- 21 Ocak 2016
- 244
- 103
- 103
Aynen diyorum ya arkadaşız sankiÇiçek uğraştırıyor diyor
Güzel söz söylemem çok söylenirse değeri kalmaz diyor...
Eee seni komple unutsun bari bu ne ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen diyorum ya arkadaşız sankiÇiçek uğraştırıyor diyor
Güzel söz söylemem çok söylenirse değeri kalmaz diyor...
Eee seni komple unutsun bari bu ne ya
Dertten degil ayOff derde bak![]()
:))Eşten Çiçek beklentisinde olmak bir tek bana saçma geliyor sanırım.
Bir gün bir baktım koca bir çiçek getirmiş eşim. Bundan 5-6 sene önce. Eve geldi sevinsem mi üzülsem bilemedim. -Sağol canım dedim. Bir zaman sonra kaç para ödedin dedim . -80 dedi
İçime oturdu o parayı bir hafta sonra solacak dalından koparılmış çiçeklere vermişti. Ya bir daha jest yapmak istersen yemeğe falan gideriz böyle şeyler beklemiyorum dedim gerçekten üzüldüm .
Bu kadar çok takmasan mı sende acaba konu sahibi??
Balkonda sergi acin,oturacak yer kalmayinca elcegiziyle atar cope:)Konu disi ama nasil bir masa?
Esimin aldigi cicekler kurudu hepsini sakladim. Her kustugumde de almaya devam ediyor.En son lutfen bana saksi cicegi al bari bakayim da solup gitmesin dedim
Ama kurumus olanlari nasil degerlendirecegim bilmiyorum
![]()
Ben 2 tanesini cope attim diye kustu bana. Bocek vardi icinde hep. Evde cocuk var tabiki atacagim dedim.Balkonda sergi acin,oturacak yer kalmayinca elcegiziyle atar cope:)
Salon cicegi denen cicek acmayanlardan alsa,onlarin bakimi kolay.Ben 2 tanesini cope attim diye kustu bana. Bocek vardi icinde hep. Evde cocuk var tabiki atacagim dedim.Bir daha sana cicek almam dedi. Nolur al lutfen dedim bende
Tek bildigi cicek almak ondan da olduk boylelikle
Balkon fikri iyiymis. Ikimizin de sevdigi yer. Sigara kullaninca malumAncak onlari alir yine salonda ve yatak odasinda koyacak yer bulur benim esim
Gecenki temizlikte yerlerini degistirmisti. Ben iyi yere koyamamisim diye
![]()
Kurutulmuş güller ise derin bir kâsenin içine sıcak su ve bir tutam gül kurusu ile buhar banyosu.Konu disi ama nasil bir masa?
Esimin aldigi cicekler kurudu hepsini sakladim. Her kustugumde de almaya devam ediyor.En son lutfen bana saksi cicegi al bari bakayim da solup gitmesin dedim
Ama kurumus olanlari nasil degerlendirecegim bilmiyorum
![]()
Buhar banyosu hosuma gittiKurutulmuş güller ise derin bir kâsenin içine sıcak su ve bir tutam gül kurusu ile buhar banyosu.
Güller solmaya başladı ise de gül suyu yapmak. Bir tencerenin ortasına kase, etrafına güller ve su. Sonra tencerenin kapağını kapatıp üzerine buz koyuyorsunuz bu şekilde buhar kasenin içine birikiyor ve saf gül suyu oluşuyor. Karışık anlatmış olabilirim, tam tarifi netten bulunur.
SkulentlerSalon cicegi denen cicek acmayanlardan alsa,onlarin bakimi kolay.
Ya da kaktus koleksiyonu.
Bir pencere önünde gormustum cok guzeldi...
Onu da kötüye yorumlarsiniz diye korkar,malum dikenli ya:))SkulentlerBayiliyorum onlara. 3 4 kere gosterdim de burun kivirdi
almiyor anacim. Ama ben alicam cok tatlilar skulentler
![]()
Çok güzel ya :) çiçek yerine çeyrek alsalar keşke :)İyi o zaman altın falan alsaydın deseydiniz, hem uğraşı yok hem de değeri artıyor.
yapısı bu belkide.düşünmeden konuştuğu çok oluyoÇiçek almamasi sevmedigi anlamına gelmez. Ama bu şekilde size uğraşmaya değmezmis gibi söylemesi tartışılır
Yani bunu söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi.6 aydır birlikteyiz hiç çiçek almadı mesela ama başka hediyeleri oldu.Aramızda pek bi sevgi sözcüğüde kullanmıyoruz, seni seviyorum bile demez (bende demiyorum pek:))bunun nedeni olarakta böyle şeyler sık söylendiğinde anlamı kalmazmış
Hahah aynen bak onu yapabilir. Triplibiri oldugumu biliyorOnu da kötüye yorumlarsiniz diye korkar,malum dikenli ya:))
:))
Ama anlattiklarinizdan 'ben cicek sevmem,ben bir kadin olduguma göre tüm kadinlar cicek sevmez'cikarimi yapamayiz degil mi?
Arti eskiden erkekler derdi bunu"suna buna o kadar para verilir mi,disarida yemek yenir mi,1 kilo kiyma alip evde bis gibi yerdik unga bunga"
Simdi kadinlar devralmis,cicekci ablalar kovalasin sizi:))
hayır tabiki bana çiçek al demedim :) konusu açıldığında bu üslupla söyledi
Değişmez mi diyosunBildiğimiz kazma işte bu kadar yoruma gerek yok bu teşhis için
Mal bu beğenirsen al beğenmezsen alma