UĞUR KOŞAR A GİDENLER VE FAYDASINI GÖRENLER VARSA PAYLAŞABİLİR Mİ

SUZANAZLI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
5
0
38
AZ ÖNCE UĞUR KOŞAR IN MERKEZİNİ ARADIM BİLGİ ALDIM. ÜCRETİ BU YIL 500 TL ( AZIMSANMAYACAK BİR RAKAM)
FAKAT İDDİALI YORUMLARLA KARŞILAŞTIĞIM İÇİN BU KONUDA, ORTA TABAKA İNSANLAR İÇİN ASLINDA SOMUT BİR ÇOK AKTİVİTE İÇİN BU PARA VE DAHA FAZLASI HARCANIYOR.
RUHUMA İYİ GELECEKSE VERİLEBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BU SEBEPLE PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM
GERÇİ İYİ BİŞEY PEK YAZILMAZ AMA KÖTÜ ŞEYLERDEN DAHA ÇOK BAHSEDİLİR.
GİDEN VE MEMNUN KALAN VAR MI

Hangi sebeple gitmek istiyorsunuz bilmiyorum, ama ona vereceğimiz 500 TL ile psikoterapi desteği ile farkındalığınızı geliştirerek daha kalıcı olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

uğur koşar benimde aklıma takılmıştı bir ara kitaplarını filan okudum ancak bahsettiği gibi sadece tek seansta çözüm olabilmesi biraz tuhaf geldi bana. sihirli değneği yok ya adamın. birde bahsettiği gibi asıl amacı Allah yolunda yardım etmekse neden 500 tl ?? her işin ucu paraya dayanıyor sonuçta bu işi para için yapanlardan ne farkı kalıyor ki..
belki bende giderim bir gün ona ama sırf meraktan :)

Uğur Koşar ın iki kitabını da okudum. Bana çok iyi gelmişti. Seanslar biraz pahalı sanki .. Bilemedim. Gidenler tecrübelerini paylaşabilirler mi ? Merak ediyorum doğrusu ..

Tek seansta çözüm diyor , biraz farkli geldi.
sonucta sikintilar bizi bi anda depresyona sokmuyor zamanla oluyor. Yani iyilesme sürecide zaman ister bir anda olmaz.oluyorsa da , zaten okadar parayi veren kisi faydasını gorecegine inandığı icin gitmiştir. İnandiktan sonra her türlü olur zaten.
Kitaplarini okudum ,gerçekten insanin yüreğini ferahlatiyor . Okuyupta faydasini gorenleri cok gördüm. İlaç gibi.
kitaptan bunu basaran biri , reelde de faydali olabilir . Giden varsa bilgilendirsin bizleri cidden merak ediyorum:)

Kendisinin iki kitabını okudum. Bu iki kitabın da çok "farklı kitaplar" olduğunu düşünmüyorum. Hatta hayal kırıklığına uğradım diyebilirim. Dönüp dolaşıp hep aynı şeylerden bahsetmiş. İnsan bir zaman sonra yeni şeyler öğrenmek, farklı uygulamalar görmek istiyor, ama bu bahsettigim iki kitap hiç öyle değildi.
Her neyse, asıl konuya gelecek olursak seans ücreti çok çok pahalı. Asgari ücret dediğimiz şey, 900 tl zaten. İnsanımız 500 tl yi nerden bulup da versin!

Bi gazeteci uğur kosara gidip sonrada detaylıca anlatmisti.kopyaliyorum.
Şöhretini duyan Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey de merak edip Koşar ile görüşmeye gitmiş.

İşte o görüşmeden ilginç notlar;

NUR TERAPİSİ FİYASKOYLA BİTİYOR
Görüşme sırasında Uğur Koşar, Hürriyet Gazetesi yazarı üzerinde ‘Nur terapisini’ uygulamış. Ama sonuç tam bir fiyasko. Yazar ile Koşar arasındaki terapi diyaloğu şöyle;Peki nur terapisi nedir?
– O da yemeğin üstüne pastası gibi. Bu kısımda şu önemli: Tefekkür. Yani olan her şeyin Allah’ın izniyle olduğuna şahit olmak… Benliği bıraktırıyoruz. Bunu yaşatmak isterim size. “Ben oturuyorum” diyoruz değil mi?Evet.
– Sen de söyle…
Ben oturuyorum.

– Sanki kendi irademle oturuyorum gibi oluyor. Birazdan üstümüze yük gelecek, kasıldığını hissedersin, nefesin daralır. Peki bir de şunu söyleyelim: “Allah’ın izniyle emanet beden oturuyor…”

Allah’ın izniyle emanet beden oturuyor.
– Neye döndü? Allah’ın iradesine döndü. Hiçbir benlik yok ortada. Tekrar “Ben oturuyorum”a dönelim.
Ben oturuyorum.

– Kasılmaya başlarsın. Hissedebiliyor musun? (Hiçbir şey hissetmediğimi suratımdan anlayınca, aynı işlemi bu kez “Ben yürüyorum / Allah emanet bedeni yürütüyor”la devam ettiriyor. Kalkıyoruz, yürüyoruz odanın içinde. Ama bende tık yok. Ne ferahlama ne daralma. Son olarak zihnimi bloklamayıdeniyoruz: “Allah’ın izniyle emanet beden düşünüyor”… Bunu deyince zihne kal gelmesi ve düşünememem lazımmış. “Düşünemiyorsun değil mi?” diye soruyor. Benim ‘şeytani’ zekâm durmadığı gibi, sürekli adamın beni kandırmayaçalıştığını söylüyor.

Bukadar uçuk fiyatlar verenlerin hiçbirinin samimiyetini inanmiyorum. Agzim çok yandı dersimi aldim

ben sana cevap yazıcam ama musait değilim,bütün ktaplarını okudum,tanırımda,senın sorun nedır?

Bunu okuduktan sonra, Gülben Ergen in samimiyetinden de şüphe ettim.

Bi gazeteci uğur kosara gidip sonrada detaylıca anlatmisti.kopyaliyorum.
Şöhretini duyan Hürriyet Gazetesi yazarı Savaş Özbey de merak edip Koşar ile görüşmeye gitmiş.

İşte o görüşmeden ilginç notlar;

NUR TERAPİSİ FİYASKOYLA BİTİYOR
Görüşme sırasında Uğur Koşar, Hürriyet Gazetesi yazarı üzerinde ‘Nur terapisini’ uygulamış. Ama sonuç tam bir fiyasko. Yazar ile Koşar arasındaki terapi diyaloğu şöyle;Peki nur terapisi nedir?
– O da yemeğin üstüne pastası gibi. Bu kısımda şu önemli: Tefekkür. Yani olan her şeyin Allah’ın izniyle olduğuna şahit olmak… Benliği bıraktırıyoruz. Bunu yaşatmak isterim size. “Ben oturuyorum” diyoruz değil mi?Evet.
– Sen de söyle…
Ben oturuyorum.

– Sanki kendi irademle oturuyorum gibi oluyor. Birazdan üstümüze yük gelecek, kasıldığını hissedersin, nefesin daralır. Peki bir de şunu söyleyelim: “Allah’ın izniyle emanet beden oturuyor…”

Allah’ın izniyle emanet beden oturuyor.
– Neye döndü? Allah’ın iradesine döndü. Hiçbir benlik yok ortada. Tekrar “Ben oturuyorum”a dönelim.
Ben oturuyorum.

– Kasılmaya başlarsın. Hissedebiliyor musun? (Hiçbir şey hissetmediğimi suratımdan anlayınca, aynı işlemi bu kez “Ben yürüyorum / Allah emanet bedeni yürütüyor”la devam ettiriyor. Kalkıyoruz, yürüyoruz odanın içinde. Ama bende tık yok. Ne ferahlama ne daralma. Son olarak zihnimi bloklamayıdeniyoruz: “Allah’ın izniyle emanet beden düşünüyor”… Bunu deyince zihne kal gelmesi ve düşünememem lazımmış. “Düşünemiyorsun değil mi?” diye soruyor. Benim ‘şeytani’ zekâm durmadığı gibi, sürekli adamın beni kandırmayaçalıştığını söylüyor.

Bukadar uçuk fiyatlar verenlerin hiçbirinin samimiyetini inanmiyorum. Agzim çok yandı dersimi aldim

Ben sana bir şey diyeyim mi hayat kolay değil, bazen çok zor tarafları oluyor maalesef bazı insanları Allah ot gibi yaşatırken bazılarına bir iç yolculuk ön görüyor. çık o yolculuğa bak aynaya hatalarını gör kendinle dalga geç çok iyi geliyor.... O dalga geçmen hatalarını düzeltmeni sağlıyor. Cemali Nur Sargut oku mesela ya da Aşkım Kapışmak dinle iyi gelir hafiftir... Merak etme hayat öyle birşey ki kaaaaç şekle bürünüyor.

Yaa bu adamın iddiası nedir? bunu bir söylesen daha iyi yardımcı olabiliriz bence... Ne dediler telefonda da seni 1 seansı 500 tl vermeye - sana çok gelse bile - ikna ettiler ya da iknaya bu kadar yaklaştırmışlar ??? Dinle ilgili nasıl bir yetkinliği varmış?? -Bilmediğim için soruyorum -madem manevi bir yetkinliği, var neden düşük fiyatlı ve sırayla değil de yüksek fiyatlı ve parayla ??? hipnoz gibi birşey yapıyorsa pisikloji eğitimi alanlar yapamıyorlar çok tehlikeli doktrolar doğru dürüst bulaşmıyor bile o işlere, çok başka teknikleri eğitimleri var onların... Telkin de aynı şekilde... Bence önce bir iki kitabını al oku ama 500 tl benim için çorbadaki sinek..

Son düzenleme:
Uğur Koşar'ın kitaplarını okudum sadece. İyi geliyor bana. Yalnız 500 TL de fazlaymış. Neden gitmek istediğinizi bilmiyorum ama Seda Diker'i bir araştırın. Ben gitmedim hiç ama ilişkiler üzerine workshoplar yapıyormuş ve çok etkiliymiş. Ayrıca bilinçaltı temizliği de yapıyorlarmış. Lotus Kadınlar Kulübü diye bir sitesi ve kitapları da var :)

X