ufak bir sorun ne yapayım sizce :(

mervem2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
18
1
31
merhaba arkadaşlar dert değil fakat ufak bir soru sorucam yardımcı olursanız sevinirim:) benim cok yeni bi ilişkim var yani henüz daha çıkmıyoruz fakat flört aşamasında gibi biseyiz. ikimizinde birbirimizden hoşlandığı acık . O benden sürekli fotoğrafımı istiyor bende yollamak istemiyorum ben daha önceki iliskimdede yollamadım ne gerek var fotoğrafım onda dursunki? .bu konuştuğum kişi bana kendi fotoğraflarını yolluyor sürekli ama ben yollayamam istemiyorum çünkü bilemiyoruz neyin ne olacağını ilerde. yani açıkçası yollamak istemiyorum yasımda küçük değil 22 yasndayım .Dün bana yollamıyorsun buda samimiyetsizlikten kaynaklanıyor diyip kızdı. hersey iyi güzel gidiyor bu fotoğraf konusu yüzünden aramız bozuluyor tamamen ne yapayım sizce onun istemesi normalmi? benim yollamak istemememi ona güzelce nasıl anlatabilirim?

net üzerinden mi yolla diyor ..? gerçek hayatta görüşüyormusunuz ?

Sanal bir ilişki mi yaşıyorsunuz anlamadım. Yüz yüze görüşüyorsanız -ki daha flört aşaması- resim işi saçmaymış. Ben olsam ben de yollamazdım.

Sanal bir ilişki mi yaşıyorsunuz anlamadım. Yüz yüze görüşüyorsanız -ki daha flört aşaması- resim işi saçmaymış. Ben olsam ben de yollamazdım.
sanal değil aynı üniversitedeyiz . benden çekiniyorsun diyor sevgili olsan dahi yollamaz mısın peki?

Günaydın şeker.Bencede yollama fotonu nolur nolmaz gerci normal bi foto yollican bundan ne cikar ki diye de dusunebiliriz.hani belki gosterecegi birileri vardir.iste benim kiz arkadasim bu falan diye.gercekten de iyi niyetli de olabilir.ben bilemedim ki gülüm ya.ya insanlar cok fesat diye bu kadar korunakli davraniyoruz.yada cevre bizim psikolojiyi iyice çökertti herseye cekinerek yaklasiyoruz.sevgiler..

Kavga çıkaracak kadar baskı yapması insanı şüphelendiriyor doğrusu. pek masum görünmedi bana :KK12:

Aşırı ısrar iyi gelmedi bana ? Ailesi vs göstercek desek sosyal hesabın whatsupp profilin de resmin yokmu ki ?

Kimse sana istemedigin biseyi zorla yaptiramaz bunu onada soyle istemiyorsan yollama seviyorsa böyle sevsin

Aşırı ısrar iyi gelmedi bana ? Ailesi vs göstercek desek sosyal hesabın whatsupp profilin de resmin yokmu ki ?
whatsapta var ama sosyal hesabım yok
Ne tür fotoğraflar istiyor ki?
normal fotoğraf iste artı niyetli değil kendiside bana yolluyor aynı seyi benden bekliyor diyor zaten daha yollamıcam sana sadece ben yolluyorum kalıyorum öyle diyor amacı kötü değil ama yollamak istemiyorum:KK43:

Ya faceden, instagramdan falan ekli ise zaten bu adam senin fotolarına rahatlıkla ulaşır. Çünkü artık her şeyi bu sosyal paylaşım sitelerinden elde edebiliyorlar zaten. Resmini ordanda alır bir sıkıntı olmaz. Benim merak ettiğim ne yapacakmış fotoğrafı yav? Eskiden vesikalık alır saklarlardı. Acaba öyle cüzdanına koyup seni özlediğinde resmine falan mı bakacak:KK49:

X