Uğurlu Liste

tatlıkuşum yarın doktora gidiyorum
az önce konuştum
özetle halihazırda bir yumurta var mı diye yarın bakmış olacak, inceleyecek,
sonra da tahmini bir hesaplamayla tekrar çağıracak. Ben de gün aşırı gitmek gerek sanıyordum ama galiba daha az gitmem gerekecek. Yarın bi gideyim de tam öğrenirim.
Regl dönemindeyken çağırıyor doktorlar. Benim yarın 2. günüm olacak. yerimseniben

evet sanırım haftalık periyodlarla çağırır 10 gün içinde falan...git bakalım bizede anlat bilelim neler oluo ne yapılıyo vs vs

benide eklermisiniz arkadaşlar 27 haziran beklenen doğum tarihim :CüvCüv:

neslicim hayırlısı olsun demekten başka bişey bulamıyorum.. senin kaçıncı ayın nekadar süredir deniyorsunuz çünki drlar 1yıldan önce bişey yapmıyorlar ben geçen ay gittim 5.denememizdi 1 yıl bekleyecez dedi birde sen avrupa yakasındamısın hangi dr randevu aldın canım bende adet olucağımı hissediyorum o yüzden randevu aldım türkiye hastanesi nevra hanıma çok sıkmıyayım sorularımla

tatlım 2 seneye yakındır istiyoruz. (5 buçuk yıldır evliyiz) mayıs'ta 2 buçuk aylık ikzilerimizi kaybettik. Ondan sonra da deniyoruz işte hala..

Ben Yakacık doğumve çocuk hastalıkları hastanesine gidiyorum. Gökhan Bey var kürtajımı da o yapmıştı, işinin ehli bir doktor.

artık sıkıldım, tutturamıyoruz anlaşılan :) yumurta takibi yapıcaz, dediğin tedaviler ve prosedürler için beklemek gerekiyor, haklısın tatlım.. yerimseniben

kızlar slm neslicim hayırlısı olsun tatlım bende dün doktora gittim çok sağlıklısın hamile kalmaman için bir sebep yok dedi yumurtama baktı 21mm olmuş hazırmış dün akşam ve bu akşam için birliktelik verdi (allah kocama kuvvet ve güzel spermler versinsırnaşık şey) inş bu ay tutar olmazsa aşılama yaptıracaz herhalde artık hamiş olmak istiyorum yaaaaa:CüvCüv:

:dilcikar:bak yine öne geçtin , avantaj sende artizzsengözlerimebaksanab

neyse canım, hürmet edip sıramı bileyim madem :içelim:
(bu arada sabah seansları daha faydalı oluyo unutma, :jeyyar:

kızlar slm benide eklermisiniz listeye.2008 ekimden beri hamiş kalamıyorum.adet tarihim 15 ocak sevgiler...

ekledim tatlım, hadi hayırlısıyla biz de bekliyoruz Cennet Kokulu'nu a.syerimseniben

kızlar adetıme 4 gun kaldı ben yarın test alıp yapmayı dusunuyorum ıns hamısımdır ama cooook zor bu ay hersey karıstı kıstım var sogan suyu ıctım ıkıncı kere adet oldum vs offfffffffffffffff bır mucıze olsa ne olur

Ayyy sormayın yaaa (( forumda okadar çok listede adım varki ((( kusura bakma neslicim (

kızlar ya benim 26 aralıkta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım 14 gün geçti üzerinden test yaptırdım kanda çıkmadı? hata olabilir mi sizce???((

kızlar ya benim 26 aralıkta regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım 14 gün geçti üzerinden test yaptırdım kanda çıkmadı? hata olabilir mi sizce???((

canım, kanda bakıldığında hata ihtimali çok çok istisnai...
ama belli mi olur, sen de istisnasındır belki :)
üzülme bakayım öncelikle, bak bu yakınlarda diğer arkadaşlarımızda da böyle uzun gecikmeler yaşandı. Bence en yakın zamanda bir doktora kapsamlı muayeneye gidiver tatlım e mi!?:teselli:

neslicim sen doktora gittin mi?? ne dedi doktorun ? umarım her şey yolundadır :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…