Ufak ufak bende başladım çeyizliklere

ada_elif

Kul kurar, kader gülermiş..
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
180
151
Kızlar ar yıldız dan dun mutak demirbaşlarımı tamamladım toplamda 2700 lira verdim. Çok mu tuttlu bilemiyorum. Ama içime çok sindi elime aldığım zaman ağır kaliteli gibi hissettim. Annem yıllardır Ar yıldız ürünlerini kullanır ona gevenerek biraz araştırma yaparak bu markada karar kıdım. Paketi biz kendimiz topladık içeriği söyle;

Style 89 parça çatal bıçak kaşık takımı
10 parça prestije çelik tencere seti
2 parça caprice 7 litrelik düdüklü tencere
6 parça prestije sahan seti
5 tarça döküm tencere seti
4 parça prestije cezve seti
Delux prestije çaydanlık
13 parça prestije çay seti
84 parça Ar30004 prestije bone porselen yemek takımı
42 parça Ar50009 prestije bone porselen kahvaltı takımı

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar kullanan memnun kalan kalmayan varmı aranızda :KK30::KK30::KK30:

Fotoğraf nasıl konuluyor açıkçası bilmediğim için kıyamadim☺☺☺

sadece döküm setimin resimini bulamadım :) aynı resimden bikaç tane yüklemiş olabilirim ilk defa deniyorum kızlar :)o_Oo_Oo_Oo_O

1.PNG

1.PNG
2.PNG
3.PNG
1.PNG
1.PNG
2.PNG
3.PNG
2.PNG
3.PNG
5.PNG
6.PNG
7.PNG
8.PNG
9.PNG
0012577..jpeg

hepsi çok şıkmış, düdüklü tencerenin saatli olması da çok kullanışlı olacaktır diye tahmin ediyorum, güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah

Ben de ufak bi araştırma yapmıştım son anda beni etkileyen bi durum olmazsa ben de taç ya da aryıldız marka ürünler almayı düşünüyorum :KK59:senin aldığın ürünler de çok güzeller iyi günlerde kullan inşallah :KK73:

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun kızlar. Ağız tadı ile kullanmayı hepimize nasip etsin allah :KK6::KK6: Düdüklü yu tefal istiyordum ama satan adam çok övdü bende tek marka olsun istedim inşallah sorun yaşamam.
Canımcım kendi evimizde annem yillardir ar yildiz kullanır gayet memnunuz biz tavsiye ederim. parça garantisi ve porselen lerde ücretsiz parca değişimi yapıyorlar.
Yemek takımımın aynısı bernardo da var baktım kalitesi de denk fiyat olarak ise uçurum fazla... :KK5:
hepsi çok şıkmış, düdüklü tencerenin saatli olması da çok kullanışlı olacaktır diye tahmin ediyorum, güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah

Ben de ufak bi araştırma yapmıştım son anda beni etkileyen bi durum olmazsa ben de taç ya da aryıldız marka ürünler almayı düşünüyorum :KK59:senin aldığın ürünler de çok güzeller iyi günlerde kullan inşallah :KK73:

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun kızlar. Ağız tadı ile kullanmayı hepimize nasip etsin allah :KK6::KK6: Düdüklü yu tefal istiyordum ama satan adam çok övdü bende tek marka olsun istedim inşallah sorun yaşamam.
Canımcım kendi evimizde annem yillardir ar yildiz kullanır gayet memnunuz biz tavsiye ederim. parça garantisi ve porselen lerde ücretsiz parca değişimi yapıyorlar.
Yemek takımımın aynısı bernardo da var baktım kalitesi de denk fiyat olarak ise uçurum fazla... :KK5:
anladım canım güle güle iyi günlerde kullan inşallahh :KK68:

X