularım pert
Arkadaşın sabrına hayranım
Milletin bebekleri mi uslu diyorum yoksa ben mi sabırsızım
Neyse ne diyoduk 3 bebeğe 400 e bakılmaz hele bi de yemek istiyomuş bakıcı kafasını kaşıyabilse iyi ne yemeği
Yok cnm uslu bebek mi olur. Gazı bezi maması. Lan biri sussa biri ağlar :D

Hayırlı olsun bebekleriniz.ama kim üçüzlere 400 e bakar ki Allah askina. Bir de yemek diyorsunuz yapsın tek çeşit .. yapar mi hiç.ben ufacik bir sehirde yasiyorum. Ve bu sehre eş durumundan yeni geldim rehber öğretmenim. 1 buçuk yasinda kizim var bakici arıyorum ben de ama bir tane olduğu halde ücretler 700 den asagi degil ve yarim gun ..üstelik evime gelmeyi de kabul etmiyorlar, kızımı evlerine goturmemi istiyorlar..bulamadim evime gelecek birini

Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?

Allah analı babalı büyütsün şimdiden benimde bir oğlum ve bir kızım var okuldan 4 te geliyolar ben 6 buçukta geliyorum eve ..ben gelesiye kadar çocukları karşılama yedirme vs için 600 tlye anlaştık komşum olmasa daha fazla o lurdu yol parası vermeyecek çünkü

üç bebek için evet fiyat çok az amaen önemlisi tek başına 3 çocuğa ne kadar sağlıklı bakıcak çok zor

400 lira derken çocuk başına desen neyse yani ayda 1200 filan

3 çocuğa 400 birde yemek istemek :KK57:akıl alır gibi değil

400 lira derken çocuk başına desen neyse yani ayda 1200 filan

3 çocuğa 400 birde yemek istemek :KK57:akıl alır gibi değil

themis hanım 800 söyleyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat belirlesin. yemek konusuda midem bulanıyor salçalı ve soğanlı yemekten .ama vazgeçtim . idare edeceğim artık. birde yarım gün. 5 saat yani. az buldu arkadaşlar o yüzden bende 800 karar verdim.

senin saatin fazlaymis arkadasim, karislasiriinca sartlari ayniya geliyor gibi sanki :)
Ögla arası 1 saat evdeyim canım kızımda yarım gün evde ama ben ilçedeyim burda ne kadarda olsa şartlar daha uygun ama 3 çocuğa 400 çok az

themis hanım 800 söyleyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat belirlesin. yemek konusuda midem bulanıyor salçalı ve soğanlı yemekten .ama vazgeçtim . idare edeceğim artık. birde yarım gün. 5 saat yani. az buldu arkadaşlar o yüzden bende 800 karar verdim.
hakkınızda hayırlısı allah kolaylıklar versin

800 uygundur canım 700 de önerebilirsin ilk başta baktın az buluyo 800 de

istanbuldayım . tek çeşit yemek yapmasını söyleyeceğim. söylemesem mi sizce . hepsi birlikte 400 az mı?

yemegi hic karistirmayin bence..zaten 3 bebeginize ancak yetisir hatta yetisemez bile kadin.

Back
X