Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bulamamıştım evimde 800 istiyolardı yan komşum baktı kendi evinde öyle biri yokmu aynı binadaHayırlı olsun bebekleriniz.ama kim üçüzlere 400 e bakar ki Allah askina. Bir de yemek diyorsunuz yapsın tek çeşit .. yapar mi hiç.ben ufacik bir sehirde yasiyorum. Ve bu sehre eş durumundan yeni geldim rehber öğretmenim. 1 buçuk yasinda kizim var bakici arıyorum ben de ama bir tane olduğu halde ücretler 700 den asagi degil ve yarim gun ..üstelik evime gelmeyi de kabul etmiyorlar, kızımı evlerine goturmemi istiyorlar..bulamadim evime gelecek birini
yemeği soyle hocam belki yapar sen gebesşn becerikli bi kadınsa yaparthemis hanım 800 söyleyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat belirlesin. yemek konusuda midem bulanıyor salçalı ve soğanlı yemekten .ama vazgeçtim . idare edeceğim artık. birde yarım gün. 5 saat yani. az buldu arkadaşlar o yüzden bende 800 karar verdim.
Yok cnm , burası bir üniversitenin lojmanı ve lojmanda oturanların en aşağı kariyeri yard.doç...kim cocuk bakar burdaBende bulamamıştım evimde 800 istiyolardı yan komşum baktı kendi evinde öyle biri yokmu aynı binada
Yar doç baksa ne güzel olur ama dimi inş gonlune göre biri olurYok cnm , burası bir üniversitenin lojmanı ve lojmanda oturanların en aşağı kariyeri yard.doç...kim cocuk bakar burdabu sehre Tasinali da birbuçuk ay falan oldu zaten
:) haha evet iyi olurdu :) inşallah cnm SagolYar doç baksa ne güzel olur ama dimi inş gonlune göre biri olur
Geçen yıl kpss çalışmak için arkadaşım baktı.haftada 3 gün.hiç bir iş yok.yemek yok.500 vermiştim.dost kazığı galiba.ama kızım çook mutluydu onunlaArkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
Öyle bir söylemişsiniz ki sanki konu sahibi işe gitmemek için 5-6 tane çocuk yapmış.2 ay çalış,3 sene doğum izni al ne güzel valla..evet öğretmenlik zor kabule diyorum ama bu şekilde faydalananlar da var...
2 ay çalışacakmışsınız,bari 1.sınıf almayın,yazık çocuklara 2 ay sonra öğretmenlerinin gideceği kesin.
konuya gelirsek,3 bebeğe 1 kişinin yeceğine asla innamıyorum,bir de yemek yapacak..ücretii bir yana koyarsak ,siz 5 aylık 3 bebeğinize gönül rahatlığıyla 1 kiişinin bakabileceğine inanıyor musunuz?
Ayni sehirde olsak seve seve bakardim en buuik hayalim bebisim olmasi allah banada nasip eder insallahArkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
Ben baksam 3000 isterdim, biz 5 Kişi bir kız çocuk büyütüyoruz 2.5 Yıldır annem babam kardeşim eşim ve ben :) çok şanslısın kıskandım seni ben de 2. Istiyorum zor olur diye eşim istemiyorthemis hanım 800 söyleyeceğim. kabul etmezse kendi fiyat belirlesin. yemek konusuda midem bulanıyor salçalı ve soğanlı yemekten .ama vazgeçtim . idare edeceğim artık. birde yarım gün. 5 saat yani. az buldu arkadaşlar o yüzden bende 800 karar verdim.
valla kimseye saldırmadım.diğer mesajlarımda da açıkça belli zaten..sadece dedim ki özle sektördekiler anne değil,sadece memurlar mı anne dedim.Öyle bir söylemişsiniz ki sanki konu sahibi işe gitmemek için 5-6 tane çocuk yapmış.
Kim işe 1-2 yıl gitmemek için 3 tane çocuğu aynı anda doğurur?
Çok şikayetçiyseniz sizde kamu sektöründe çalışın. Değilseniz de insanlara böyle saldırmayın.
Özel sektördeki annelere eşit hak verilmemesini ben de haksızlık olarak görüyorum saçma buluyorum ama bu 'ohh ne güzel valla' tarzı uslübunuz çok kırıcıydı.valla kimseye saldırmadım.diğer mesajlarımda da açıkça belli zaten..sadece dedim ki özle sektördekiler anne değil,sadece memurlar mı anne dedim.
ayrıca öğretmenlik daha farklı bir meslek,sorumluluğu çocuklar.2 ay işe gidip,sonradan ücretsiz izin alacağı kesin,bu 2 ay için çocuklar mağdur olmasın dedim..
konu sahibinin çocuk doğurması tamamen kendisini bağlar onla iligli yorumum da olamaz zaten..
ama buradaki "beğenmiyorsan memur olsaydın " lafları da çok can sıkıcı..memur olmak istemedim,istemiyorum da..özel sektörde çok mutluyum.sadece haklarımın eşit verilmesini istiyorum o kadar.
bu düşüncem için saldıracaksnaız buyrun valla ne diyim..