ufak bir sorun mu

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
31
Merhaba kk hanımları hamile olduğumu öğrendim bir hafta kadar önce henüz keseyi görmedim fakat ağrım var kasıklarım da adet sancısı gibi ve vajina içine bir şey saplarcasına bi sancı giriyor arada bu normal mi kanamam akıntım filan yok şuanda

Hamileliginizi yeni ogreneceginiz bir zamanda bunlar hamilelik belirtisidir
Eger cok korkuyorsaniz bir jinekologla görüşün.

Merhaba kk hanımları hamile olduğumu öğrendim bir hafta kadar önce henüz keseyi görmedim fakat ağrım var kasıklarım da adet sancısı gibi ve vajina içine bir şey saplarcasına bi sancı giriyor arada bu normal mi kanamam akıntım filan yok şuanda
5.haftada bende yaşamıştım şiddetli iğne batması gibiydi sonra geçti oğlum gayet sağlıklı bir sıpa olarak doğdu :)

Hamileliginizi yeni ogreneceginiz bir zamanda bunlar hamilelik belirtisidir
Eger cok korkuyorsaniz bir jinekologla görüşün.
İki defa gittim sol yumurtalığım da 3,5 kist var dedi gebelik kesin ama kese için haftaya gun verdi

adet olmam gereken tarihten 1 hafta önce başladı normalde ağrım falan olmazdı tam 10. Haftaya kadar devam etti kasık ağrılarım. Bende korktum her dakika tuvalette kan varmı diye bakıyodum bişey olmadı çok şükür. Biraz rahat olmak lasım aslında gönlünüzü freah tutun. Hep dua ediyorum ben verende alanda allah

adet olmam gereken tarihten 1 hafta önce başladı normalde ağrım falan olmazdı tam 10. Haftaya kadar devam etti kasık ağrılarım. Bende korktum her dakika tuvalette kan varmı diye bakıyodum bişey olmadı çok şükür. Biraz rahat olmak lasım aslında gönlünüzü freah tutun. Hep dua ediyorum ben verende alanda allah
Aynen canim, Rabbim ne verirse hayırlı versin. Herşeyin..

X