Iyi akşamlar arkadaşlar çoktan beri giremiyorum foruma telefon şirketini değiştirdik vs.Neyse akşam akşam nasıl canim sıkıldi.İnsan herkesden bekliyorda kendi ailesi kanı canı olandan gelince ağına gidiyor.Burdan başka anlatacak kimsede yok.Şimdi ben arasıra daha doğrusu eşimle beraber üniversiteye giden kardeşime harçlık gibi yardımda bulunuruz.Sürekli değil ama .Olunca iste.Neyse geçenlerde bayagi sıkışmış aradı bende gerçekten Ogün evde değildim birde hafta sonunu dedim hafta başı yapariz.Herneyse öbür kizkardesimle.konuştuk o ben hallettim falan dedi.Sonra işte bu kardeşim üniversitete olan kardeşimi arayıp yok İşte benden için aramayın da sormayın da bak istedin de yardım etmedide.Neler neler ne kendimi begenmisligim kalmış ne soguklugum.En sonda demiş ki iste iyi yaptım aklını başına toplasin.Anlamadım ne Mana da dedi.Ama çok ağrım gitti çünkü gerçekten ben yurt dışında olduğum için sanki hala küçükler orda bıraktığım gibiler gözümde.Burda bişey yesem inaninki.gözümün önüne gelirler.Küsüz şimdi Allah var kardeşim boşver biz biliyoruz seni diyor ama gerçekten kardes kardeşe de oluyormus.