dr mu takip etcek?nası? her hafta kontrole mi gidicen.Avulasyon kiti ile mi takip edicen yoksa..dr agdiceksen reglinden bi hafta sonra mı başlıyosun takibe?her hafta kontrole gitmek gerek sanırım o zamanufff e sıkıcı bi zaman dilimi....
neslicim hayırlısı olsun demekten başka bişey bulamıyorum.. senin kaçıncı ayın nekadar süredir deniyorsunuz çünki drlar 1yıldan önce bişey yapmıyorlar ben geçen ay gittim 5.denememizdi 1 yıl bekleyecez dedi birde sen avrupa yakasındamısın hangi dr randevu aldın canım bende adet olucağımı hissediyorum o yüzden randevu aldım türkiye hastanesi nevra hanıma çok sıkmıyayım sorularımla
:dilcikar:bak yine öne geçtin , avantaj sende artizzsengözlerimebaksanabkızlar slm neslicim hayırlısı olsun tatlım bende dün doktora gittim çok sağlıklısın hamile kalmaman için bir sebep yok dedi yumurtama baktı 21mm olmuş hazırmış dün akşam ve bu akşam için birliktelik verdi (allah kocama kuvvet ve güzel spermler versinsırnaşık şey) inş bu ay tutar olmazsa aşılama yaptıracaz herhalde artık hamiş olmak istiyorum yaaaaa:CüvCüv:
ee nesli bana yorumyazmamıssın tarıhımın yanına?
kızlar slm benide eklermisiniz listeye.2008 ekimden beri hamiş kalamıyorum.adet tarihim 15 ocak sevgiler...
ah tatlım benim:1hug:
kendi derdime düştüm, daldım özür
ne yazayım bitanem a.s.
Ayyy sormayın yaaa(( forumda okadar çok listede adım varki ((( kusura bakma neslicim (
kızlar ya benim 26 aralıkta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım 14 gün geçti üzerinden test yaptırdım kanda çıkmadı? hata olabilir mi sizce???((
tatlıkuşum yarın doktora gidiyorum
az önce konuştum
özetle halihazırda bir yumurta var mı diye yarın bakmış olacak, inceleyecek,
sonra da tahmini bir hesaplamayla tekrar çağıracak. Ben de gün aşırı gitmek gerek sanıyordum ama galiba daha az gitmem gerekecek. Yarın bi gideyim de tam öğrenirim.
Regl dönemindeyken çağırıyor doktorlar. Benim yarın 2. günüm olacak. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?